Loading...

Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global

11.00

SKU: VMW-W-16-Pro-LL-Cd-KG Tags: , , , , , , ,

Vmware Workstation 16 Pro on tehokas virtuaalipalvelinohjelmisto, joka on suunniteltu kehittäjille ja IT-ammattilaisille. Se mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien samanaikaisen suorituksen yhdessä koneessa. Sen avarat toiminnot, parannetut suorituskyvyt ja saumattomat yhteensopivuudet tekevät Workstation 16 Pro:sta tehokkaan työkalun sovellusten kehittämiseen, testaamiseen ja jakeluun eri alustoilla.

Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global: Täydellinen virtuaalipalvelinratkaisu

Vmware Workstation 16 Pro on huippuluokan virtuaalipalvelinohjelmisto, joka on suunniteltu vastaamaan kehittäjien, IT-ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin. Se mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien samanaikaisen suorituksen yhdessä koneessa ja luo eristetyn virtuaalisen ympäristön jokaiselle käyttöjärjestelmälle. Sen edistyneiden toimintojen, vahvan suorituskyvyn ja saumattoman yhteensopivuuden ansiosta Vmware Workstation 16 Pro yksinkertaistaa sovellusten kehittämisen, testaamisen ja jakelun eri alustoilla. Tämä tekee siitä ammattilaisten täydellisen virtuaalipalvelinratkaisun.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Alustariippumattomuus: Vmware Workstation 16 Pro tukee laajaa valikoimaa käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Windows, Linux ja macOS, mahdollistaen erilaisten alustojen käytön ilman tarvetta useille laitteille.
 2. Tehokkaat virtuaalikoneet: Ohjelmisto mahdollistaa virtuaalikoneiden luomisen, joissa on jopa 16 virtuaalista suoritinta, 8 TB virtuaalista kiintolevyä ja 64 GB muistia, varmistaen huippuluokan suorituskyvyn jopa vaativimmille sovelluksille.
 3. Edistyneet grafiikat: Workstation 16 Pro sisältää tukea DirectX 11:lle ja OpenGL 4.1:lle, mahdollistaen sovellusten, joilla on intensiivisiä graafisia vaatimuksia, sujuvan suorituksen.
 4. Saumattomat integraatiot: Ohjelmisto integroituu helposti muiden VMware-tuotteiden, kuten vSphere, ESXi ja Fusion, kanssa, helpottaen virtuaalikoneiden hallintaa ja jakamista erilaisissa ympäristöissä.
 5. Snapshot- ja clone-toiminnot: Vmware Workstation 16 Pro mahdollistaa virtuaalikoneiden snapshot-otosten ottamisen, jotka tallentavat niiden nykyisen tilan helpon palauttamisen tai kopioinnin varalta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen testaukseen ja kehittämiseen, sillä se mahdollistaa nopean palautumisen virheiltä tai järjestelmävioilta.

Hyödyt

 1. Parannettu tuottavuus: Vmware Workstation 16 Pro:n kyky suorittaa useita käyttöjärjestelmiä samanaikaisesti poistaa tarpeen vaihtaa laitteita, parantaen tuottavuutta ja yksinkertaistaen työprosesseja.
 2. Yksinkertaistettu testaus ja kehittäminen: Ohjelmiston eristetty virtuaaliympäristö mahdollistaa kehittäjien testata sovelluksia erilaisissa käyttöjärjestelmissä ilman riskiä, että isäntäkoneita vaikutetaan, mikä tekee kehittämisprosessista tehokkaamman ja virheettömän.
 3. Kustannustehokas: Hyödyntämällä Workstation 16 Pro:n virtuaalipalvelintoimintoja yritykset voivat merkittävästi vähentää laitteisto- ja ylläpitokustannuksia sekä säästää energiankulutuksessa.
 4. Parannettu turvallisuus: Ohjelmiston eristetty ympäristö varmistaa, että potentiaaliset turvallisuusuhat ovat rajattuja yksittäisiin virtuaalikoneisiin, estäen niitä vaarantamasta isäntäjärjestelmää tai muita virtuaalikoneita.

Järjestelmävaatimukset

Jotta Vmware Workstation 16 Pro voidaan suorittaa, järjestelmän tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • 64-bittinen x86-suoritin, jossa on 1,3 GHz tai nopeampi ydinnopeus.
 • Vähintään 2 GB RAM:ia (suositus 4 GB).
 • Vähintään 1,2 GB vapaata levytilaa sovelluksen ja lisätilaa virtuaalikoneille.
 • Yhteensopiva isäntäkäyttöjärjestelmä, kuten Windows 10, Windows Server 2019 tai useita Linux-jakeluita.
 • DirectX 11- tai OpenGL 4.1 -yhteensopiva näytönohjain 3D-grafiikkojen tukemiseksi.

Aktivointi

Noudata näitä ohjeita Vmware Workstation 16 Pro elinikäisen lisenssin CD-avaimen (maailmanlaajuinen) aktivointiin:

 1. Osta Workstation 16 Pro elinikäinen lisenssi CD-avain.
 2. Lataa ja asenna Vmware Workstation 16 Pro.
 3. Käynnistä sovellus ja siirry ”Apua”-valikkoon, ja valitse sitten ”Anna lisenssiavain”.
 4. Anna annettu CD-avain ja napsauta ”OK” aktivoidaksesi elinikäinen lisenssisi.

Johtopäätös

Vmware Workstation 16 Pro elinikäinen lisenssi on täydellinen virtuaalipalvelu ratkaisu kehittäjille, IT-ammattilaisille ja yrityksille. Sen vahvat ominaisuudet, saumattomat integraatiot ja korkeat suorituskykyominaisuudet tekevät siitä välttämättömän työkalun, joka työskentelee useiden käyttöjärjestelmien tai sovellusten kanssa. Hyödyntämällä Vmware Workstation 16 Pro:n edistyneitä ominaisuuksia käyttäjät voivat yksinkertaistaa työprosessejaan, vähentää laitteisto- ja ylläpitokustannuksia ja parantaa järjestelmiensä turvallisuutta. Yksinkertaisen aktivointiprosessinsa ja elinikäisen lisenssinsä ansiosta Workstation 16 Pro tarjoaa pitkäaikaista arvoa ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan virtuaalipalveluratkaisun.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90