Loading...

VMware vSphere 7 Enterprise Plus Cd Key Global

30.00

SKU: VMW-VS-7-EP-CKG Tags: , , , , , , ,

VMware vSphere 7 Enterprise Plus on tehokas ja monipuolinen virtualisointialusta, joka on suunniteltu tarjoamaan edistyneitä toimintoja yrityksille, jotka haluavat optimoida tietokeskuksen toimintansa. VSphere 7 Enterprise Plus:lla, kuten parannetun turvallisuuden, yksinkertaistetun hallinnan ja tehostetun sovellusperformanceen ansiosta, organisaatiot voivat rakentaa, suorittaa ja hallita sovelluksia modernisoitulla infrastruktuurilla maksimoimalla tehokkuuden ja skaalautuvuuden. Muuta tietokeskuksesi VMware vSphere 7 Enterprise Plus:lla ja vapauta virtuaaliympäristön täysi potentiaali.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Moderneille tietokeskuksille täydellinen virtualisointiratkaisu.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus on monipuolinen virtualisointialusta, joka mahdollistaa organisaatioiden tietokeskuksensa modernisointia, tehostaa toimintoja ja parantaa sovellusten suorituskykyä. Se tarjoaa laajan valikoiman edistyneitä toimintoja, jotka on suunniteltu täyttämään yritysten tarpeet, jotka vaativat korkeita tehokkuuden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden tasoja IT-ympäristöissään. VMware vSphere 7 Enterprise Plus:n avulla organisaatiot voivat hyödyntää uusimpien virtualisointiteknologioiden voimaa muuttamaan tietokeskuksensa ja pysymään kilpailun edellä.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Tehostettu sovellusperformance: VMware vSphere 7 Enterprise Plus optimoi sovellusten suorituskykyä ominaisuuksilla, kuten dynaamisella resurssien allokaatiolla, automaattisella kuorman tasauksella ja DRS (Distributed Resource Scheduler).
 2. Yksinkertaistettu hallinta: Alusta yksinkertaistaa hallintatehtäviä vCenter Serverin avulla, joka tarjoaa yhden paikan hallinnan virtuaaliympäristöstäsi ja yksinkertaistaa tehtäviä, kuten tarjoamista, seurantaa ja päivitystä.
 3. Edistynyt turvallisuus: VMware vSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa vahvan turvallisuusominaisuudet, mukaan lukien virtuaalikoneen salaus, turvallinen käynnistys ja vSphere Trust Authority, varmistaen, että tietosi ja sovelluksesi ovat suojattuja koko ajan.
 4. Korkea saatavuus ja häiriöiden torjunta: vSphere HA (High Availability) ja vSphere FT (Fault Tolerance) -ominaisuudet tarjoavat parannetun liiketoiminnan jatkuvuuden minimoimalla poikkeusaikaa ja varmistaen, että kriittiset sovelluksesi ovat aina käytössä ja toiminnassa.
 5. Parannettu skaalautuvuus: Alusta mahdollistaa organisaatioiden laajentaa virtuaalista infrastruktuuria tarvittaessa, ja se tukee jopa 768 vCPU:ta ja 24 TB muistia per isäntä.
 6. Hybrid pilvitoiminnot: VMware vSphere 7 Enterprise Plus mahdollistaa sulavasti integroitumisen VMware Cloud Foundationin kanssa, mikä mahdollistaa organisaatioiden helposti rakentaa ja hallita hybridi-pilviympäristöjä.

Hyödyt

 1. Lisääntynyt tehokkuus: VMware vSphere 7 Enterprise Plus mahdollistaa yrityksille saavuttaa korkeampia tehokkuustasoja yhdistämällä fyysisen infrastruktuurinsa ja optimoimalla resurssien käyttöä.
 2. Suurempi joustavuus: Alusta mahdollistaa organisaatioiden nopeasti sopeutua muuttuviin liiketoimintatarpeisiin jakamalla ja hallitsemalla sovelluksia useissa ympäristöissä, mukaan lukien paikallisesti, yksityisissä ja julkisissa pilvissä.
 3. Matalampi omistuskustannus (TCO): Vähentämällä laitteistokustannuksia, huolto- ja toimintakustannuksia VMware vSphere 7 Enterprise Plus voi merkittävästi alentaa tietokeskuksesi yleistä omistuskustannusta (TCO)
 4. Parannettu turvallisuus ja noudattaminen: Alustan edistyneet turvallisuusominaisuudet auttavat organisaatioita suojaamaan herkät tiedot ja täyttämään sääntelyvaatimukset.
 5. Tehostettu IT-toiminta: VMware vSphere 7 Enterprise Plus yksinkertaistaa päivittäisiä IT-tehtäviä, vapauttaa arvokkaita resursseja ja mahdollistaa IT-tiimeille keskittymisen enemmän strategisiin hankkeisiin.

Järjestelmävaatimukset

VMware vSphere 7 Enterprise Plus:n käyttöönottoa varten järjestelmäsi on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Prosessori: 64-bittinen x86-prosessori, jossa on kaksi tai useampi ydintä.
 • Muisti: Vähintään 4 GB, suositus 8 GB tai enemmän.
 • Levytilan varastointi: Vähintään 1 GB ESXi-asennusta varten, lisävarastointi tarvitaan virtuaalikoneille.
 • Verkko: Optimaalista suorituskykyä varten suositellaan gigabit Ethernet-adapteria
 • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: VMware vSphere 7 Enterprise Plus tukee laajaa valikoimaa vieraita käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien eri versiot Windowsista, Linuxista ja UNIXista.

Aktivointi

VMware vSphere 7 Enterprise Plus:n aktivointiin tarvittavat vaiheet ovat seuraavat:

 1. Osta lisensoitu versio VMware vSphere 7 Enterprise Plus Cd Key Global.
 2. Rekisteröidy VMware-tilille, jos sinulla ei vielä ole sitä.
 3. Kirjaudu sisään VMware-tilillesi ja siirry ”Lisenssi & Lataus”-osioon.
 4. Anna CD-avain ja napsauta ”Lähetä”.
 5. Lataa VMware vSphere 7 Enterprise Plus -ohjelmisto tarjotusta linkistä.
 6. Asenna ohjelmisto järjestelmään noudattamalla näytön ohjeita.
 7. Anna lisenssiavain asennusprosessin aikana aktivoidaksesi tuotteen.

Johtopäätös

VMware vSphere 7 Enterprise Plus on tehokas ja täynnä ominaisuuksia oleva virtualisointialusta, joka mahdollistaa organisaatioiden tietokeskustensa modernisointia, tehokkuuden parantamista ja kriittisten sovellusten korkean saatavuuden varmistamista. Sen edistyneiden turvallisuusominaisuuksien, skaalautuvuuden ja hybridi pilvitoimintojen ansiosta se tarjoaa kattavan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisessä maisemassa edellä. VMware vSphere 7 Enterprise Plus -järjestelmän toteuttaminen mahdollistaa organisaatioiden IT-infrastruktuurin optimoinnin, operatiivisten kustannusten vähentämisen ja lopulta parempien liiketoimintatulosten ajaminen.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90