Loading...

Windows 11 Home Retail Key

11.80

Windows 11 Home Retail -avain on tuotetunnus, joka on suunniteltu kotikäyttäjille ja tarjoaa aitouden lisenssin, jolla voi avata ja käyttää kaikkia Windows 11 Home -versiossa saatavilla olevia ominaisuuksia. Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, parannetulla suorituskyvyllä ja säännöllisillä päivityksillä Windows 11 Home Retail -avain tarjoaa optimaalisen tietokonekokemuksen arkipäivän tehtäviin, viihteeseen ja henkilökohtaiseen käyttöön.

Windows 11 Home Retail Key: Kehitä kotitietokonekokemustasi huippuluokan ominaisuuksilla

Windows 11 Home Retail Key on tuotetunnus, jota käytetään Windows 11 Home -versioon aktivointiin laitteella. Se tarjoaa käyttäjille aitouden lisenssin, jonka avulla voi käyttää kaikkia Windows 11 Home -käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. Home-versio on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön ja arkipäivän tehtäviin, tarjoten intuitiivisen käyttöliittymän, parannetun suorituskyvyn ja saumattoman integraation tuottavuustyökalujen kanssa.

Aktivoidaksesi Windows 11 Home Retail -avaimen, sinun täytyy syöttää avain asennusprosessin aikana tai järjestelmän asetuksissa asennuksen jälkeen. Kun avain on aktivoinut, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 11 Home -ominaisuuksiin ja etuihin, jotka takaavat paremman ja ominaisuusrikkaan kotitietokonekokemuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet: Windows 11 Home Retail Key

 • a. Uudistettu aloitusvalikko: Windows 11 Home tarjoaa uudistetun aloitusvalikon keskitetyllä asettelulla, joka tarjoaa modernin ja tehokkaan käyttökokemuksen.
 • b. Snap Layouts ja Snap Groups: Windows 11 Home tuo uudet Snap Layouts- ja Snap Groups -ominaisuudet, jotka parantavat moniajo-ominaisuuksia ja antavat käyttäjien paremmin järjestää työtilansa.
 • c. Virtuaaliset työpöydät: Windows 11 Home sisältää parannetun virtuaalityöpöytien hallinnan, joka mahdollistaa käyttäjien luoda räätälöityjä ympäristöjä eri tehtäviä varten ja vaihtaa niiden välillä helposti.
 • d. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Home tarjoaa saumattoman integraation Microsoft Teamsin kanssa, mikä mahdollistaa helpon viestinnän ja yhteistyön ystävien, perheenjäsenten ja kollegoiden kanssa.
 • e. Työkaluikkunat: Windows 11 Home tarjoaa uuden Työkaluikkunat-ominaisuuden, joka tarjoaa henkilökohtaista, silmäyksellä nähtävää tietoa, kuten sää-, uutis- ja kalenteritapahtumia.
 • f. Parannettu pelikokemus: Windows 11 Home sisältää peliparannuksia, kuten Auto HDR- ja DirectStorage-ominaisuudet, jotka tarjoavat paremman grafiikan ja nopeammat latausajat entistä immersiivisempää pelikokemusta varten.

Windows 11 Home Retail Key: edut

 • a. Parannettu suorituskyky: Windows 11 Home tarjoaa optimoidun suorituskyvyn, nopeamman käynnistyksen ja sulavamman toiminnan, mikä johtaa kokonaisvaltaisesti parempaan tietokonekokemukseen.
 • b. Intuitiivinen käyttöliittymä: Windows 11 Home sisältää virtaviivaisen ja modernin käyttöliittymän, joka tekee navigoinnista ja tehtävien hallinnasta tehokkaampaa ja nautinnollisempaa.
 • c. Säännölliset päivitykset: Windows 11 Home -käyttäjät saavat säännöllisiä päivityksiä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset ja ominaisuusparannukset, jotta järjestelmä pysyy turvallisena ja ajantasaisena.
 • d. Kattavat tuottavuustyökalut: Windows 11 Home sisältää joukon tuottavuustyökaluja, kuten Microsoft Office, OneDrive ja Microsoft Teams, auttaakseen käyttäjiä pysymään järjestäytyneinä ja tuottavina.
 • e. Personointi: Windows 11 Home mahdollistaa käyttäjien mukauttaa työpöytäympäristöään, mukaan lukien teemat, taustakuvat ja asetukset, mikä luo henkilökohtaisen tietokonekokemuksen.

Windows 11 Home Retail Key: järjestelmävaatimukset:

 • a. Prosessori: Yhteensopiva 64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz kellotaajuus ja 2 tai useampi ydin.
  b. Muisti: Vähintään 4 GB RAM-muistia tarvitaan.
 • c. Tallennustila: Asennusta varten tarvitaan vähintään 64 GB vapaata levytilaa.
 • d. Grafiikka: DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on WDDM 2.0 -ohjain, on tarpeen. e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • f. TPM: TPM-version 2.0 siru on tarpeen lisättyjä tietoturvaominaisuuksia varten. g. Internet-yhteys: Stabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.
 • g. Internet-yhteys: Internet-yhteyStabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.s:

Windows 11 Home Retail Key: aktivointi:

 • a. Osta Windows 11 Home Retail Key
 • b. Lataa Windows 11 Home -asennusmedia viralliselta Microsoftin verkkosivustolta tai käytä Media Creation Tool -työkalua.
 • c. Syötä Windows 11 Home Retail Key asennusprosessin aikana, kun siihen pyydetään, aktivoidaksesi ohjelmiston.
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin varmistaa tuoteavain.
 • e. Kun avain on varmistettu, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 11 Home -ominaisuuksiin ja etuihin.
Sinun on suoritettava puhtaan asennuksen Windows 11 Home -käyttöjärjestelmästä käyttääksesi ostettua lisenssiavainta. Muista myös, että Retail -avain voidaan aktivoida vain yhdellä Windows-laitteella ja vain kerran. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.
 1. Verkkopohjainen aktivointi, Windows 11 Home Retail Key on tarkoitettu yhdelle tietokoneelle, yhden kerran aktivointiin.
 2. WinWindows 11 Home Retail -avain ei ole liitetty Microsoft-tiliisi.11 Home Retail Key is not associated with your Microsoft account
 3. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen suorittamisen jälkeen.
 5. Pysyvä aktivointi.
 6. Alue: globaali.
 7. Monikielinen.
 8. Päivitykset.
 9. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 10. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että Windows 11 Home Retail -avain tarjoaa käyttäjille vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia ja etuja, jotka on suunniteltu parantamaan heidän kotitietokonekokemustaan. Modernin käyttöliittymän, parannetun suorituskyvyn ja integroitujen tuottavuustyökalujen ansiosta Windows 11 Home Retail -avain on täydellinen valinta henkilöille, jotka haluavat päivitetyn ja ominaisuuksiltaan rikkaan käyttöjärjestelmän. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja noudata aktivointiprosessia, jotta voit nauttia täysin Windows 11 Home Retail Key kyvyistä. Päivittämällä Windows 11 Home -käyttöjärjestelmään voit avata kehittyneiden ominaisuuksien, parannetun suorituskyvyn ja saumattoman integraation tärkeiden tuottavuustyökalujen kanssa, mikä johtaa nautinnollisempaan ja tehokkaampaan tietokonekokemukseen, joka on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön ja jokapäiväisiin tehtäviin.

Windows 11 Home vs. Pro: Kumpi versio sopii sinun tarpeisiisi parhaiten?

Tässä kattavassa vertailussa Windows 11 Home vs. Pro tarkastelemme kahta versiota ja niiden keskeisiä eroja auttaaksemme sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, kumpi on sinulle sopivin. Kun valitset käyttöjärjestelmää tietokoneellesi, on tärkeää valita versio, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 11, on saatavilla eri versioina, joista Home ja Pro ovat suosituimpia.

Jotta voit paremmin ymmärtää eroja Windows 11 Home vs. Pro välillä, tutkimme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hintaa. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 11 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90