Loading...

VMware vSphere 6 Enterprise Plus Cd Key Global

23.80

SKU: VMW-VS-6-EP-CKG Tags: , , , , ,

VMware vSphere 6 Enterprise Plus on tehokas virtualisointialusta, joka tarjoaa edistyneitä toimintoja tietokeskuksen toimintojen tehostamiseksi, suorituskyvyn parantamiseksi ja resurssien hyödyntämisen optimoimiseksi. Käyttäen ominaisuuksia kuten jaettu resurssien ajoitin, Storage vMotion ja korkea saatavuus, se on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat rakentaa vahvan ja skaalautuvan virtuaalisen infrastruktuurin. Kokeile seuraavan tason virtualisointia VMware vSphere 6 Enterprise Plussan avulla.

VMware vSphere 6 Enterprise Plus - Kattava virtuaalipalvelin korkeatehoisille tietokeskuksille

VMware vSphere 6 Enterprise Plus on monipuolinen virtualisointialusta, joka mahdollistaa organisaatioiden muuttaa tietokeskuksensa tehokkaiksi, tehokkaiksi ja ketteriksi virtuaalirakenteiksi. Tämä tehokas ratkaisu tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia hallita, valvoa ja optimoida resurssit koko IT-infrastruktuurin alueella. With VMware vSphere 6 Enterprise Plus, yritykset voivat konsolidoida fyysiset palvelimensa, vähentää käyttökustannuksia ja lisätä toiminnallista tehokkuutta.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Jakaa resurssien ajoitin (DRS): Tasaa automaattisesti kuorman ympäri clusteria varmistaen optimaalisen resurssien käytön ja suorituskyvyn.
 2. Storage vMotion: Seamlessly migrates live virtual machines between storage arrays with no downtime, improving storage efficiency and management.
 3. High Availability (HA): Automatically restarts failed virtual machines on another host, minimizing downtime and improving application availability.
 4. FT (Fault Tolerance): Tarjoaa jatkuvaa saatavuutta kriittisille sovelluksille ylläpitämällä toissijainen virtuaalikone, joka ajetaan yhdessä ensisijaisen virtuaalikoneen kanssa.
 5. vSphere Replikaatio: Mahdollistaa tehokkaan ja joustavan tietojen suojauksen replikoimalla virtuaalikoneita eri sijainneissa.
 6. vSphere Auto Deploy: Yksinkertaistaa ESXi-isäntien asennuksen ja päivityksen prosessia automatisoimalla asennusprosessin.
 7. vSphere Sisällön kirjasto: Hallitsee virtuaalikoneiden mallit, ISO-kuvat ja skriptit yhdenmukaisesti, tehostaa asennusprosessia ja vähentää hallinnollista taakkaa.

Hyödyt

 1. Yhdistä palvelimet:vSphere 6 Enterprise Plus mahdollistaa yrityksille fyysisten palvelinten konsolidoinnin, mikä vähentää laitteisto- ja käyttökustannuksia ja parantaa resurssien hyödyntämistä.
 2. Paranna suorituskykyä: DRS, Storage vMotion ja HA varmistavat optimaalisen suorituskyvyn vähentämällä keskeytyksiä ja takaamalla häiriöttömät toiminnot.
 3. Yksinkertaista hallintaa: Keskitettyjä hallintatyökaluja ja intuitiivista käyttöliittymää käyttämällä virtuaaliympäristöjen hallinnointi yksinkertaistuu, mikä vapauttaa IT-henkilöstön keskittymään strategisiin hankkeisiin.
 4. Paranna turvallisuutta: Mukana tulevat turvallisuusominaisuudet, kuten vSphere-salaus ja turvallinen käynnistys, suojaavat salassa pidettävää tietoa ja noudattavat alan standardeja.
 5. Lisää joustavuutta: Alustan tuki laajalle joukolle käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia mahdollistaa yrityksille parhaiten tarpeitaan vastaavien ratkaisujen julkaisun.

Järjestelmävaatimukset

 1. CPU: Intel tai AMD x86-prosessori, jossa on vähintään 2 ydintä.
 2. Muisti: Vähintään 4 GB RAM, suositus 8 GB tai enemmän
 3. Levytila: Vähintään 1 GB ESXi:lle, lisätilaa virtuaalikoneiden varastoinnille.
 4. Verkko: Gigabit Ethernet -adapteri (10/100/1000)
 5. VMware vCenter Server: Vaadittu hallinnoimaan vSphere-ympäristöä

Aktivointi

Aktivoidaksesi VMware vSphere 6 Enterprise Plus -ohjelmiston, seuraa näitä vaiheita:

 1. Osta VMware vSphere 6 Enterprise Plus Cd Key Global.
 2. Rekisteröidy VMware-tilille tai kirjaudu sisään olemassa olevaan tilillesi.
 3. Syötä lisenssiavain ”My VMware” -portaalissa osoitteessa ”Lisenssi & Lataa”.
 4. Lataa vSphere-asennustiedostot ja seuraa asennusohjeita.
 5. Käynnistämiseksi VMware vSphere 6 Enterprise Plus, noudata näitä vaiheita:
 6. Suorita asennus ja VMware vSphere 6 Enterprise Plus -ympäristö on aktivoitu ja valmis käytettäväksi.

Johtopäätös

VMware vSphere 6 Enterprise Plus tarjoaa edistyneen virtualisointialustan organisaatioille, jotka haluavat konsolidoida tietokeskuksen resurssinsa, parantaa suorituskykyä ja lisätä toiminnallista tehokkuutta. Sen voimakkaat ominaisuudet, kuten DRS, Storage vMotion ja HA, takaavat vakaan ja skaalautuvan infrastruktuurin, tehden siitä erinomaisen ratkaisun kaiken kokoisille yrityksille. Yksinkertaistetulla hallinnolla, parannetulla turvallisuudella ja joustavuudella, joka tukee useita käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia, VMware vSphere 6 Enterprise Plus on ratkaisu rakentamaan ja ylläpitämään korkean suorituskyvyn virtuaaliympäristöä.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90