Loading...

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)

19.90

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) on käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti vakautta ja turvallisuutta vaativiin kriittisiin ympäristöihin. Se tarjoaa laajennetun tuen ja turvallisuuspäivitykset vuosikymmeneksi, vähentäen ominaisuuspäivitysten tiheyttä ja tarjoten täyden hallinnan järjestelmän komponenteista. Se on ihanteellinen ratkaisu lääketieteelliselle, teolliselle ja rahoitussektorille, joissa järjestelmän jatkuvuus on kriittistä.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2): Kattava yleiskatsaus

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2): Käyttöjärjestelmien alueella johdonmukaisuus ja vakaus ovat ensiarvoisen tärkeitä, erityisesti yrityksille, jotka tarvitsevat pitkäaikaisia ratkaisuja. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) on suunniteltu täyttämään nämä tarpeet tarjoamalla vankka perusta liiketoimintasovelluksille laajennetun tuen ja turvallisuuspäivitysten avulla, varmistaen suorituskyvyn vakauden pitkällä aikavälillä.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) Tuotekatsaus

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2), joka tunnetaan myös nimellä Pitkäaikainen huoltopalvelukanava, on Windows 10:n erikoisversio. Se on räätälöity kriittisiin ympäristöihin kuten lääketieteellisiin laitoksiin, teollisuuslaitoksiin ja muihin sektoreihin, joissa laitteiden on ylläpidettävä toiminnallista johdonmukaisuutta ilman usein toistuvia ominaisuuspäivityksiä. Tämä versio tarjoaa luotettavuutta ja turvaominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä korkean panoksen asetuksissa, asettaen etusijalle järjestelmän vakauden ja datan eheyden edistyksellisten ominaisuuksien sijaan.

Keskeiset ominaisuudet

1. Laajennettu tuki ja turvallisuus

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 erottuu kymmenen vuoden turva- ja laatuohjelmallaan, tarjoten suojan haavoittuvuuksilta ja vähentäen ominaisuuspäivitysten ennakoimattomuutta. Pitkäaikainen tuki on ratkaisevan tärkeää järjestelmille, jotka on kestettävä ajan koettelemukset ja vaativat jatkuvaa ja luotettavaa toimintaa. Se varmistaa, että korkean riskin ympäristöissä toimivat järjestelmät tai järjestelmät, joissa vikaantumiset voivat johtaa merkittäviin kustannuksiin, ovat aina turvallisia ja ajan tasalla.

2. Yksinkertaistettu päivitysten hallinta

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 eroaa merkittävästi tavallisista Windows 10 -versioista, sillä se ei saa ominaisuuspäivityksiä kuuden kuukauden välein. Tämä tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä järjestelmän toiminnassa ja pienempää riskiä usein toistuvista merkittävistä päivityksistä. Tuloksena LTSC soveltuu erityisen hyvin erikoistuneisiin järjestelmiin, jotka vaativat jatkuvaa ja keskeytymätöntä palvelua, kuten lääketieteellisessä teknologiassa, teollisessa automaatiossa ja kriittisissä infrastruktuureissa.

3. Parannettu hallinta ominaisuuksien yli

LTSC-versio tarjoaa täydellisen hallinnan järjestelmän ominaisuuksista. IT-hallinnoijilla on mahdollisuus räätälöidä järjestelmiä poistamalla tarpeettomia komponentteja, kuten Microsoft Store, Cortana ja muita kuluttajakeskeisiä ominaisuuksia. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan paranna järjestelmän suorituskykyä, vaan myös vähentää hyökkäyspintaa, parantaen merkittävästi turvallisuutta ja vähentäen haavoittuvuusriskiä.

4. Vahvat turvallisuustyökalut

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on varustettu huippuluokan turvallisuustyökaluilla, mukaan lukien Windows Defender Antivirus, Windows Information Protection ja Device Guard. Nämä työkalut on erityisesti suunniteltu suojaamaan yritystason sovelluksia ja tietoja, tarjoten suojaa uusimpia kyberuhkia vastaan. Työkalut päivitetään jatkuvasti varmistaen turvallisen ympäristön herkille ja kriittisille toiminnoille.

5. Sovellusten yhteensopivuus ja joustavuus

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 tukee laajaa valikoimaa sovelluksia ja on yhteensopiva sekä perinteisen että modernin ohjelmiston kanssa. Tämä tarjoaa laajan yhteensopivuuden erilaisten ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa, tehden siitä monipuolisen valinnan teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat käyttää sekä erikoistuneita perintöjärjestelmiä että uudempia teknologioita. LTSC 2021 on optimoitu erityisesti paikkoihin, joissa järjestelmän vakaus ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Käyttö

1. Terveydenhuolto

Terveydenhuoltoalalla järjestelmien on toimittava moitteettomasti ympäri vuorokauden potilasturvallisuuden ja nopean reagoinnin varmistamiseksi hätätilanteissa. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on suunniteltu takaamaan, että kriittiset lääketieteelliset laitteet ja sovellukset toimivat jatkuvasti ilman keskeytyksiä, joita ohjelmistopäivitykset voisivat aiheuttaa. Päivitykset voidaan ajoittaa ajankohtiin, jolloin ne eivät vaikuta laitteiden suorituskykyyn, varmistaen näin järjestelmän jatkuvan ja luotettavan toiminnan. Tämä on erityisen tärkeää tehohoitoyksiköissä ja hätäpalveluissa, joissa jokainen sekunti on arvokas.

2. Valmistus ja teollisuus

Tuotantolinjoille ja teollisuusympäristöille on olennaista, että käyttöjärjestelmä tukee perintöohjelmistoja ja koneiden toimintaa, minimoiden ohjelmistoon liittyvien seisokkien riskit. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaistettu ja vakaa järjestelmäluonne, joka mahdollistaa olennaisten prosessien tehokkaan ja turvallisen toiminnan. Järjestelmiä, jotka hallitsevat teollisia robotteja, tuotantolinjan automaatiota ja muita kriittisiä infrastruktuureja, hyödyttää LTSC:n jatkuva tuki ja luotettava suorituskyky, mikä on elintärkeää tuotannon jatkuvuuden ja tehokkuuden ylläpitämiseksi.

3. Rahoitussektori

Pankit ja rahoituslaitokset vaativat poikkeuksellista turvallisuutta ja järjestelmän vakautta toimintaansa varten. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 tarjoaa parannettuja turvallisuusominaisuuksia ja vakaan alustan, joka on välttämätön kriittisten rahoitustoimintojen ohjelmiston ajamiseksi. Laajennettu tuki, joka kestää jopa kymmenen vuotta, on myös räätälöity rahoitusjärjestelmien pitkään elinkaareen, varmistaen, että ohjelmistopäivitykset ja turvapäivitykset ovat linjassa pitkäaikaisten liiketoimintastrategioiden kanssa. Tämä varmistaa, että rahoituslaitokset voivat tarjota keskeytymättömiä palveluita, minimoiden järjestelmän haavoittuvuudet ja potentiaaliset riskit, jotka voisivat johtua ohjelmisto-ongelmista tai turvallisuusheikkouksista.

Tekniset tiedot

 • Keskeinen käyttöjärjestelmän rakennus: Windows 10 Versio 21H2
 • Tuetut arkkitehtuurit: x86, x64, ARM64
 • Järjestelmävaatimukset: Samankaltaiset kuin muissa Windows 10 -versioissa, mutta optimoitu vakaudelle tuetulla laitteistolla
 • Tuen elinkaari: 10 vuotta julkaisusta

Lisenssi ja asennus

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on saatavilla volyymilisenssien kautta. Yritykset voivat ostaa lisenssejä tukkuhinnoin, tarjoten kustannustehokkaan ratkaisun laajamittaisiin käyttöönottoihin. Asennus ja konfigurointi vaativat ammattimaista IT-osaamista varmistaakseen, että järjestelmät on optimoitu erityisiä liiketoimintatarpeita varten.

 • Online-aktivointi tapahtuu aktivointivalikossa asennuksen jälkeen.
 • Se ei ole linkitetty Microsoft-tiliisi.
 • Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiseen tietokoneeseen.
 • Aktivointiohjeet ja tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 • Pysyvä aktivointi. Alue: globaali.
 • Kieli: englanti.
 • Päivitykset: Tilauksesi teon yhteydessä lasku luodaan automaattisesti.
 • Sähköpostituki.

Johtopäätös

Toisin kuin tyypilliset Windows 10 -julkaisut, jotka saattavat vaatia usein merkittäviä toiminnallisia päivityksiä, LTSC-versio tarjoaa vain turvallisuuspäivityksiä ja korjauksia, jotka ovat välttämättömiä järjestelmän suojaamiseksi ja vakauden ylläpitämiseksi. Tämä vähentää merkittävästi IT-osastojen taakkaa, koska jatkuvaa tarvetta testata ja ottaa käyttöön päivityksiä, jotka voisivat aiheuttaa järjestelmän epävakautta tai yhteensopivuusongelmia, ei ole.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on siksi ihanteellinen valinta aloille, kuten terveydenhuolto, valmistus, infrastruktuuri ja rahoituspalvelut, joissa keskeytymätön ja luotettava järjestelmän toiminta on kriittistä. Esimerkiksi sairaaloissa lääketieteellisen teknologian on toimittava 24/7 ilman vikoja potilasturvallisuuden ja hoidon tehokkuuden takaamiseksi. Se on myös sopiva ratkaisu teollisuuslaitteille ja tuotantolinjoille, joissa mikä tahansa keskeytys voi johtaa merkittäviin taloudellisiin tappioihin ja tuotannon seisokkeihin.

Lisäksi LTSC:n laajennettu tukiaika, joka kestää jopa kymmenen vuotta, tarjoaa yrityksille ja organisaatioille pitkäaikaista varmuutta siitä, että heidän järjestelmänsä ovat turvattuja ja tuettuja koko tämän ajan. Tämä pidentynyt elinkaari mahdollistaa organisaatioille tehokkaamman IT-strategioiden suunnittelun, vähentäen tarvetta usein toistuville järjestelmäpäivityksille ja -korvauksille.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on välttämätön työkalu organisaatioille, jotka vaativat korkeaa luotettavuutta ja turvallisuutta. Sen keskittynyt toimintojen sarja ja vakaa tuki tekevät siitä korvaamattoman valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja turvallista käyttöjärjestelmää, joka on räätälöity vastaamaan heidän erikoistarpeitaan.

UKK-osio

Miten LTSC eroaa muista Windows 10 -versioista?

LTSC ei saa usein toiminnallisia päivityksiä; se keskittyy pitkäaikaiseen vakauden ja turvallisuuden varmistamiseen, mikä tekee siitä sopivan herkille ja kriittisille ympäristöille.

Voidaanko LTSC käyttää millä tahansa laitteistolla?

Vaikka LTSC on yhteensopiva yleisten Windows 10:n laitteistovaatimusten kanssa, se soveltuu parhaiten ympäristöihin, joissa laitteiston vakaus on myös pitkäaikaista.

Onko LTSC sopiva minun yritykselleni?

Jos yrityksesi tarvitsee vakaan, turvallisen ja johdonmukaisen käyttöjärjestelmän, jossa on vähemmän päivityksiä ja pitkäaikaista tukea, Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on erinomainen valinta.

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90