Loading...

Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global

19.90

Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global on kattava palvelinratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti pienyrityksille. Sen yksinkertaistettu käyttöliittymä ja helppokäyttöiset hallintatyökalut tarjoavat luotettavan ja turvallisen perustan organisaatiosi IT-infrastruktuurille. Windows Server Essentials 2022 tarjoaa vahvan tietosuojan, saumattoman integraation pilvipalveluiden kanssa ja parannetut etäkäyttömahdollisuudet, mikä tekee siitä täydellisen valinnan pienyrityksille, jotka haluavat optimoida palvelinympäristönsä ja parantaa tuottavuutta.

Varasto loppu

Microsoft Windows Server Essentials 2022: lopullinen palvelinratkaisu pienyrityksille

Microsoft Windows Server Essentials 2022 tarjoaa kaiken yhdessä palvelinratkaisun, joka on räätälöity erityisesti pienyrityksille. Pienyritysten jatkaessa kasvuaan ja sopeutuessaan teknologian jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, tehokkaan ja luotettavan palvelinratkaisun käyttöönotto on välttämätöntä. Windows Server Essentials 2022:n yksinkertaistetun käyttöliittymän, vahvojen ominaisuuksien ja saumattoman pilvi-integraation avulla se on täydellinen valinta organisaatioille, jotka haluavat optimoida IT-infrastruktuuriaan.

Tärkeimmät ominaisuudet: Microsoft Windows Server Essentials 2022

 1. Yksinkertaistettu hallinta: Windows Server Essentials 2022 tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, mikä tekee palvelininfrastruktuurin hallinnasta helppoa pienyritysten omistajille, jotka eivät tarvitse syvällistä IT-osaamista.
 2. Tietosuoja: Vahvat tietosuojaominaisuudet, kuten varmuuskopiointi- ja palautustyökalut, auttavat varmistamaan, että kriittinen liiketoimintatieto on aina turvallinen ja saatavilla.
 3. Integraatio pilvipalveluiden kanssa: Saumaton integraatio suosittujen pilvipalveluiden, kuten Microsoft 365 ja Azure, kanssa mahdollistaa uusimpien pilvipohjaisten sovellusten ja palveluiden käytön.
 4. Etäkäyttö: Parannetut etäkäyttömahdollisuudet mahdollistavat työntekijöiden turvallisen pääsyn yrityksen resursseihin mistä tahansa, mikä parantaa tuottavuutta ja yhteistyötä.
 5. Storage Spaces Direct: Voit helposti luoda joustavia, skaalautuvia tallennusratkaisuja, jotka kasvavat yrityksen mukana.
 6. Virtualisointi: Hyödynnä Hyper-V teknologiaa luodaksesi ja hallitaksesi virtuaalikoneita, mikä optimoi laitteistoresurssien käyttöä ja vähentää kokonaiskustannuksia.

Hyödyt: Microsoft Windows Server Essentials 2022

 1. Kustannustehokas: Microsoft Windows Server Essentials 2022 on suunniteltu erityisesti pienyrityksille, tarjoten edullisen palvelinratkaisun ilman suorituskyvyn tai luotettavuuden heikkenemistä.
 2. Laajennettavuus: Kun yrityksesi kasvaa, Windows Server Essentials 2022 voi helposti skaalautua vastaamaan kasvavia tarpeitasi.
 3. Parannettu turvallisuus: Edistyneet turvallisuusominaisuudet auttavat suojaamaan yritystäsi mahdollisilta uhkilta ja haavoittuvuuksilta.
 4. Parannettu tuottavuus: Parannettujen etäkäyttömahdollisuuksien ansiosta työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa, lisäten yleistä tuottavuutta ja yhteistyötä.
 5. Yksinkertaistettu hallinta: Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee IT-infrastruktuurin hallinnasta helppoa pienyritysten omistajille ilman laajaa teknistä osaamista.

Järjestelmävaatimukset

 1. Prosessori: 1,4 GHz (64-bittinen) tai nopeampi
 2. RAM: 2 Gt (vähimmäisvaatimus), 4 Gt (suositus)
 3. Vapaata levytilaa: 160 Gt tai enemmän
 4. Verkkosovitin: Gigabit Ethernet -sovitin (10/100/1000baseT PHY/MAC)
 5. Internet-yhteys: Laajakaistainen internetyhteys (päivityksiä ja pilvi-integraatiota varten)
 6. Muut vaatimukset: DVD-asema, Super VGA (1024 x 768) tai korkeampi resoluutionäyttö, näppäimistö ja hiiri

Aktivointi

Aktivoi Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global seuraavasti:

 1. Osta Cd Key Global for Windows Server Essentials 2022
 2. Asenna Windows Server Essentials 2022 palvelimellesi
 3. Syötä Cd Key, kun asennuspyydetään aktivoidaksesi kopiosi Windows Server Essentials 2022: sta.
 4. Täydennä asennus- ja käyttöönottoprosessi, ja palvelimesi on käynnissä täysin aktivoituna ja aitona Windows Server Essentials 2022 -kopiona.

Tuotetunnus on voimassa 1 tietokonetta ja 1 asennusta varten. Jos poistat / asennat uudelleen, sinun on ostettava uusi tuoteavain. Saatavilla olevat kielet: monikielinen Saatavilla olevat kielet: Monikielinen

Johtopäätös

Microsoft Windows Server Essentials 2022 tarjoaa kaikenkattavan palvelinratkaisun pienille yrityksille, tarjoten luotettavan perustan organisaatiosi IT-infrastruktuurille. Yksinkertaistetun hallintaliittymänsä, vahvan tietoturvan, saumattoman pilvintegraation ja parannettujen etäkäyttöominaisuuksiensa ansiosta Windows Server Essentials 2022 on ihanteellinen valinta pienille yrityksille, jotka haluavat optimoida palvelinympäristönsä. Investoimalla aitoon Cd Key Globaliin varmistat, että yrityksesi pääsee käsiksi uusimpiin ominaisuuksiin ja turvallisuuspäivityksiin, pitäen palvelimen toiminnan sujuvana ja turvallisena

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90