Loading...

Windows 11 Pro OEM Key

12.90

”Windows 11 Pro OEM Key: Avaa tietokoneesi täysi potentiaali Windows 11 Pro OEM Key, joka on suunniteltu tarjoamaan parannetun ja käyttäjäystävällisen kokemuksen ammattilaisille ja tehokäyttäjille. Nauti edistyneistä tietoturvatoiminnoista, monipuolisesta laitteen hallinnasta ja kattavasta tuottavuusohjelmistosta tyylikkäässä ja modernissa käyttöliittymässä. Windows 11 Pro OEM Key voit suorittaa yhden aktivaation, joka varmistaa saumattoman päivityksen tai uuden asennuksen laitteellesi. Tutustu Windowsin seuraavaan sukupolveen ja paranna tietokoneesi käyttökokemusta Windows 11 Prolla.”

Windows 11 Pro OEM Key: Paranna ammattikokemustasi edistyksellisillä ominaisuuksilla

Windows 11 Pro OEM Key on tuotetunnus, jota käytetään Windows 11 -käyttöjärjestelmän Professional-versioon aktivointiin laitteessa. OEM tarkoittaa alkuperäistä laitevalmistajaa. Windows 11 Pro OEM Key on tuotetunnus, jota käytetään Windows 11 -käyttöjärjestelmän Professional-versioon aktivointiin laitteessa. Nämä ominaisuudet sisältävät parannetun tietoturvan, virtualisointimahdollisuudet, etätyöpöydän käytön, Microsoft Teamsin integraation ja paljon muuta.

On tärkeää huomata, että OEM-avaimet ovat yleensä sidottu laitteistoon, johon ne on alun perin asennettu, mikä tarkoittaa, että niitä ei välttämättä voi siirtää toiselle laitteelle. Ne tarjoavat kuitenkin kustannustehokkaan tavan hankkia aito Windows 11 Pro -lisenssi laitteeseesi. Windows 11 Pro OEM Keyn aktivointi edellyttää tuotetunnuksen syöttämistä asennuksen aikana tai järjestelmän asetuksissa asennuksen jälkeen.

Windows 11 Pro OEM Key ominaisuudet

 • a. Kehittynyt turvallisuus: Windows 11 Pro sisältää kehittyneitä turvallisuustoimintoja, kuten BitLocker, Windows Defender System Guard ja Windows Information Protection, jotka suojaavat tietojasi ja laitettasi erilaisilta uhkilta.
 • b. Virtualisointi: Windows 11 Pro sisältää Hyper-V:n, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja hallita virtuaalikoneita tehokkaasti.
 • c. Etätyöpöytä: Windows 11 Pro mahdollistaa tietokoneen käytön etänä mistä tahansa, mikä helpottaa yhteistyötä ja lisää tuottavuutta.
 • d. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Pro sisältää syvän integraation Microsoft Teamsin kanssa, mikä helpottaa kommunikointia, yhteistyötä ja tiedostojen jakamista kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.
 • e. Domain-liittyminen ja ryhmäkäytäntö: Windows 11 Pro mahdollistaa laitteiden liittämisen verkkodomeeniin ja niiden hallinnan ryhmäkäytännöillä, mikä tarjoaa keskitetyn hallinnan ja ylläpidon.
 • f. Windows Sandbox: Windows 11 Pro sisältää Windows Sandbox -ominaisuuden, joka mahdollistaa käyttäjien testata epäluotettavia sovelluksia turvallisessa, eristetyssä ympäristössä.

Hyödyt: Windows 11 Pro OEM Key

 • a. Parannettu suorituskyky: Windows 11 Pro tarjoaa paremman suorituskyvyn, nopeamman käynnistymisen ja optimoidun resurssien käytön, mikä johtaa saumattomampaan käyttökokemukseen.
 • b. Yksinkertaistettu käyttöliittymä: Windows 11 Pro esittelee uudistetun käyttöliittymän keskitetyllä aloitusvalikolla, uusilla kokoelma-asetteluilla ja parannetulla virtuaalityöpöytien hallinnalla, mikä helpottaa navigointia ja moniajoa.
 • c. Kattavat tuottavuustyökalut: Windows 11 Pro sisältää sarjan tuottavuustyökaluja, kuten Microsoft Office, OneDrive ja Microsoft Teams, jotka mahdollistavat käyttäjien työskentelyn tehokkaammin ja pysymisen järjestäytyneenä.
 • d. Säännölliset päivitykset: Windows 11 Pro varmistaa, että käyttäjät saavat säännöllisiä päivityksiä, mukaan lukien tietoturvakorjaukset ja ominaisuuksien parannukset, ylläpitäen optimaalista järjestelmän suorituskykyä ja turvallisuutta.
 • e. Ammattitason ominaisuudet: Windows 11 Pro tarjoaa pääsyn ammattitason ominaisuuksiin, joita ei ole saatavilla Home-versiossa, mikä tekee siitä ihanteellisen pienyrityksille ja edistyneille käyttäjille.

Järjestelmävaatimukset: Windows 11 Pro OEM Key

 • a. Prosessori: Yhteensopiva 64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz kellotaajuus ja 2 tai useampi ydin.
 • b. Muisti: Vähintään 4 GB RAM-muistia tarvitaan.
 • c. Tallennustila: Asennusta varten tarvitaan vähintään 64 GB vapaata levytilaa.
 • d. Grafiikka: DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on WDDM 2.0 -ohjain, on tarpeen. e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • f. TPM: TPM-version 2.0 siru on tarpeen lisättyjä tietoturvaominaisuuksia varten. g. Internet-yhteys: Stabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.
 • g. Internet-yhteys: Internet-yhteyStabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.s:

Windows 11 Pro OEM Key aktivointi:

 • a. Osta Windows 11 Pro OEM Key
 • b. Lataa Windows 11 Pro -asennusmedia viralliselta Microsoft-sivustolta tai käytä Media Creation Tool -työkalua.
 • c. Syötä Windows 11 Pro OEM Key aktivoidaksesi ohjelmiston asennuksen aikana, kun pyydetään.
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin varmistaa tuoteavain.
 • e. Kun tuotetunnus on varmennettu, sinulla on täysi käyttöoikeus kaikkiin Windows 11 Pro -ominaisuuksiin ja etuihin.
Sinun on tehtävä puhdas asennus Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmästä käyttääksesi ostettua lisenssitunnusta. Muista myös, että Windows 11 Pro OEM Key voidaan aktivoida vain YHDESSÄ Windows-laitteessa ja vain YHDEN kerran. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen.
 1. Online-aktivointi, Windows 11 Pro OEM Key on tarkoitettu yhden tietokoneen ja yhden kerran aktivointiin.
 2. Tarvitset uuden ja puhtaan asennuksen Windows 11: sta. Et voi päivittää Windows 10: stä Windows 11: een!
 3. Tämä versio Windows 11 Prosta ei voi päivittää aikaisempia Windows-versioita eikä se toimi ”Windows 11 Pro N” -versiossa.
 4. Windows 11 Pro OEM Key ei ole sidoksissa Microsoft-tiliisi.
 5. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 6. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 7. Pysyvä aktivointi.
 8. Alue: globaali.
 9. Monikielinen.
 10. Päivitykset.
 11. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 12. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Windows 11 Pro OEM Key tarjoaa paljon kehittyneitä ominaisuuksia ja etuja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille ja pienyritysten omistajille. Parannetun tietoturvan, tuottavuustyökalujen ja selkeän käyttöliittymän avulla Windows 11 Pro OEM Key tarjoaa täydellisen alustan modernille tietotekniikalle. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja noudata aktivointiprosessia, jotta voit nauttia täysimääräisesti Windows 11 Pro OEM Key mahdollisuuksista. Päivittämällä Windows 11 Pro:ksi voit avata maailman edistyneitä ominaisuuksia ja tehostaa suorituskykyäsi, mikä on suunniteltu tehostamaan ammatillista elämääsi ja lisäämään tuottavuuttasi. Säännöllisten päivitysten, kattavien tuottavuustyökalujen ja ammattitasoisten ominaisuuksien ansiosta Windows 11 Pro OEM Key on lopullinen valinta niille, jotka haluavat optimoida tietotekniikkaelämyksensä.

Windows 11 Home vs. Pro: Kumpi versio sopii sinun tarpeisiisi parhaiten?

Tässä kattavassa vertailussa Windows 11 Home vs. Pro tarkastelemme kahta versiota ja niiden keskeisiä eroja auttaaksemme sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, kumpi on sinulle sopivin. Kun valitset käyttöjärjestelmää tietokoneellesi, on tärkeää valita versio, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 11, on saatavilla eri versioina, joista Home ja Pro ovat suosituimpia.

Jotta voit paremmin ymmärtää eroja Windows 11 Home vs. Pro välillä, tutkimme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hintaa. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 11 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90