Loading...

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Cd Key Global

14.80

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard on monipuolinen ja tehokas palvelinkäyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu vastaamaan maailmanlaajuisten yritysten kehittyviä tarpeita. Sen vankkojen ominaisuuksien ja parantuneen suorituskyvyn ansiosta tämä globaali CD-avainversio tarjoaa saumattoman ja tehokkaan palvelinhallintakokemuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon organisaatioille, jotka etsivät luotettavaa ja skaalautuvaa ratkaisua IT-infrastruktuuriinsa.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard - tehokas ja luotettava ratkaisu nykyaikaiseen IT-infrastruktuuriin

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard on voimakas ja monipuolinen palvelinkäyttöjärjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan maailmanlaajuisten yritysten kasvaviin tarpeisiin. Tämä luotettava ja skaalautuva ratkaisu tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat organisaatioita optimoimaan IT-infrastruktuurinsa, parantamaan palvelinhallintaa ja parantamaan kokonaissuorituskykyä.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Paranneltu Hyper-V: Windows Server 2012 R2 Standard sisältää merkittävästi parannetun Hyper-V-virtualisointialustan, joka tarjoaa parempaa skaalautuvuutta, suorituskykyä ja joustavuutta. Se tukee jopa 64 virtuaaliprosessoria ja 1 TB muistia virtuaalikoneille, mikä mahdollistaa vaativampien sovellusten ajamisen virtualisoiduissa ympäristöissä.
 2. Storage Spaces: Tämä ominaisuus mahdollistaa organisaatioiden luoda joustavia ja skaalautuvia tallennusratkaisuja käyttäen alan standardilaitteita. Storage Spaces tarjoaa edistyneitä tallennuksen hallintamahdollisuuksia, kuten ohut varaus, datan deduplikointi ja automaattinen tasoitus, jotka optimoivat tallennuksen käyttöä ja suorituskykyä.
 3. Dynamic Access Control: Dynamic Access Control -ominaisuuden avulla organisaatiot voivat toteuttaa hienojakoisempia ja joustavampia pääsynvalvontakäytäntöjä tiedostopalvelimilleen. Tämä ominaisuus mahdollistaa järjestelmänvalvojien määrittää turvallisuuskäytännöt käyttäjän ominaisuuksien, laitteen vaatimusten ja resurssien ominaisuuksien perusteella, mikä parantaa turvallisuutta ja yhdenmukaisuutta.
 4. Parannettu Remote Desktop Services: Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa paranneltuja Remote Desktop Services -palveluita, mukaan lukien RemoteFX ja RemoteApp, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen etäkäyttäjille. Tämä ominaisuus tukee uusimpia grafiikkaintensiivisiä sovelluksia ja tarjoaa parannettua äänen ja videon toistolaatua.
 5. DirectAccess: Tämä ominaisuus yksinkertaistaa etäkäyttäjien pääsyä tarjoamalla saumattoman ja turvallisen yhteyden yrityksen resursseihin ilman VPN-yhteyttä. DirectAccess mahdollistaa etälaitteiden hallinnan tehokkaammin ja tarjoaa paremman yhteensopivuuden yrityksen tietoturvapolitiikkojen kanssa.

Hyödyt

 1. Skaalautuvuus ja suorituskyky: Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa erinomaiset skaalautuvuus- ja suorituskykyominaisuudet, joiden avulla organisaatiot voivat käsitellä kasvavia työkuormia tehokkaasti. Paranneltu Hyper-V-virtualisointialusta ja parannetut tallennushallintaominaisuudet takaavat optimaalisen resurssien käytön ja suorituskyvyn.
 2. Parannettu tietoturva: Dynamic Access Control- ja DirectAccess-ominaisuudet auttavat organisaatioita toteuttamaan hienojakoisempia ja joustavampia pääsynvalvontakäytäntöjä, mikä parantaa yleistä tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta.
 3. Yksinkertaistettu hallinta: Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa virtaviivaistetun palvelimen hallinnan Server Manager -konsolin, PowerShell-automaation ja parannettujen etätyöpöytäpalveluiden avulla, mikä helpottaa järjestelmänvalvojien työtä palvelininfrastruktuurin hallinnassa ja ylläpidossa.
 4. Kustannustehokas: Parannettujen tallennushallintaominaisuuksiensa ansiosta Windows Server 2012 R2 Standard mahdollistaa organisaatioille tallennustilan käytön optimoinnin ja tallennuslaitteistoon liittyvien kustannusten vähentämisen.

Järjestelmävaatimukset

Windows Server 2012 R2 Standardin asentamiseen ja käyttämiseen on täytettävä seuraavat vähimmäisjärjestelmävaatimukset:

 1. Prosessori: 1,4 GHz 64-bittinen prosessori
 2. Muisti: 512 Mt RAM
 3. Tallennustila: 32 Gt vapaata kiintolevytilaa
 4. Verkko: Gigabit Ethernet -sovitin
 5. Näyttö: Super VGA (800 x 600) tai korkeampiresoluutioinen näyttö
 6. Optinen asema: DVD-ROM-asema (jos asennetaan DVD-levyltä)

Aktivointi

Aktivoidaksesi Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardin, sinun on ostettava aito tuoteavain. Kun sinulla on tuoteavain, noudata näitä ohjeita käyttöjärjestelmän aktivointiin:

 1. Asenna Windows Server 2012 R2 Standard palvelimellesi.
 2. Avaa Järjestelmäominaisuudet-ikkuna.
 3. Napsauta “Aktivoi Windows” -vaihtoehtoa.
 4. Syötä tuoteavain ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita aktivointiprosessin suorittamiseksi.
Tuotteen avain on voimassa 1 tietokoneelle ja 1 asennukselle. Jos poistat tai asennat uudelleen, sinun on ostettava uusi avain. Kielivaihtoehdot: monikielinen.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard on luotettava ja monipuolinen palvelinkäyttöjärjestelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman etuja organisaatioille, jotka haluavat optimoida IT-infrastruktuurinsa. Sen kehittyneet ominaisuudet, kuten paranneltu Hyper-V, tallennustilat ja parannetut etätyöpöytäpalvelut, tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon yrityksille, jotka etsivät vankkaa, skaalautuvaa ja turvallista ratkaisua palvelintarpeisiinsa. Hyödyntämällä Windows Server 2012 R2 Standardin tehokkaita ominaisuuksia organisaatiot voivat parantaa palvelinhallintaa, parantaa suorituskykyä ja vähentää tallennuslaitteisiin liittyviä kustannuksia, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ja tehokkaan vaihtoehdon modernille IT-infrastruktuurille.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90