Loading...

Windows 11 Pro Retail Key

12.90

Windows 11 Pro Retail Key on tuotetunnus, joka on suunniteltu ammattilaisille ja edistyneille käyttäjille, tarjoten aitoa lisenssiä Windows 11 Pron täyden valikoiman ominaisuuksien käyttöön. Retail Key tarjoaa optimaalisen tietokonekokemuksen kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten parannetulla turvallisuudella, virtualisoinnilla, etätyöpöydän käytöllä ja Microsoft Teams -integraatiolla. Windows 11 Pro Retail Key sopii erinomaisesti yrityksille ja tehokäyttäjille, sillä se varmistaa luotettavan ja tehokkaan tietokoneympäristön, joka on räätälöity vastaamaan ammattikäytön vaatimuksia.

Windows 11 Pro Retail Key: Avaa edistyneet ominaisuudet saumattomalle ammattikäyttöön tarkoitetulle tietokonekokemukselle

Windows 11 Pro Retail Key on tuotetunnus, jota käytetään Windows 11:n Professional-versioon aktivoinnissa laitteella. Tämä avain tarjoaa käyttäjille aitoa lisenssiä, joka antaa pääsyn kaikkiin Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin. Windows 11 Pro on suunniteltu erityisesti yrityksille, ammattilaisille ja vaativiin käyttäjätarpeisiin.

Windows 11 Pron aktivointi tapahtuu syöttämällä tuotetunnus asennuksen aikana tai asennuksen jälkeen järjestelmän asetuksista. Aktivoinnin jälkeen sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 11 Pron ominaisuuksiin, kuten parannettu tietoturva, virtualisointi, etätyöpöytä ja Microsoft Teams -integraatio. Näin saat käyttöösi ominaisuuksia, jotka tekevät ammattikäytöstä entistä monipuolisempaa ja helppokäyttöisempää.

Windows 11 Pro Retail Key tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • a. Parannettu tietoturva: Windows 11 Pro tarjoaa kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten BitLocker, Windows Defender System Guard ja Windows Information Protection, jotka suojaavat arkaluonteisia tietoja ja suojaavat uhkia vastaan.
 • b. Virtualisointikyvykkyydet: Windows 11 Pro tarjoaa Hyper-V-tuen, joka mahdollistaa käyttäjien luoda ja hallita virtuaalikoneita lisääntyneen joustavuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.
 • c. Etätyöpöytäyhteys: Windows 11 Pro mahdollistaa etätyöpöytäyhteyden, jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää laitteisiinsa mistä tahansa, varmistaen keskeytyksettömän tuottavuuden.
 • d. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Pro sisältää syvän integraation Microsoft Teamsin kanssa, mikä helpottaa saumatonta viestintää ja yhteistyötä ammatillisissa ympäristöissä.
 • e. Domain Join and Group Policy Management: Windows 11 Pro -käyttäjät voivat liittyä verkkotunnukseen, hallita ryhmäkäytäntöjä ja käyttää edistyksellisiä verkonhallintaominaisuuksia, mikä virtaviivaistaa IT-hallintoa..
 • f. Assigned Access: Windows 11 Pro mahdollistaa sovellusten määrittämisen tietyille käyttäjille rajoittamalla heitä käyttämään vain tiettyjä sovelluksia laitteella.

Hyödyt: Windows 11 Pro Retail Key

 • a. Edistyneet tietoturvaominaisuudet: Windows 11 Pro tarjoaa parannettuja tietoturvavaihtoehtoja suojataksesi arkaluonteista tietoa, varmistaen turvallisen ja luotettavan ammatillisen laskentaympäristön.
 • b. Tehokkuuden parantaminen: Windows 11 Pro tarjoaa joukon kehittyneitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu lisäämään tehokkuutta ja virtaviivaistamaan työnkulkua, parantaen kokonaisvaltaista tuottavuutta.
 • c. Yksinkertaistettu IT-hallinta: Windows 11 Pro:n avulla IT-ylläpitäjät voivat helposti hallita laitteita, ryhmäkäytäntöjä ja verkon käyttöoikeuksia, vähentäen monimutkaisuutta ja ylläpitotyötä.
 • d. Suurempi joustavuus: Windows 11 Pro tarjoaa virtualisointikyvykkyyden, joka mahdollistaa usean käyttöjärjestelmän ja sovelluksen käytön samanaikaisesti lisätyn joustavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.
 • e. Saumaton integrointi: Windows 11 Pro integroituu saumattomasti tärkeisiin tuottavuustyökaluihin, kuten Microsoft Officeen ja Microsoft Teamsiin, varmistaen yhtenäisen ja tehokkaan ammatillisen ekosysteemin.

Järjestelmävaatimukset: Windows 11 Pro Retail Key

 • a. Prosessori: Yhteensopiva 64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz kellotaajuus ja 2 tai useampi ydin.
  b. Muisti: Vähintään 4 GB RAM-muistia tarvitaan.
 • c. Tallennustila: Asennusta varten tarvitaan vähintään 64 GB vapaata levytilaa.
 • d. Grafiikka: DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on WDDM 2.0 -ohjain, on tarpeen. e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • f. TPM: TPM-version 2.0 siru on tarpeen lisättyjä tietoturvaominaisuuksia varten. g. Internet-yhteys: Stabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.
 • g. Internet-yhteys: Internet-yhteyStabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.s:

Windows 11 Pro Retail Key aktivointi:

 • a. Osta Windows 11 Pro Retail Key.
 • b. Lataa Windows 11 Pro -asennusmedia viralliselta Microsoft-sivustolta tai käytä Media Creation Tool -työkalua.
 • c. Asennuksen aikana syötä Windows 11 Pro Retail Key, kun saat siihen pyynnön, jotta voit aktivoida ohjelmiston.
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin varmistaa tuoteavain.
 • e. Kun tuotetunnus on varmennettu, sinulla on täysi käyttöoikeus kaikkiin Windows 11 Pro -ominaisuuksiin ja etuihin.
Sinun on tehtävä puhdas asennus Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmästä käyttääksesi ostettua lisenssitunnusta. Muista, että Windows 11 Pro Retail Key voidaan aktivoida vain YHDELLÄ Windows-laitteella ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.
 1. Online aktivointi, Windows 11 Pro Retail Key on tarkoitettu yhden tietokoneen aktivoimiseen yhden kerran.
 2. Tämä versio Windows 11 Pro:sta ei voi päivittää aiempia Windows-versioita ja ei toimi ”Windows 11 Pro N” -versiossa.
 3. Windows 11 Pro Retail Key ei liity Microsoft-tiliisi eikä sitä voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 5. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 6. Pysyvä aktivointi.
 7. Alue: globaali.
 8. Monikielinen.
 9. Päivitykset.
 10. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 11. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Windows 11 Pro tarjoaa vankan valikoiman ominaisuuksia ja etuja, jotka on räätälöity vastaamaan ammattikäyttäjien ja yritysten vaatimuksiin. Kehittyneellä tietoturvalla, tuottavuuden parannuksilla ja yksinkertaistetulla IT-hallinnalla Windows 11 Pro Retail Key tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tietokoneympäristön ammattilaisten työnkulun optimoimiseksi. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja seuraa aktivointiprosessia nauttiaksesi täysin Windows 11 Pro Retail Key kyvyistä. Päivittämällä Windows 11 Pro:ksi voit avata maailman kehittyneitä ominaisuuksia, parantunutta suorituskykyä ja saumattomia integroituja tuottavuustyökaluja, mikä johtaa nautinnollisempaan ja tehokkaampaan tietokonekokemukseen ammattikäyttöön ja yritysympäristöihin suunniteltuna. Windows 11 Pro Retail Key on erinomainen valinta niille, jotka etsivät päivitettyä ja ominaisuuksiltaan rikasta käyttöjärjestelmää, joka on suunniteltu parantamaan heidän ammatillista tietokonekokemustaan.

Windows 11 Home vs. Pro: Kumpi versio sopii sinun tarpeisiisi parhaiten?

Tässä kattavassa vertailussa Windows 11 Home vs. Pro tarkastelemme kahta versiota ja niiden keskeisiä eroja auttaaksemme sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, kumpi on sinulle sopivin. Kun valitset käyttöjärjestelmää tietokoneellesi, on tärkeää valita versio, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 11, on saatavilla eri versioina, joista Home ja Pro ovat suosituimpia.

Jotta voit paremmin ymmärtää eroja Windows 11 Home vs. Pro välillä, tutkimme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hintaa. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 11 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90