Loading...

Windows 11 Home OEM Key

11.80

Windows 11 Home OEM Key on tuotetunnus, joka on suunniteltu kotikäyttäjille ja joka tarjoaa aitoa lisenssiä Windows 11 Home -versioon ja sen koko ominaisuusvalikoimaan. OEM-avain on tarkoitettu järjestelmärakentajille tai valmistajille, jotka esiasentavat käyttöjärjestelmän uuteen laitteeseen. OEM-avain tarjoaa edullisen vaihtoehdon aktivoida Windows 11 Home, jolloin varmistetaan sujuva ja tehokas tietokoneen käyttö henkilökohtaiseen käyttöön ja jokapäiväisiin tehtäviin.

Windows 11 Home OEM Key: vapauta kotitietokoneesi käyttökokemuksen koko potentiaali

Windows 11 Home OEM Key on tuotetunnus, jota käytetään Windows 11:n Home-versioon aktivoinnissa laitteella. OEM tarkoittaa alkuperäistä laitevalmistajaa. Windows 11 Home OEM Key tarjoaa pääsyn kaikkiin Windows 11 Home -versiossa oleviin ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön ja jokapäiväisiin tehtäviin. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, paremman suorituskyvyn ja saumattoman integraation tuottavuustyökalujen kanssa.

On tärkeää huomata, että OEM-avaimet ovat yleensä sidottu laitteistoon, johon ne on alun perin asennettu, mikä tarkoittaa, että niitä ei välttämättä voi siirtää toiselle laitteelle. Ne kuitenkin tarjoavat kustannustehokkaan tavan hankkia aito Windows 11 Home -lisenssi laitteellesi. Aktivoidaksesi Windows 11 Homen OEM-avaimella, sinun tulee syöttää avain asennuksen aikana tai järjestelmän asetuksissa asennuksen jälkeen.

Tärkeät ominaisuudet

 • a. Keskusteltu Aloitusvalikko: Windows 11 Home tarjoaa uudistetun Aloitusvalikon keskustellulla asettelulla, joka tarjoaa modernin ja tehokkaan käyttökokemuksen.
 • b. Snap Layoutit ja Snap-ryhmät: Windows 11 Home esittelee innovatiivisia Snap Layout -ominaisuuksia ja Snap-ryhmiä, jotka parantavat moniajo-ominaisuuksia ja mahdollistavat käyttäjien paremman työtilan järjestelyn.
 • c. Virtuaaliset työpöydät: Windows 11 Home sisältää päivitetyn virtuaalisen työpöytähallinnan, joka mahdollistaa henkilökohtaisten ympäristöjen luomisen eri tehtäviä varten ja helpon vaihdon niiden välillä.
 • d. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Home -käyttäjät voivat nauttia syvästä integroinnista Microsoft Teamsin kanssa, mikä mahdollistaa vaivattoman kommunikoinnin ja yhteistyön ystävien, perheen ja kollegoiden kanssa.
 • e. Työkaluikkunat: Windows 11 Home tarjoaa uuden Työkaluikkunat-ominaisuuden, joka tarjoaa henkilökohtaista, silmäyksellä nähtävää tietoa, kuten sää-, uutis- ja kalenteritapahtumia.
 • f. Parannettu pelikokemus: Windows 11 Home sisältää peliparannuksia, kuten Auto HDR- ja DirectStorage-ominaisuudet, jotka tarjoavat paremman grafiikan ja nopeammat latausajat entistä immersiivisempää pelikokemusta varten.

Hyödyt

 • a. Parannettu suorituskyky: Windows 11 Home tarjoaa optimoidun suorituskyvyn, nopeammat käynnistysajat ja sulavamman toiminnan, mikä johtaa yleisesti ottaen parempaan tietokoneen käyttökokemukseen.
 • b. Intuitiivinen käyttöliittymä: Windows 11 Home sisältää virtaviivaisen ja modernin käyttöliittymän, joka tekee navigoinnista ja tehtävien hallinnasta tehokkaampaa ja nautinnollisempaa.
 • c. Säännölliset päivitykset: Windows 11 Home -käyttäjät saavat säännöllisiä päivityksiä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset ja ominaisuusparannukset, jotta järjestelmä pysyy turvallisena ja ajantasaisena.
 • d. Kattavat tuottavuustyökalut: Windows 11 Home sisältää joukon tuottavuustyökaluja, kuten Microsoft Office, OneDrive ja Microsoft Teams, auttaakseen käyttäjiä pysymään järjestäytyneinä ja tuottavina.
 • e. Personointi: Windows 11 Home -käyttäjät voivat mukauttaa työpöytäympäristöään, mukaan lukien teemat, taustakuvat ja asetukset, luoden henkilökohtaisen tietokoneen käyttökokemuksen.

Järjestelmävaatimukset: Windows 11 Home OEM Key

 • a. Prosessori: Yhteensopiva 64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz kellotaajuus ja 2 tai useampi ydin.
 • b. Muisti:: Vähintään 4 GB RAM-muistia vaaditaan.
 • c. Vähintään 4 GB RAM-muistia vaaditaan.: Asennusta varten tarvitaan vähintään 64 GB vapaata levytilaa.
 • d. Grafiikka: DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on WDDM 2.0 -ohjain, on tarpeen. e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • e. Näyttö: Vähimmäistarkkuus 720p ja 9 tuuman tai suurempi näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.
 • f. TPM: TPM-version 2.0 siru on tarpeen lisättyjä tietoturvaominaisuuksia varten. g. Internet-yhteys: Stabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.
 • g. Internet-yhteys: Internet-yhteyStabiili internet-yhteys tarvitaan päivityksiä ja aktivointia varten.s:

Aktivointi

 • a. Purchase the Windows 11 Home OEM Key
 • b. Lataa Windows 11 Home -asennusmedia viralliselta Microsoftin verkkosivustolta tai käytä Media Creation Toolia.
 • c. Asennusprosessin aikana, kun sinua pyydetään, syötä Windows 11 Home OEM -avain aktivoidaksesi ohjelmiston.
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin varmistaa tuoteavain.
 • e. Kun avain on varmistettu, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 11 Home -ominaisuuksiin ja etuihin.
Sinun on suoritettava puhtaan asennuksen Windows 11 Home -käyttöjärjestelmästä käyttääksesi ostettua lisenssiavainta. Muista, että Windows 11 Home OEM -avain voi aktivoida vain yhden Windows-laitteen vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen etkä päivittää Win 10: stä Win 11: een.
 1. Verkkovarmennus, Windows 11 Home OEM Key on yhden tietokoneen yhden kerran aktivointi.
 2. Tarvitset uuden ja puhtaan asennuksen Windows 11: sta. Et voi päivittää Windows 10: stä Windows 11: een!
 3. Windows 11 Home OEM Key ei ole yhteydessä Microsoft-tiliisi.
 4. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 5. Tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen suorittamisen jälkeen.
 6. Pysyvä aktivointi.
 7. Alue: globaali.
 8. Monikielinen.
 9. Päivitykset.
 10. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 11. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Windows 11 Home tarjoaa käyttäjille huomattavan määrän ominaisuuksia ja etuja, jotka on suunniteltu parantamaan heidän kotitietokonekokemustaan. Nykyaikaisen käyttöliittymänsä, paremman suorituskykynsä ja integroitujen tuottavuustyökalujensa ansiosta Windows 11 Home OEM Key on täydellinen valinta henkilöille, jotka haluavat päivitetyn ja ominaisuuksiltaan rikkaan käyttöjärjestelmän. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja noudata aktivointiprosessia, jotta voit täysin nauttia Windows 11 Home OEM Keyn ominaisuuksista. Päivittämällä Windows 11 Home -käyttöjärjestelmään voit avata kehittyneiden ominaisuuksien, parannetun suorituskyvyn ja saumattoman integraation tärkeiden tuottavuustyökalujen kanssa, mikä johtaa nautinnollisempaan ja tehokkaampaan tietokonekokemukseen, joka on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön ja jokapäiväisiin tehtäviin.

Windows 11 Home vs. Pro: Kumpi versio sopii sinun tarpeisiisi parhaiten?

Tässä kattavassa vertailussa Windows 11 Home vs. Pro tarkastelemme kahta versiota ja niiden keskeisiä eroja auttaaksemme sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, kumpi on sinulle sopivin. Kun valitset käyttöjärjestelmää tietokoneellesi, on tärkeää valita versio, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 11, on saatavilla eri versioina, joista Home ja Pro ovat suosituimpia.

Jotta voit paremmin ymmärtää eroja Windows 11 Home vs. Pro välillä, tutkimme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hintaa. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 11 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90