Loading...

Microsoft Windows Server Datacenter 2019 Cd Key Global

9.88

Microsoft Windows Server Datacenter 2019 on tehokas ja ominaisuuksiltaan rikas palvelinkäyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu organisaatioille, joilla on suuret virtualisointi- ja datakeskusvaatimukset. Tämä edistynyt versio tarjoaa rajoittamattomat virtualisointioikeudet, parannetun tietoturvan sekä huipputason tallennus- ja verkkokyvyt. Se takaa optimaalisen suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja luotettavuuden yrityksille, jotka haluavat optimoida IT-infrastruktuurinsa.

Microsoft Windows Server Datacenter 2019: Vapauta datakeskuksesi infrastruktuurin koko potentiaali

Vapauta datakeskusinfrastruktuurisi koko potentiaali Microsoft Windows Server Datacenter 2019. Tämä tehokas palvelinkäyttöjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan suorituskykyä vaativien organisaatioiden laajojen virtualisointi- ja datakeskustarpeiden vaatimuksiin. Kehittyneillä ominaisuuksilla, parannetulla tietoturvalla sekä huipputason tallennus- ja verkkokyvyillä varustettu Windows Server Datacenter 2019 tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja luotettavuuden yrityksille, jotka haluavat optimoida IT-infrastruktuurinsa.

Microsoft Windows Server Datacenter 2019: keskeiset ominaisuudet

 1. Rajoittamattomat virtualisointioikeudet: Microsoft Windows Server Datacenter 2019 mahdollistaa organisaatioille rajattoman määrän virtuaalikoneiden luomisen, mikä tarjoaa joustavuutta skaalata infrastruktuuria tarpeen mukaan ilman lisenssikustannuksia.
 2. Kehittyneet tallennus- ja verkkokyvyt: Tähän palvelinkäyttöjärjestelmään sisältyy Storage Spaces Direct, joka mahdollistaa erittäin saatavilla olevien ja skaalautuvien ohjelmistomääritelmäisten tallennusratkaisujen luomisen, sekä Software-Defined Networking (SDN), joka yksinkertaistaa verkonhallintaa ja parantaa tietoturvaa.
 3. Parannetut tietoturvaominaisuudet: Windows Server Datacenter 2019 tarjoaa useita tietoturvakerroksia, mukaan lukien Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), joka havaitsee ja reagoi kehittyneisiin uhkiin, sekä Shielded Virtual Machines, jotka suojaavat virtuaalikoneitasi luvattomalta pääsyltä ja manipuloinnilta.
 4. Hybridipilvivalmiudet: Azure-integraation avulla Windows Server Datacenter 2019 mahdollistaa organisaatioille hybridipilviratkaisujen hyödyntämisen, mikä antaa niiden siirtää työkuormia helposti paikallisten ja pilviympäristöjen välillä.

Microsoft Windows Server Datacenter 2019: hyödyt

 1. Parannettu suorituskyky ja skaalautuvuus: Windows Server Datacenter 2019 on optimoitu suorituskykyä vaativille työkuormille, mikä varmistaa, että datakeskuksesi pystyy käsittelemään kasvavia vaatimuksia vaivatta.
 2. Parannettu tietoturva: Useat sisäänrakennetut tietoturvakerrokset suojaavat infrastruktuuriasi kehittyneiltä uhilta ja auttavat säilyttämään yhteensopivuuden alan standardien kanssa.
 3. Yksinkertaistettu hallinta: Windows Admin Center tarjoaa yhtenäisen hallintaliittymän Windows Server -ympäristöllesi, mikä helpottaa infrastruktuurin valvontaa, konfigurointia ja vianmääritystä.
 4. Kustannussäästöt: Rajoittamattomat virtualisointioikeudet ja ohjelmistomääritelmäiset tallennus- ja verkkoratkaisut voivat vähentää kokonaisinfrastruktuurikustannuksia konsolidoimalla laitteistoa ja yksinkertaistamalla hallintaa.

Microsoft Windows Server Datacenter 2019: järjestelmävaatimukset

 1. Suoritin: 1,4 GHz 64-bittinen suoritin tai nopeampi
 2. Muisti: vähintään 512 Mt RAM-muistia (2 Gt työpöytäkokemuksella varustetulle palvelimelle)
 3. Levytila: vähintään 32 Gt
 4. Verkko: Gigabit Ethernet -sovitin (10/100/1000baseT PHY/MAC)
 5. Lisävaatimukset: DVD-asema (jos asennetaan DVD/CD-mediasta), Internet-yhteys päivityksiä varten, UEFI 2.3.1c -pohjainen järjestelmä ja turvallisen käynnistyksen tukeminen.

Aktivointi

 1. Server Core: Tämä on suositeltu asennusvaihtoehto. Se on pienempi asennus, joka sisältää Windows Serverin ydinosat ja tukee kaikkia palvelimen rooleja, mutta ei sisällä paikallista graafista käyttöliittymää (GUI). Sitä käytetään ”headless”-käyttöönotoissa, joita hallitaan etänä Windows Admin Centerin, PowerShellin tai muiden palvelimenhallintatyökalujen avulla.
 2. Server with Desktop Experience: Tämä on täydellinen asennus, joka sisältää täyden GUI:n asiakkaille, jotka haluavat tämän vaihtoehdon.
  Ennen arvioinnin aloittamista, tutustu uutuuksiin Windows Server 2019:ssä

Tuotteen avain on voimassa 1 tietokoneelle ja 1 asennukselle. Jos poistat tai asennat uudelleen, sinun on ostettava uusi avain. Kielivaihtoehdot: monikielinen.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server Datacenter 2019 on erinomainen valinta organisaatioille, joilla on laajat virtualisointi- ja datakeskustarpeet. Kehittyneillä ominaisuuksilla, parannetulla tietoturvalla sekä huipputason tallennus- ja verkkokyvyillä varustettu palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja luotettavuuden. Sijoittamalla Windows Server Datacenter 2019:ään yritykset voivat optimoida IT-infrastruktuurinsa ja varmistaa, että ne ovat valmiita tulevaisuuden organisaation vaatimuksiin.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90