Loading...

Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global

11.00

Vmware Workstation 15 Pro elinikäinen lisenssi on tehokas ja monipuolinen virtualisointiratkaisu, joka mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien ja sovellusten ajamisen yhdessä laitteessa. Tämä edistynyt ohjelmisto on täydellinen IT-ammattilaisille, kehittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tavan testata, julkaista ja hallita sovelluksiaan erilaisilla alustoilla. Elinikäisen lisenssin ansiosta käyttäjät voivat nauttia Vmware Workstation 15 Pro:n vahvojen ominaisuuksien ja suorituskyvyn parannusten täysimääräisistä eduista ilman huolta toistuvista kustannuksista tai tilausmaksuista.

Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global: Ammattilaisten Täydellinen Virtualisointiratkaisu

Vmware Workstation 15 Pro on monipuolinen ja vahva virtualisointiratkaisu, joka on suunniteltu IT-ammattilaisille, kehittäjille ja yrityksille. Se mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien ja sovellusten yhtäaikaisen ajamisen yhdessä tietokoneessa, mikä mahdollistaa sulavan testauksen, julkaisun ja hallinnan erilaisista sovelluksista eri alustoilla. Elinikäisen lisenssin ansiosta käyttäjät voivat nauttia kaikista Vmware Workstation 15 Pro:n tehokkaista ominaisuuksista ja suorituskyvyn parannuksista ilman huolta toistuvista kustannuksista tai tilausmaksuista.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Alustariippumattomuus: Vmware Workstation 15 Pro tukee useita käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Windows, Linux ja macOS, mahdollistaen käyttäjille virtuaalikoneiden luomisen ja hallinnan eri alustoilla.
 2. Tehokkaat 3D-grafiikat: DirectX 10.1:n ja OpenGL 3.3:n tukemisen ansiosta Vmware Workstation 15 Pro tarjoaa sulavan ja nopean kokemuksen graafisesti intensiivisten sovellusten ja pelien ajamisesta.
 3. Tehokas virtuaalinen verkottuminen: Käyttäjät voivat luoda monimutkaisia IPv4- ja IPv6-virtuaaliverkkoja mukautettavilla verkon määrityksillä, simuloimalla todellisen maailman verkko-ympäristöjä testausta ja kehitystä varten.
 4. Instant- ja kloonausominaisuudet: Vmware Workstation 15 Pro mahdollistaa käyttäjien ottaa instantkuvia virtuaalikoneistaan milloin tahansa, mikä tekee helpoksi palata aiempaan tilaan tarvittaessa. Kloonausominaisuudet mahdollistavat käyttäjien luoda nopeasti useita kopioita virtuaalikoneesta, mikä nopeuttaa testauksen ja julkaisuprosesseja.
 5. Integrointi Vmware vSphere:n kanssa: Käyttäjät voivat helposti yhdistää vSphere, ESXi tai Workstation Server -isäntiin, mikä mahdollistaa etähallinnan ja edistyneet virtuaalikoneiden toiminnot.
 6. Turvalliset ja eristetyt ympäristöt: Vmware Workstation 15 Pro tarjoaa vahvan turvallisuusominaisuudet, kuten salatut virtuaalikoneet, virtuaaliset Luotettavat Alusta Moduulit (vTPM) ja UEFI secure boot, varmistaen virtuaaliympäristön turvallisuuden ja eheyden.

Hyödyt

 1. Nopeuta testausta ja kehitystä: Ajamalla useita käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia yhdessä laitteessa, käyttäjät voivat tehokkaasti testata, kehittää ja julkaista ohjelmistoja eri alustoilla.
 2. Paranna tuottavuutta: Vmware Workstation 15 Pro:n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja tehokkaat ominaisuudet mahdollistavat käyttäjien työskennellä tehokkaammin, vähentäen manuaalisten tehtävien aiheuttamaa aikaa ja lisäten yleistä tuottavuutta.
 3. Säästä laitteistokustannuksissa: Virtualisointi mahdollistaa käyttäjien hyödyntää olemassa olevia laitteistoresursseja tehokkaammin, vähentäen tarvetta lisälaitteille ja alentamalla yleisiä laitteistokustannuksia.
 4. Paranna turvallisuutta: Vmware Workstation 15 Pro:n vahvat turvallisuusominaisuudet varmistavat, että virtuaaliympäristösi pysyy turvassa, suojellen herkällä tiedolla ja ylläpitäen järjestelmän eheyden.

Järjestelmävaatimukset

 1. Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 ja erilaiset Linux-jakelut.
 2. Prosessori: 64-bittinen x86 Intel tai AMD CPU 1,3 GHz tai nopeammalla ytimen nopeudella.
 3. Muisti: Vähintään 2 GB RAM:ia, suositus on 4 GB tai enemmän parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.
 4. Levytila: Vähintään 1,2 GB vapaata levytilaa Vmware Workstation 15 Pro:n asennukselle, lisätilaa tarvitaan jokaiselle virtuaalikoneelle.
 5. Näyttö: 1024 x 768 tai korkeampi näytön tarkkuus.

Aktivointi

To activate Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global, aktivointi tapahtuu seuraavasti:

 • Lataa ja asenna Vmware Workstation 15 Pro.
 • Avaa sovellus ja siirry ”Ohje”-valikkoon.
 • Valitse ”Anna lisenssiavain” ja syötä uniikki CD-avain.
 • paina ”Enter”-näppäintä suorittaaksesi aktivointiprosessin..

Johtopäätös

Vmware Workstation 15 Pro for Lifetime on tehokas ja luotettava virtualisointiratkaisu, joka tarjoaa IT-ammattilaisille, kehittäjille ja yrityksille monipuolisen joukon ominaisuuksia virtuaalikoneiden luomiseen, hallintaan ja julkaisuun eri alustoilla. Tehokkaiden grafiikoidensa, edistyneiden virtuaaliverkottumismahdollisuuksiensa ja vahvojen turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta Vmware Workstation 15 Pro mahdollistaa käyttäjien nopeuttaa testauksen ja kehityksen prosessiaan, parantaa tuottavuutta ja säästää laitteistokustannuksissa.

Elinikäisen lisenssin hankkiminen mahdollistaa käyttäjille nauttia kaikista Vmware Workstation 15 Pro:n eduista ilman huolta toistuvista kustannuksista tai tilausmaksuista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät kustannustehokasta ja tulevaisuuden varmaa virtualisointiratkaisua. Riippumatta siitä, oletko IT-ammattilainen, kehittäjä vai yritysomistaja, Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global todennäköisesti osoittautuu arvokkaaksi työkaluksi virtuaaliympäristön hallinnassa ja optimoinnissa.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90