Loading...

Windows 11 Pro Retail 5PC

42.60

Tutustu Microsoftin seuraavan sukupolven käyttöjärjestelmään Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Globalin avulla, joka on suunniteltu ammattilaisille ja yrityksille. Kehittyneillä ominaisuuksilla, parannetulla turvallisuudella ja jopa viiden tietokoneen tuella varustettu Windows 11 Pro Retail on avain parempaan tietokonekokemukseen.

WINDOWS 11 PRO RETAIL 5PC CD KEY

Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key merkitsee uutta aikakautta yrityksille ja käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan käyttöjärjestelmän. Windows 10:n menestyksen pohjalta Windows 11 Pro Retail esittelee monia uusia ominaisuuksia ja etuja, jotka on suunniteltu ammattilaisten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi tärkeimmät ominaisuudet, edut, järjestelmävaatimukset ja aktivointiprosessin tälle innovatiiviselle ja monipuoliselle käyttöjärjestelmälle.

PÄÄOMINAISUUDET:

 1. Uudelleensuunniteltu käyttöliittymä: Windows 11 Pro Retail 5PC esittelee täysin uudelleensuunnitellun käyttöliittymän, joka on sekä visuaalisesti miellyttävä että käyttäjäystävällinen. Uusi Käynnistä-valikko, pyöristetyt kulmat ja parannetut ruudukkoasettelut tekevät navigoinnista ja moniajosta helpompaa kuin koskaan.

 2. Parannettu tietoturva: Windows 11 Pro Retail 5PC sisältää sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia, kuten Microsoft Defender, Device Guard ja BitLocker, jotka auttavat suojaamaan järjestelmääsi haittaohjelmilta ja muilta uhilta. Nämä ominaisuudet varmistavat, että tietosi ja tiedot ovat turvassa, myös kehittyneiden kyberhyökkäysten edessä.

 3. Virtualisointi: Windows 11 Pro Retail 5PC tukee Hyper-V:tä, tehokasta virtualisointitekniikkaa, joka mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien samanaikaisen käytön. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka joutuvat testaamaan sovelluksia eri alustoilla tai yhdistämään palvelintyökuormia.

 4. Etätyöpöytä: Windows 11 Pro Retailin 5PC avulla voit käyttää tietokonettasi etänä käyttämällä etätyöpöytää. Tämä ominaisuus mahdollistaa yhteyden muodostamisen tietokoneeseesi mistä tahansa Internet-yhteyden avulla, mikä tarjoaa saumattoman työkokemuksen riippumatta siitä, missä olet.

 5. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Pro Retail 5PC sisältää syvällisen integraation Microsoft Teamsin kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman viestinnän ja yhteistyön organisaatioiden sisällä. Uuden Teams-painikkeen avulla tehtäväpalkissa voit nopeasti liittyä kokouksiin, kesustella ja jakaa tiedostoja kollegoidesi kanssa.

 6. DirectStorage: Windows 11 Pro Retail 5PC tukee DirectStoragea, innovatiivista teknologiaa, joka nopeuttaa pelien latausaikoja ja parantaa pelikokemusta. Tämä ominaisuus edellyttää yhteensopivaa laitteistoa ja takaa, että pelisi latautuvat nopeammin ja suorituskyky paranee.

Edut:

 1. Parannettu tuottavuus: Windows 11 Pro Retail on suunniteltu parantamaan tuottavuutta tarjoamalla saumaton käyttökokemus. Ominaisuuksien, kuten ruudukkoasettelujen, virtuaalityöpöytien ja uuden Käynnistä-valikon avulla voit järjestää työsi ja tehdä useita asioita yhtä aikaa vaivattomasti.

 2. Parempi suorituskyky: Windows 11 Pro Retail optimoi järjestelmän resurssit paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, olitpa sitten käyttämässä tietokonettasi töihin tai vapaa-aikaan. Se tarjoaa myös nopeammat käynnistysajat ja parantuneen akunkeston kannettaville tietokoneille ja tableteille.

 3. Säännölliset päivitykset: Windows 11 Pro Retail saa säännöllisiä päivityksiä Microsoftilta, joten järjestelmäsi pysyy ajan tasalla ja turvallisena. Näihin päivityksiin sisältyy uusia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja tietoturvapäivityksiä, joiden avulla tietokoneesi toimii sujuvasti ja tehokkaasti.

 4. Joustavuus: Windows 11 Pro Retail tarjoaa joustavuutta laitteisto- ja ohjelmistoyhteensopivuuden suhteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, joilla on erilaisia IT-ympäristöjä. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien olemassa olevien laitteiden, kuten tulostimien ja skannerien kanssa, mikä takaa saumattoman integraation nykyiseen kokoonpanoosi.

Järjestelmävaatimukset:

Windows 11 Pro Retailin käyttämiseksi tietokoneesi on täytettävä seuraavat vähimmäisjärjestelmävaatimukset:

 1. Suoritin: 1 GHz tai nopeampi yhteensopiva 64-bittinen suoritin, jossa on vähintään 2 tai useampi ydin
 2. RAM: 4 Gt tai enemmän
 3. Kiintolevytila: 64 Gt tai enemmän
 4. Näytönohjain: DirectX 12 -yhteensopiva WDDM 2.0 -ajurilla
 5. Näyttö: 720p-tarkkuus tai suurempi, jossa on vähintään 9 tuuman tai suurempi diagonaalinen näytön koko
 6. Järjestelmän laiteohjelmisto: UEFI, jossa on Secure Boot -ominaisuus
 7. TPM: Versio 2.0

Activating Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key:

Latauslinkki: Windows 11:n lataaminen (microsoft.com)

Lataa asennuspaketti media creation tool käynnistettävälle laitteelle, kuten DVD:lle tai USB-tikulle. Windows-asennuksen jälkeen:

 • Mene ”Asetukset”
 • Valitse ”Päivitys ja suojaus”
 • Etsi ”Aktivointi” Valitse ”Aktivoi” tai ”Vaihda tuoteavain”
 • Syötä ostettu avain Windows 11 Pro on käyttövalmis

Tämä yksittäinen Windows 11 Pro Retail 5PC -tuoteavain voidaan käyttää Windowsin aktivoimiseen jopa viidessä eri tietokoneessa.

 1. Avain on yhteensopiva aktivoimattoman Windows 11 PRO:n tai uuden Windows 11 PRO -asennuksen kanssa.
 2. Sitä ei voi käyttää Windows 11 Home -version päivittämiseen.
 3. Lasku luodaan automaattisesti tilauksen yhteydessä.
 4. Sitä ei voida käyttää Windows 11 Home -version päivittämiseen.

Johtopäätös:

Windows 11 Pro Retail 5P CD Key Microsoft Global on erinomainen investointi yrityksille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa käyttöjärjestelmää. Uudelleensuunnitellun käyttöliittymän, parannettujen tietoturvaominaisuuksien, virtualisointituen ja etätyöpöytäominaisuuksien ansiosta Windows 11 Pro Retail on suunniteltu vastaamaan nykypäivän ammattilaisten tarpeisiin.

Lisäksi sen säännölliset päivitykset, parempi suorituskyky ja laaja laitteisto- ja ohjelmistoyhteensopivuus tekevät siitä monipuolisen valinnan organisaatioille, joilla on monenlaisia IT-ympäristöjä. Seuraamalla yksinkertaista aktivointiprosessia voit hyödyntää kaikkia Windows 11 Pro Retailin tarjoamia ominaisuuksia ja etuja.

Investoi Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global -avaimella tänään ja muuta tietokonekokemuksesi tehokkaaksi, joustavaksi ja turvalliseksi käyttöjärjestelmäksi, joka mahdollistaa älykkäämmän työskentelyn. Sen innovatiivisten ominaisuuksien ja viiden tietokoneen tuen ansiosta tämä käyttöjärjestelmä on arvokas lisä ammattilaisille ja yrityksille.

Windows 11 Home ja Pro: Kumpi versio sopii parhaiten tarpeisiisi?

Tässä kattavassa vertailussa Windows 11 Home ja Pro versioiden välillä tutustumme keskeisiin eroihin auttaen sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, kumpi versio sopii parhaiten tarpeisiisi. Tietokoneellesi käyttöjärjestelmää valitessa on tärkeää valita versio, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 11, on saatavilla eri versioina, joista Home ja Pro ovat suosituimmat.

Tarkemmin ymmärtääksemme Windows 11 Home ja Pro versioiden eroja tarkastelemme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hintaa. Vertailun lopussa sinulla on selvä käsitys siitä, mitä nämä kaksi versiota erottaa toisistaan ja kumpi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 11 Home ja Pro – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90