Loading...

VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime Cd Key Global

11.98

SKU: VMW-TA-5.2.5-L-CKG Tags: , , , ,

VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime on huippuluokan sovellusvirtualisointiratkaisu, joka yksinkertaistaa ohjelmiston käyttöönottoa ja hallintaa. Kannettavien, itsenäisten sovelluspakettiensa ansiosta se poistaa ristiriidat sovellusten välillä ja vähentää tarvittavaa aikaa ja resursseja ohjelmistojen ylläpitoon ja päivittämiseen. Se on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat virtaviivaistaa IT-prosessejaan, sillä se tarjoaa tehokkaan ja joustavan tavan toimittaa sovelluksia eri laitteisiin ja alustoille.

VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime: Yksinkertaista sovellusten käyttöönottoa ja hallintaa

VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime on kehittynyt sovellusvirtualisointiratkaisu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä yksinkertaistamaan ohjelmiston käyttöönottoa ja hallintaa useilla laitteilla ja alustoilla. Se mahdollistaa IT-ylläpitäjien paketoida sovelluksia kannettaviksi, itsenäisiksi suoritettaviksi ohjelmiksi, jotka voidaan suorittaa ilman asennusta, poistaen ristiriidat eri ohjelmistoversioiden väliltä ja virtaviivaistaen IT-prosesseja.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Sovellusvirtualisointi: VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime mahdollistaa itsenäisten, kannettavien sovelluspakettien luomisen, jotka toimivat riippumattomasti käyttöjärjestelmästä. Tämä virtualisointitekniikka varmistaa, että sovellukset eivät ole ristiriidassa keskenään tai järjestelmän kanssa, mikä parantaa vakautta ja yhteensopivuutta.
 2. Asennusvapaus: ThinApp-paketit voidaan suorittaa suoraan verkkolevyltä, USB-asemalta tai muilta kannettavilta tallennuslaitteilta ilman asennusta, mikä vähentää hallinnollista työtä.
 3. Sovellusten eristäminen: VMware ThinAppilla pakatut sovellukset ovat eristettyjä toisistaan ja isäntäjärjestelmästä, mikä estää konfliktit ja parantaa järjestelmän vakautta.
 4. Windows-yhteensopivuus: VMware ThinApp tukee laajaa valikoimaa Windows-käyttöjärjestelmiä, Windows 2000:sta Windows 10:een, mikä varmistaa, että sovelluksesi toimivat eri alustoilla.
 5. Helppo päivittäminen: ThinApp-paketin päivittäminen on yhtä helppoa kuin vanhan suoritettavan tiedoston korvaaminen uudella versiolla, mikä helpottaa sovellusten päivittämistä ilman käyttäjien häiritsemistä.
 6. Keskitetty hallinta: VMware ThinAppin valinnaisen hallintakonsolin avulla voit seurata ja hallita kaikkia ThinApp-pakettejasi keskitetyssä sijainnissa.

Hyödyt

 1. Yksinkertaistettu sovellusten käyttöönotto: VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime tekee sovellusten käyttöönotosta organisaatiossasi helppoa, mikä vähentää aikaa ja vaivaa, joka vaaditaan ohjelmiston asentamiseen ja ylläpitoon.
 2. IT-kustannusten alentaminen: Poistamalla ohjelmistokonfliktit ja yksinkertaistamalla sovellusten hallintaa, VMware ThinApp voi auttaa alentamaan organisaatiosi ohjelmistovarojen kokonaisomistuskustannuksia.
 3. Parannettu tietoturva: ThinApp:n tarjoama sovellusten eristäminen estää sovelluksia vuorovaikuttamasta isäntäjärjestelmän kanssa, mikä vähentää tietoturvaloukkausten tai tietovuotojen riskiä.
 4. Parannettu yhteensopivuus: VMware ThinApp varmistaa, että sovelluksesi voivat toimia useilla Windows-käyttöjärjestelmillä ilman muutoksia, mikä parantaa yhteensopivuutta ja vähentää tukikustannuksia.
 5. Nopeampi ROI: Helpon käyttöönoton ja hallinnan ansiosta VMware ThinApp voi tuottaa nopeamman investoinnin tuoton verrattuna perinteisiin ohjelmiston käyttöönottotapoihin.

Järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 2000 tai myöhempi (sekä 32-bittiset että 64-bittiset versiot tuettuja)
 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi
 • Muisti: 1 GB RAM tai enemmän
 • Kiintolevytila: 50 MB ThinApp-binääreille, lisätilaa sovelluspaketeille
 • Verkko: Vaihtoehtoinen, verkko-pohjaiselle käyttöönotolle ja hallinnalle

Aktivointi

Jotta VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime, voidaan aktivoida, seuraa näitä vaiheita:

 1. Osta VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime CD Key Global.
 2. Lataa VMware ThinApp -ohjelmisto viralliselta VMware-sivustolta..
 3. Asenna ohjelmisto tuettuun Windows-käyttöjärjestelmään.
 4. Käynnistä VMware ThinApp -sovellus ja syötä annettu CD Key, kun pyydetään.

Ohjelmisto tarkistaa CD Keyn ja onnistuneen aktivoinnin jälkeen voit käyttää kaikkia VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime -ominaisuuksia.

Johtopäätös

VMware ThinApp 5.2.5 Lifetime on innovatiivinen sovellusvirtualisointiratkaisu, joka yksinkertaistaa ohjelmiston käyttöönottoa ja hallintaa yrityksille. Sen kannettavat, itsenäiset sovelluspaketit poistavat konfliktit sovellusten väliltä ja vähentävät tarvittavaa aikaa ja resursseja ohjelmiston ylläpitoon ja päivittämiseen. VMware ThinApp on helppokäyttöinen ja joustava ratkaisu, joka on erinomainen investointi organisaatioille, jotka haluavat tehostaa IT-prosessejaan.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90