Loading...

Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global

30.00

SKU: VMW-VCS-7-S-CKG Tags: , , , ,

Vmware vCenter Server 7 Standard on tehokas ja kattava palvelinhallinnan ratkaisu, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja virtaviivaistamaan virtualisoitujen ympäristöjen hallintaa. Keskittyneen alustansa ansiosta käyttäjät voivat tehokkaasti hallita, valvoa ja ohjata virtuaali-infrastruktuuriaan, mukaan lukien virtuaalikoneet, isännät ja verkot. ämä versio tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten automaattisen provisiointi, korkean käytettävyyden ja saumattoman integroinnin muiden VMware-tuotteiden kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka haluavat optimoida virtualisointi-hallintakykynsä.

Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global: virtuaali-infrastruktuurin hallinnan virtaviivaistaminen

Vmware vCenter Server 7 Standard on huippuluokan palvelimenhallintaohjelmisto, joka on suunniteltu keskittämään ja optimoimaan virtualisoitujen ympäristöjen hallintaa. Tämä kehittynyt ratkaisu tarjoaa IT-ammattilaisille tarvittavat työkalut koko virtuaali-infrastruktuurin, mukaan lukien virtuaalikoneet (VM), isännät ja verkot, hallintaan, valvontaan ja ohjaukseen yhdellä helppokäyttöisellä alustalla. Vahvan ominaisuussetin ansiosta Vmware vCenter Server 7 Standard on välttämätön työkalu yrityksille, jotka haluavat parantaa virtualisointi-hallintaprosessiensa tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Keskittynyt hallinta: Vmware vCenter Server 7 Standard konsolidoi virtuaaliympäristön hallinnan, mikä mahdollistaa kaikkien infrastruktuurin näkökohtien ohjaamisen yhdellä konsolilla.
 2. Laajennettavuus: Hallitse ja skaalaa virtuaali-infrastruktuuriasi helposti kasvavien liiketoimintatarpeiden mukaisesti tinkimättä suorituskyvystä tai tietoturvasta.
 3. Automaattinen provisointi: Virittäjien, isäntien ja klustereiden asennuksen ja hallinnan virtaviivaistaminen automaattisen provisoinnin ja elinkaaren hallintatyökalujen avulla.
 4. Korkea käytettävyys: Varmista jatkuvatoimisuus liiketoimintakriittisille sovelluksillesi sisäänrakennetuilla korkean käytettävyyden ja vikasietoisuusominaisuuksilla.
 5. Älykäs resurssienhallinta: Optimoi resurssien käyttö älykkäillä työmäärän sijoittelu- ja kuormantasausominaisuuksilla, maksimoiden suorituskyvyn ja tehokkuuden.
 6. Saumaton integrointi: Nauti saumattomasta integroinnista muiden VMware-tuotteiden ja kolmannen osapuolen ratkaisujen kanssa, mikä yksinkertaistaa koko virtuaali-ekosysteemin hallintaa.
 7. Vahva tietoturva: Suojaa virtuaali-infrastruktuuriasi kehittyneillä tietoturvaominaisuuksilla, mukaan lukien roolipohjainen käyttöoikeuden hallinta, salaus ja noudattamisen seuranta.

Hyödyt

 1. Parannettu tehokkuus: Virtuaaliympäristön hallinnan keskittämisen ansiosta Vmware vCenter Server 7 Standard mahdollistaa toimintojen virtaviivaistamisen ja ajan säästämisen rutiinitoimista.
 2. Vähennetty monimutkaisuus: Yksinkertaista virtuaali-infrastruktuurin hallintaa intuitiivisen käyttöliittymän ja helppokäyttöisten työkalujen avulla, mikä helpottaa ympäristön valvontaa ja ylläpitoa.
 3. Parannettu suorituskyky: Älykäs resurssienhallinta ja kuormantasausominaisuudet varmistavat optimaalisen suorituskyvyn sovelluksille ja palveluille, maksimoiden IT-investointien tuoton.
 4. Lisääntynyt joustavuus: Muokkaa virtuaali-infrastruktuuriasi helposti muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaisesti Vmware vCenter Server 7 Standardin skaalautuvuuden ja automaatio-ominaisuuksien avulla.
 5. Vahvempi tietoturva: Suojaa tietosi ja varmista noudattaminen vahvoilla tietoturvaominaisuuksilla, mukaan lukien roolipohjainen käyttöoikeudenhallinta ja salaus.
 6. Kustannussäästöt: Resurssien käytön optimoinnin ja hallintaprosessien yksinkertaistamisen avulla Vmware vCenter Server 7 Standard voi auttaa vähentämään sekä operatiivisia että pääomakuluja.

Järjestelmävaatimukset

 • Prosessori: 2 tai useampi vCPU, 64-bittinen x86-prosessori
 • Muisti: Vähintään 8 Gt RAM-muistia, suositeltu 16 Gt RAM-muistia
 • Tallennustila: Vähintään 280 Gt, suositeltu 300 Gt tai enemmän
 • Verkko: 1 Gigabit Ethernet -sovitin (10 Gigabit suositellaan suuremmille ympäristöille)
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: VMware vSphere 7.x

Aktivointi

Vmware vCenter Server 7 Standardin aktivointi tapahtuu seuraavasti:

 1. Osta Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global.
 2. Lataa ja asenna Vmware vCenter Server 7 Standard -ohjelmisto VMwaren verkkosivustolta.
 3. Käynnistä ohjelmisto ja syötä annettu Cd Key aktivointiprosessin aikana.
 4. Seuraa näytön ohjeita aktivoinnin suorittamiseksi loppuun.

Johtopäätös

Vmware vCenter Server 7 Standard on välttämätön työkalu yrityksille, jotka haluavat optimoida virtualisointi-hallintaprosessejaan. Keskittyneen alustansa, kehittyneiden ominaisuuksiensa ja saumattoman integroinnin muiden VMware-tuotteiden kanssa ansiosta tämä ratkaisu mahdollistaa IT-ammattilaisten tehokkaan virtuaali-infrastruktuurin hallinnan, valvonnan ja ohjauksen. Virtuaali-infrastruktuurin hallintaprosessien yksinkertaistamisen ja optimaalisen suorituskyvyn varmistamisen avulla Vmware vCenter Server 7 Standard voi auttaa organisaatioita vähentämään kustannuksia, parantamaan tietoturvaa ja sopeutumaan helpommin muuttuviin liiketoimintatarpeisiin. Jos haluat viedä virtualisointi-hallinnan seuraavalle tasolle, harkitse Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Globalin hankkimista jo tänään.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90