Loading...

Windows 10 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Global

35.00

Koe Windows 10 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Globalin monipuolisuus ja luotettavuus, joka on suunniteltu vastaamaan sekä ammattilaisten että yritysten tarpeisiin. Parannetun tietoturvan, virtualisoinnin, etätyöpöytäominaisuuksien ja tuottavuutta lisäävien toimintojen ansiosta tämä käyttöjärjestelmä tukee jopa viittä tietokonetta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan organisaatioille, joilla on monenlaisia IT-ympäristöjä.

WINDOWS 10 PRO RETAIL (5PC): PARANNA AMMATTIMAISTA KOKEMUSTASI

Windows 10 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Global on pelinrakentaja yrityksille ja käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa käyttöjärjestelmää. Yhtenä maailman suosituimmista käyttöjärjestelmistä Windows 10 Pro Retail tarjoaa joukon ominaisuuksia ja etuja, jotka vastaavat sekä ammattilaisten että organisaatioiden tarpeisiin. Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme tämän tehokkaan ja monipuolisen käyttöjärjestelmän avainominaisuuksista, eduista, järjestelmävaatimuksista ja aktivointiprosessista.

AVAINOMINAISUUDET:

 1. Parannettu tietoturva: Windows 10 Pro Retail on varustettu sisäänrakennetuilla tietoturvaominaisuuksilla, kuten Windows Defenderillä, Device Guardilla ja BitLockerillä, joiden avulla voit suojata järjestelmääsi haittaohjelmilta ja muilta uhkilta. Nämä ominaisuudet varmistavat, että tietosi ja tietosi ovat turvassa, vaikka kyseessä olisi monimutkaiset kyberhyökkäykset.

 2. Virtualisointi: Windows 10 Pro Retail tukee Hyper-V:tä, tehokasta virtualisointitekniikkaa, jonka avulla voit suorittaa useita käyttöjärjestelmiä samanaikaisesti. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat testisovelluksia eri alustoilla tai yhdistävät palvelinkuormia.

 3. Etätyöpöytä: Windows 10 Pro Retailin avulla voit käyttää tietokonettasi etänä käyttämällä etätyöpöytää. Tämä ominaisuus mahdollistaa yhteyden PC:hen mistä tahansa, jossa on Internet-yhteys, mikä tarjoaa saumattoman työkokemuksen riippumatta siitä, missä olet.

 4. Cortana: Windows 10 Pro Retail sisältää Cortanan, henkilökohtaisen digitaalisen avustajan, joka voi auttaa sinua erilaisissa tehtävissä, kuten muistutusten asettamisessa, sähköpostien lähettämisessä ja tiedostojen etsimisessä. Cortanaa voidaan ohjata äänikomennoilla, mikä tekee siitä kätevän työkalun kiireisille ammattilaisille tien päällä.

 5. Microsoft Edge: Microsoftin innovatiivinen selain, Edge, tulee esiasennettuna Windows 10 Professional Retailissa. Edge tarjoaa nopeamman selauskokemuksen, parannetun tietoturvan ja yhteensopivuuden modernien verkkoteknologian kanssa.

 6. OneDrive-integraatio: Windows 10 Pro Retail tarjoaa saumattoman integraation OneDriveen, Microsoftin pilvitallennuspalveluun. OneDrive mahdollistaa tiedostojen tallentamisen ja käytön miltä tahansa laitteelta, mikä varmistaa, että tärkeät asiakirjat ovat aina käytettävissä tarpeen tullen.

 7. Ryhmäkäytäntöjen hallinta: Windows 10 Pro Retail mahdollistaa laitteiden ja käyttäjäasetusten hallinnan ryhmäkäytäntöjen avulla. Tämä tehokas hallintatyökalu mahdollistaa organisaatioiden tietoturvapolitiikkojen pakottamisen, ohjelmistojen asennuksen hallinnan ja käyttäjien pääsyn hallinnan, mikä tekee siitä olennaisen ominaisuuden yrityksille.

EDUT:

 1. Parannettu tuottavuus: Windows 10 Pro Retail on suunniteltu parantamaan tuottavuutta tarjoamalla saumaton käyttökokemus. Snap-, Tehtävänäkymä- ja virtuaalityöpöytien kaltaisten ominaisuuksien avulla voit järjestää työsi ja tehdä useita tehtäviä helposti.

 2. Parempi suorituskyky: Windows 10 Pro Retail optimoi järjestelmän resurssit paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, olitpa sitten käyttämässä tietokonettasi työhön tai pelaamiseen. Se tarjoaa myös nopeammat käynnistysajat ja parannetun akunkeston kannettaville tietokoneille ja tableteille.

 3. Säännölliset päivitykset: Windows 10 Pro Retail saa säännöllisiä päivityksiä Microsoftilta, mikä varmistaa, että järjestelmäsi pysyy ajan tasalla ja turvallisena. Nämä päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja tietoturvapäivityksiä, jotka pitävät tietokoneesi sujuvasti ja tehokkaasti.

 4. Joustavuus: Windows 10 Pro Retail tarjoaa joustavuutta laitteiston ja ohjelmistojen yhteensopivuuden suhteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, joilla on monipuolisia IT-ympäristöjä. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien olemassa olevien lisälaitteiden kanssa, kuten tulostimien ja skannerien kanssa, mikä varmistaa saumattoman integraation nykyiseen laitteistoon.

 5. Parannettu yhteistyö: Windows 10 Pro Retail sisältää työkaluja, kuten Microsoft Teamsin ja OneNoten, jotka helpottavat yhteistyötä ja viestintää organisaatioiden sisällä. Nämä työkalut tekevättiimityöskentelystä ja tiedon jakamisesta helpompaa, mikä parantaa kokonaisvaltaista tuottavuutta ja tehokkuutta.

JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET:

Windows 10 Pro Retailin suorittamiseksi tietokoneesi on täytettävä seuraavat vähimmäisjärjestelmävaatimukset:

 1. Prosessori: 1 GHz tai nopeampi yhteensopiva prosessori
 2. RAM: 1 Gt 32-bittiselle tai 2 Gt 64-bittiselle
 3. Kiintolevytila: 16 Gt 32-bittiselle tai 20 Gt 64-bittiselle
 4. Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla
 5. Näyttö: 800 x 600 resoluutio tai korkeampi

WINDOWS 10 PRO RETAIL (5PC) CD-KEYN AKTIVOINTI:

Latauslinkki: https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Lataa asennuspaketti Media Creation Tool 1809 käynnistyskelpoiseen laitteeseen, kuten DVD-levylle tai USB-tikulle. Windowsin asennuksen jälkeen:

 • Siirry kohtaan ”Asetukset”
 • Valitse ”Päivitys ja suojaus”
 • Etsi ”Aktivointi” Valitse ”Aktivoi” tai ”Vaihda tuotteen avain”
 • Syötä ostettu avain Windows 10 Pro on toiminnassa

Tätä yhtä tuoteavainta Windows 10 Pro Retail 5PC:lle voidaan käyttää Windowsin aktivoimiseen jopa viidessä eri tietokoneessa.

 • Avain on yhteensopiva aktivoimattoman Windows 10 PRO:n tai uuden Windows 10 PRO -asennuksen kanssa.
 • Sitä ei voida käyttää Windows 10 Homen päivittämiseen.
 • Lasku luodaan automaattisesti tilauksen tekemisen yhteydessä.
 • Sitä ei voida käyttää Windows 10 Homen päivittämiseen.

JOHTOPÄÄTÖS

Windows 10 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Global on erinomainen investointi yrityksille ja ammattilaisille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa käyttöjärjestelmää. Sen parannettujen tietoturvaominaisuuksien, virtualisointituen, etätyöpöytäominaisuuksien sekä tuottavuutta ja yhteistyötä parantavien työkalujen ansiosta Windows 10 Pro Retail on suunniteltu vastaamaan nykypäivän ammattilaisten tarpeisiin.

Lisäksi sen säännölliset päivitykset, parempi suorituskyky ja laaja yhteensopivuus erilaisten laitteistojen ja ohjelmistojen kanssa tekevät siitä monipuolisen valinnan organisaatioille, joilla on monipuolisia IT-ympäristöjä. Seuraamalla yksinkertaista aktivointiprosessia voit hyödyntää kaikkia Windows 10 Pro Retailin tarjoamia ominaisuuksia ja etuja.

Investoi Windows 10 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Globaliin tänään ja muuta tietokonekokemustasi tehokkaalla, joustavalla ja turvallisella käyttöjärjestelmällä, joka auttaa sinua työskentelemään fiksummin, ei kovemmin. Sen innovatiivisten ominaisuuksien ja viiden PC:n tukemisen ansiosta tämä käyttöjärjestelmä on arvokas lisä mihin tahansa ammattilais- tai yritysympäristöön.

Windows 10 Home ja Pro: Tärkeimmät erot ja ominaisuudet

Valitsemalla oikea käyttöjärjestelmä tietokoneellesi on ratkaisevan tärkeää, ja Windows 10 Home ja Pro versioiden erojen ymmärtäminen auttaa sinua valitsemaan sen version, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home ja Pro versiot ovat yleisimmin käytettyjä. Tässä kattavassa vertailussa Windows 10 Home ja Pro versioiden välillä tutustumme niiden keskeisiin eroihin, jotta voit tehdä perustellun päätöksen siitä, kumpi niistä sopii sinulle parhaiten.

Ymmärtääksemme paremmin eroja Windows 10 Home ja Pro versioiden välillä, tarkastelemme eri näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, tietoturvaa ja hinnoittelua. Vertailun päätteeksi sinulla on selvä käsitys siitä, mikä erottaa nämä kaksi versiota toisistaan ja kumpi niistä on parhaiten omiin vaatimuksiisi sopiva.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90