Table of Contents

Tilausehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa verkkokauppaamme! SoftaPortti.fi tarjoaa palveluitaan seuraavien ehtojen mukaisesti. Jos vierailet verkkosivuillamme tai teet ostoksia, hyväksyt nämä ehdot. Lue ne huolellisesti.

Tietosuojakäytäntö

Viittaamme tietosuojakäytäntöömme, joka säätelee vierailuasi verkkosivustollamme, jotta ymmärrät käytäntömme. Voit lukea sen osoitteessa: Tietosuojakäytäntö

Sähköinen viestintä

Kun vierailet SoftaPortti.fi-verkkosivustolla tai lähetät meille sähköpostia, kommunikoit kanssamme sähköisesti. Annat meille luvan vastaanottaa sähköisiä ilmoituksia meiltä. Viestimme kanssasi sähköpostitse. Hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, paljastukset ja muut viestinnät, jotka tarjoamme sinulle sähköisesti, täyttävät kaikki oikeudelliset vaatimukset, että tällaisen viestinnän on oltava kirjallisessa muodossa.

Tavaramerkit

SoftaPortti.fi-tavaramerkkiä ei saa käyttää millään tavalla, joka aiheuttaa hämmennystä asiakkaiden keskuudessa, halventaa tai herjaa SoftaPortti.fi:tä. Kaikki muut tavaramerkit, jotka eivät ole SoftaPortti.fi:n omistamia tai jotka näkyvät sivustollamme, kuuluvat niiden omistajille, jotka voivat olla tai eivät välttämättä ole yhteydessä tai sponsoroida SoftaPortti.fi:tä. Lisäksi SoftaPortti.fi:n omistamia grafiikoita ja tavaramerkkejä ei saa käyttää osana linkkiä ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Tuotteen maksaminen

Tuotteiden maksut SoftaPortti.fi:ssä hoidetaan Stripe, Inc:n kautta. Asiakkaat voivat maksaa sekä luotto- että pankkikorteilla.

Tuotteen toimitus

Kaikki SoftaPortti.fi-verkkokaupan tuotteet ovat digitaalisia ja toimitetaan sähköpostitse, eli fyysistä toimitusta ei ole. Maksun jälkeen saat tuotekoodit sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta viimeistään seuraavan aamun klo 6 mennessä.

Ostajan vastuulla on antaa oikea sähköpostiosoite ostoprosessin aikana ja varmistaa, että postilaatikko ei ole täynnä ja että se voi vastaanottaa sähköpostiviestejä. Jos sinulla on tällaisia ongelmia etkä ole saanut tuotekoodia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hei@softaportti.fi ja lähetä meille sähköposti, joka mahdollistaa tuotteen toimittamisen sinulle.

Huomaa, että SoftaPortti.fi-verkkokaupalla on oikeus muuttaa tai lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin ilman ennakkoilmoitusta. Jos et noudata tämän sopimuksen ehtoja, oikeutesi perustuen sopimukseen päättyvät automaattisesti ilman ennakkoilmoitusta tai hyvitystä. Jos käyttösi verkkosivustollamme rikkoo sopimusta, on väärin tai liittyy petokseen tai väärinkäyttöön verkkokaupassa, meillä on oikeus päättää tämä sopimus kanssasi milloin tahansa.

Järjestelmävaatimukset

Sinun vastuullasi on varmistaa, että tietokoneesi täyttää kaikki vähimmäisjärjestelmävaatimukset, jotka on lueteltu tuotteen kuvaussivuilla verkkosivustollamme. SoftaPortti.fi ei ole vastuussa mahdollisista vaateista, jotka liittyvät ohjelmistojulkaisijan kanssa mahdollisesti syntyneisiin erimielisyyksiin näiden vaatimusten osalta.

Jäsenyystili

Verkkosivustomme käyttäjänä ja jäsenyystilin käyttäjänä vastaat siitä, että säilytät tilisi ja salasanasi luottamuksellisina sekä suojaat tietokoneesi pääsyn. Hyväksyt vastuun kaikista toiminnoista, jotka suoritetaan tilisi tai salasanasi alla. Jos olet alle 18-vuotias, voit käyttää verkkosivustoamme vain vanhemman tai huoltajan valvonnan alaisuudessa. SoftaPortti.fi pidättää oikeuden kieltäytyä palvelusta, sulkea tilejä, poistaa tai muuttaa sisältöä tai peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan.

Tuotekuvaukset

SoftaPortti.fi:n tavoitteena on tarjota tarkkoja tuotekuvauksia. Kuitenkin he eivät takaa tuotekuvausten tarkkuutta, täydellisyyttä, ajankohtaisuutta tai virheettömyyttä eivätkä myöskään takaa muiden verkkosivustolla olevien sisältöjen tarkkuutta, täydellisyyttä, ajankohtaisuutta tai virheettömyyttä.

Vastuuvapauslauseke ja vastuunrajoitus

SoftaPortti.fi-verkkosivustolla olevat tiedot on tarkoitettu yleistä tietoa varten. SoftaPortti.fi ei anna mitään nimenomaisia tai hiljaisia takuita verkkosivuston tietojen täydellisyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta, sopivuudesta tai saatavuudesta mihinkään tarkoitukseen liittyen. Mikäli käytät verkkosivuston tietoja, teet sen täysin omalla vastuullasi.

SoftaPortti.fi ei ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, mukaan lukien epäsuora tai välillinen vahinko tai menetys, tai mistään muusta menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu tietojen tai voittojen menetyksestä, jotka liittyvät sivuston käyttöön.

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille, joita emme hallitse. Emme ole vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä tai saatavuudesta. Linkkien sisällyttäminen ei välttämättä merkitse suositusta tai hyväksyntää sivuston sisällöstä.

Teemme parhaamme, että verkkosivusto toimisi moitteettomasti. Emme kuitenkaan vastaa verkkosivuston väliaikaisesta saatavuuden puutteesta, joka johtuu teknisistä häiriöistä, jotka ovat meidän hallinnan ulkopuolella.

Edellä mainittu vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoitus koskevat kaikkia vahinkoja tai loukkaantumisia, jotka johtuvat toimintahäiriöistä, virheistä, puutteista, katkoksista, poistoista, vioista, toiminnan viivästymisistä tai siirroista, tietokoneviruksista, viestintälinjan häiriöistä, varkaudesta tai tuhosta tai luvattomasta pääsystä, tiedon muuttamisesta tai käytöstä, riippumatta siitä, johtuuko vahinko sopimusrikkomuksesta, huolimattomuudesta tai muusta vastuun perusteesta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että SoftaPortti.fi ei ole vastuussa minkään käyttäjän kunnianloukkaavasta, loukkaavasta tai laittomasta käytöksestä. Jos olet tyytymätön mihin tahansa osaan SoftaPortti.fi-verkkosivustosta tai näihin käyttöehtoihin, ainoa korjauskeinosi on lopettaa SoftaPortti.fi-verkkosivuston käyttö.

Lisäkysymykset

Jos sinulla on lisäkysymyksiä koskien käyttöehtojamme, yksityisyyspolitiikkaamme tai tilausehtojamme, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hei@SoftaPortti.fi.

Lue lisää: Toimitusehdot  |  Tietosuojakäytäntö  |  Palautusehdot