Loading...

Windows 11 Enterprise

19.80

Windows 11 Enterprise – Tehokas ja turvallinen käyttöjärjestelmä yrityksille. Windows 11 Enterprise on suunniteltu erityisesti yritysten tarpeisiin, tarjoten parannettua suorituskykyä, turvallisuutta ja hallittavuutta. Tämä käyttöjärjestelmä sisältää kaikki Windows 11 Pro -version ominaisuudet, sekä lisäominaisuuksia, kuten Windows Virtual Desktop -tuen, laajennetut turvallisuusominaisuudet ja yritystason hallintaominaisuudet. Windows 11 Enterprise mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen IT-infrastruktuurin rakentamisen, joka tukee yrityksesi kasvua ja kilpailukykyä.

Windows 11 Enterprise: Tehokkaat modernit yritysympäristöt edistyneillä ominaisuuksilla ja parannetulla tietoturvalla

Windows 11 Enterprise on Windows 11 -käyttöjärjestelmän versio, joka on suunniteltu erityisesti suurille organisaatioille, yrityksille ja yrityksille. Tämä Windows 11 -versio sisältää edistyneitä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka on räätälöity monimutkaisten IT-infrastruktuurien vaatimuksiin, tarjoten turvallisen, luotettavan ja tehokkaan tietojenkäsittely-ympäristön.

Windows 11 Enterprise tarjoaa parannettuja tietoturvaominaisuuksia, laite- ja sovellustenhallintatyökaluja, virtualisointiominaisuuksia ja syvää integraatiota Microsoft Teamsiin saumattoman viestinnän ja yhteistyön takaamiseksi yritysympäristöissä. Yritysten ainutlaatuisiin tarpeisiin vastaamalla ja virtaviivaistamalla IT-hallintoa, Enterprise mahdollistaa organisaatioiden työnkulun optimoinnin, tuottavuuden parantamisen ja turvallisen tietojenkäsittely-ekosysteemin ylläpitämisen.

Avainominaisuudet

 • a. Kehittynyt tietoturva: Windows 11 Enterprise tarjoaa kattavia tietoturvaominaisuuksia, kuten Windows Defender System Guardin, sovellusten hallinnan ja Credential Guardin, jotta arkaluontoiset tiedot voidaan suojata ja uhkia vähentää.
 • b. Laitteiden ja sovellusten hallinta: Enterprise tarjoaa kehittyneitä laite- ja sovellustenhallintatyökaluja, kuten Microsoft Endpoint Managerin, joka virtaviivaistaa IT-hallintaa ja yksinkertaistaa käyttöönottoa ja päivityksiä.
 • c. Virtualisointiominaisuudet: Enterprise tukee Hyper-V:tä ja Windows Virtual Desktopia, joka mahdollistaa organisaatioiden luoda ja hallita virtuaalikoneita ja etätyöpöytäympäristöjä lisääntyneen joustavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.
 • d. Microsoft Defender for Endpoint: Enterprise sisältää Microsoft Defender for Endpointin, joka tarjoaa integroidun tietoturvallisen ratkaisun kehittyneen uhkasuojauksen ja laitehallinnan tarpeisiin.
 • e. Microsoft Endpoint Data Loss Prevention: Enterprisen avulla organisaatiot voivat ottaa käyttöön tietojen katoamisen estämiseen liittyviä politiikkoja arkaluonteisen tiedon suojaamiseksi ja säännösten noudattamisen varmistamiseksi.
 • f. Microsoft Teams -integraatio: Windows 11 Enterprise sisältää syvän integraation Microsoft Teamsiin, mikä helpottaa saumatonta viestintää ja yhteistyötä yritysympäristöissä.

Windows 11 Enterprise -versiolla voit ostaa paitsi yksittäisiä tuotteita, myös hankkia volyymilisenssejä. Vaikka Media Playeria ei sisälly pakettiin, sinulla on kaikki tarvittava tehokkaaseen työskentelyyn päivittäisissä liiketoimintatehtävissä. Ennen kaikkea uuden Windows 11 -version parantunut turvallisuus on etu, jonka avulla voit työskennellä tehokkaasti missä tahansa paikassa. Olipa kyseessä toimisto, mukava kotitoimisto tai jopa junassa – Windows 11 Enterprise N tarjoaa sopivia ominaisuuksia jokaiseen tilanteeseen ja tekee vaikutuksen kattavilla ja erinomaisilla ominaisuuksilla.

Hyödyt

 • a. Parannettu turvallisuus: Enterprise tarjoaa vahvat turvallisuusvaihtoehdot arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi ja varmistaa turvallisen ja luotettavan yritystietojenkäsittely-ympäristön.
 • b. Parannettu tuottavuus: Enterprise tarjoaa joukon kehittyneitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu lisäämään tehokkuutta ja virtaviivaistamaan työnkulkua, parantamaan organisaation kokonaistuottavuutta.
 • c. Yksinkertaistettu IT-hallinta: Windows 11 Enterprisen avulla IT-ylläpitäjät voivat helposti hallita laitteita, ottaa käyttöön sovelluksia ja hallita verkkopääsyä, mikä vähentää monimutkaisuutta ja ylläpitoponnisteluja.
 • d. Suurempi joustavuus: Windows 11 Enterprise tarjoaa virtualisointiominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat suorittaa useita käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia samanaikaisesti lisääntyneen joustavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.
 • e. Saumaton integraatio: Windows 11 Enterprise integroituu saumattomasti välttämättömiin tuottavuustyökaluihin, kuten Microsoft Officeen ja Microsoft Teamsiin, varmistaen yhtenäisen ja tehokkaan ammatillisen ekosysteemin.

Järjestelmävaatimukset

 1. Prosessori: 1 gigahertsi (GHz) tai nopeampi, yhteensopivalla 64-bittisellä prosessorilla tai järjestelmällä sirulla (SoC) oleva 2 tai useampi ydin.
 2. RAM: 4 gigatavua (Gt).
 3. Tallennustila: 64 Gt tai suurempi tallennuslaite.
 4. Järjestelmän firmware: UEFI-rajapinta, jossa on Secure Boot -tuki.
 5. TPM: Luotettu alusta-moduuli (Trusted Platform Module, TPM) versio 2.0.
 6. Näytönohjain: Yhteensopiva DirectX 12:n tai uudemman kanssa WDDM 2.0 -ajurilla.
 7. Näyttö: Korkearesoluutioinen (720p) näyttö, joka on yli 9 tuumaa diagonaalisesti, 8 bittiä värikanavaa kohden.

Voit tarkistaa, onko laitteesi yhteensopiva Windows 11:n kanssa käyttämällä Microsoft Health Checker -sovellusta.

Tuoteaktivointi

Huomaa, että tämä avain voi aktivoida VAIN YHDEN Windows-laitteen ja vain YHDEN kerran. Aktivointiprosessin päätyttyä et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn alustaminen poistaa avaimen tehokkaasti. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.

 1. Online-aktivointi
 2. Ei liitetty Microsoft-tiliisi
 3. Ei voi uudelleenaktivoida tai siirtää toiselle tietokoneelle
 4. Aktivointiohjeet ja tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen jälkeen
 5. Pysyvä aktivointi
 6. Alue: Globaali
 7. Monikielinen
 8. Päivitykset
 9. Lasku luodaan automaattisesti sinulle tilauksen tekemisen yhteydessä.
 10. Sähköpostituki

Johtopäätös

Lopuksi, Windows 11 Enterprise tarjoaa vankan joukon ominaisuuksia ja etuja, jotka on räätälöity suurten organisaatioiden ja yritysten vaatimuksiin. Kehittyneen tietoturvan, tuottavuusparannusten ja virtaviivaistetun IT-hallinnon avulla Windows 11 Enterprise tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tietojenkäsittely-ympäristön yritystyönkulun optimointiin. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja noudata aktivointiprosessia, jotta voit hyödyntää täysin Windows 11 Enterprisen ominaisuuksia.

Päivittämällä Enterpriseen voit avata edistyneiden ominaisuuksien, parannetun suorituskyvyn ja saumattoman integraation maailman, joka tarjoaa tärkeitä tuottavuustyökaluja, mikä johtaa nautittavampaan ja tehokkaampaan tietojenkäsittelykokemukseen suurten liiketoimintaympäristöjen kannalta. Windows 11 Enterprise on ihanteellinen valinta organisaatioille, jotka etsivät päivitettyä ja ominaisuuksiltaan rikasta käyttöjärjestelmää, joka parantaa liiketoiminnan tietojenkäsittelykokemusta ja helpottaa saumatonta yhteistyötä, viestintää ja hallintaa monimutkaisissa IT-infrastruktuureissa.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90