Loading...

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC

14.80

SKU: W-10-E-2019-LTSC Tags: , , , ,

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC (Long-Term Servicing Channel) on erikoisversio Windows 10 Enterprisesta, joka on suunniteltu yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät vakaata, turvallista ja luotettavaa käyttöjärjestelmää minimipäivityksillä. Tämä versio tarjoaa laajennetun tuen ja jättää pois ominaisuuksia, jotka muuttuvat usein, kuten Microsoft Edge ja Cortana, mahdollistaen yhtenäisen ja vähemmän häiritsevän tietokoneympäristön. Windows 10 Enterprise 2019 LTSC on ihanteellinen mission-critical -järjestelmiin, upotettuihin järjestelmiin tai infrastruktuurilaitteisiin, jotka vaativat pitkäaikaista vakautta ja vähimmäispäivityksiä.

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC: Tarjoaa pitkäaikaisen vakauden ja parannetun turvallisuuden

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC (Long-Term Servicing Channel) on erikoistettu versio Windows 10 Enterprisesta, joka on suunniteltu yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat vakaa, turvallinen ja luotettava käyttöjärjestelmä, jossa on vähemmän päivityksiä. Tämä versio sopii erityisesti kriittisiin järjestelmiin, upotettuihin järjestelmiin ja infrastruktuurilaitteisiin, joissa tarvitaan pitkäaikaista vakautta ja vähemmän ominaisuuspäivityksiä. Windows 10 Enterprise 2019 LTSC tarjoaa laajennetun tuen ja jättää pois usein muuttuvat ominaisuudet, kuten Microsoft Edge ja Cortana, mikä mahdollistaa johdonmukaisen ja vähemmän häiritsevän laskentaympäristön. Lisäksi se sisältää edistyneitä turvallisuusominaisuuksia ja tuen vanhoille sovelluksille, mikä varmistaa sujuvan toiminnan ja yhteensopivuuden vanhemman ohjelmiston kanssa.

Tärkeät ominaisuudet

 • a. Long-Term Servicing Channel: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC tarjoaa laajennetun tuen ja minimoidun päivitysmäärän, mikä tarkoittaa vakaata ja johdonmukaista käyttöjärjestelmäkokemusta.
 • b. Parannettu tietoturva: Tämä Windows 10 Enterprise -versio sisältää edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten Device Guard, Credential Guard ja Windows Defender Advanced Threat Protection, jotka suojaavat herkkiä tietojasi ja infrastruktuuriasi.
 • c. Reduced Feature Updates: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC jättää pois ominaisuuksia, jotka muuttuvat usein, kuten Microsoft Edge ja Cortana, mikä luo vähemmän häiritsevän tietokoneen käyttöympäristön.
 • d. Support for Legacy Applications: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC tarjoaa yhteensopivuuden vanhempien ohjelmistojen kanssa, mikä varmistaa sujuvan toiminnan organisaatioille, jotka ovat riippuvaisia vanhemmasta ohjelmistosta.
 • e. Extended Support: Tämä versio saa jopa 10 vuoden tuen, mukaan lukien viisi vuotta pääasiallista tukea ja viisi vuotta laajennettua tukea, mikä tarjoaa organisaatioille mielenrauhan pitkän aikavälin vakauden suhteen.

Hyödyt

 • a. Vakaus: Windows 10 LTSC tarjoaa vakauden ja luotettavan käyttöjärjestelmän minimaalisilla päivityksillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kriittisiin järjestelmiin ja infrastruktuurilaitteisiin.
 • b. Turvallisuus: Edistyneiden turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta LTSC varmistaa herkkien tietojen ja laitteiden suojauksen tarjoten turvallisen ympäristön organisaatiollesi.
 • c. Vähemmän häiriöitä:: Usein muuttuvien ominaisuuksien jättäminen pois vähentää häiriöitä ja luo yhtenäisemmän käyttökokemuksen, mikä tekee Windows 10 Enterprise 2019 LTSC:stä ihanteellisen organisaatioille, jotka etsivät ennustettavaa ja vakaata tietokoneympäristöä.
 • d. Vanhan ohjelmiston tuki: Windows LTSC:n yhteensopivuus vanhan ohjelmiston kanssa varmistaa, että organisaatiot voivat jatkaa vanhemman ohjelmiston käyttöä tinkimättä turvallisuudesta tai suorituskyvystä.
 • e. Pitkäaikainen tuki: Jopa 10 vuoden tuki takaa Windows 10 Enterprise 2019 LTSC:lle pitkäaikaisen vakauden ja jatkuvat päivitykset turvallisuuden ja kriittisten ominaisuuksien osalta, mikä antaa organisaatioille turvaa tulevaisuudessa.

Järjestelmävaatimukset

 • a. Prosessori: Vähintään 1 GHz yhteensopiva prosessori
 • b. Muisti: 2 GB RAM 64-bittisille järjestelmille; 1 GB RAM 32-bittisille järjestelmille
 • c. Tallennustila: 20 GB vapaata levytilaa 64-bittisille järjestelmille; 16 GB 32-bittisille järjestelmille
 • d. Grafiikka: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla
 • e. Näyttö: Vähintään 800×600 resoluutio
 • f. Internet-yhteys: Vaaditaan päivityksiä ja aktivointia varten

Aktivointi

 • a. Hanki Windows 10 Enterprise 2019 LTSC Key
 • b. Lataa Windows 10 Enterprise 2019 LTSC
 • c. Asennusprosessin aikana syötä Windows 10 Enterprise 2019 LTSC Key, kun siihen pyydetään
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin varmistaa tuoteavain.
 • e. Kun tuotetunnus on varmennettu, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 10 Enterprise 2019 LTSC:n ominaisuuksiin ja etuihin.

Huomaa, että tämä avain voi aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.

 1. Verkkopohjainen aktivointi
 2. Ei liity Microsoft-tiliisi
 3. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 5. Pysyvä aktivointi.
 6. Alue: globaali.
 7. Monikielinen.
 8. Päivitykset.
 9. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 10. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Yhteenvetona Windows 10 Enterprise 2019 LTSC on tehokas ja vakaa käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu vastaamaan mission-critical-järjestelmien ja organisaatioiden ainutlaatuisia tarpeita pitkän aikavälin vakauden kanssa vähimmäispäivityksillä. Tarjoamalla kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, yhteensopivuuden vanhempien sovellusten kanssa ja laajennetun tuen Windows 10 Enterprise 2019 LTSC tarjoaa luotettavan ja johdonmukaisen tietoteknisen ympäristön yrityksille ja organisaatioille. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja seuraa aktivointiprosessia, jotta voit nauttia Windows 10 Enterprise 2019 LTSC:n ominaisuuksista täysimääräisesti. Valitsemalla tämän version voit ylläpitää turvallista ja tehokasta käyttöjärjestelmää samalla kun hyödyt pitkäaikaisesta vakauden ja vähentyneen häiriötekijän tarpeesta mission-critical-järjestelmissä ja infrastruktuurilaitteissa Päivitä Windows 10 Enterprise 2019 LTSC:hen ja koe ennustettavampi ja vakaa tietotekninen ympäristö, joka on räätälöity organisaatioiden pitkäaikaisen luotettavuuden ja tuen tarpeisiin.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90