Palautusehdot

Kiitos, kun käytit SoftaPortti.fi:n palveluita! Ole hyvä ja lue palautusehtomme, sillä asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Myönnämme hyvityksen seuraavissa tapauksissa:

  • Täysi hyvitys 60 päivän sisällä, jos asiakas sai käyttökelvottoman lisenssin tuotekoodin kanssa, mutta asiakkaan on ensin otettava yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa hei@softaportti.fi selvittääkseen, miksi lisenssi ei toimi ohjelmiston kanssa.

  • Täysi hyvitys 60 päivän sisällä, jos asiakas ei saanut lisenssiä ollenkaan sähköpostitse tuotekoodin kanssa.

  • Ohjelmistokoodit ON KÄYTETTÄVÄ 60 päivän kuluessa ostohetkestä, muuten takuu raukeaa. EMME HYVITÄ maksuja, jos asiakas on saanut toimivan lisenssin ohjelmistokoodin kanssa!

Hyvityksen saamiseksi ostajan on otettava meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa: hei@softaportti.fi

SoftaPortti.fi pidättää oikeuden tarkistaa ohjelmistokoodin lisenssin aktivoinnin tiedot seitsemän kalenteripäivän sisällä. Jos testimme osoittaa, että lisenssi ohjelmistokoodille on jo aktivoitu ostoksen jälkeen, SoftaPortti.fi pidättää oikeuden kieltäytyä hyvityksestä, koska palvelu on toimitettu sopimuksen mukaisesti.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä koskien palautusehtojamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hei@softaportti.fi.

Lue lisää: Toimitusehdot  |  Tilausehdot  |  Tietosuojakäytäntö