Loading...

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Cd Key Global

14.90

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter on tehokas ja skaalautuva palvelinratkaisu, joka on suunniteltu organisaatioille, joilla on suuria virtualisointitarpeita. Se tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, parannettua suorituskykyä ja parannettua tietoturvaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta datakeskusplatformia.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter: Vankka ja skaalautuva ratkaisu virtualisointitarpeisiisi

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter on erinomainen palvelinalusta yrityksille, joilla on vaativia virtualisointi- ja datakeskusvaatimuksia. Tämä edistynyt palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa tehokkaan, luotettavan ja skaalautuvan ratkaisun organisaatioille kaikista kokoluokista. Paranneltuine ominaisuuksineen ja parannetulla suorituskyvyllään se tarjoaa työkalut ja valmiudet datakeskuksesi optimointiin ja toimintasi tehostamiseen.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Korkean tason virtualisointi: Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter tukee rajatonta määrää virtuaalikoneita, varmistaen, että organisaatiosi voi skaalautua tarpeen mukaan.
 2. Parannetut tallennusominaisuudet: Storage Spacesin ja Storage Tieringin avulla voit maksimoida tallennustehokkuuden ja suorituskyvyn samalla kun minimoidaan kustannukset.
 3. Paranneltu verkottuminen: Kehittyneet verkkotoiminnot, kuten NIC Teaming ja Quality of Service (QoS), tarjoavat paremman verkkosuorituskyvyn ja hallittavuuden.
 4. DirectAccess: Käytä organisaatiosi resursseja turvallisesti ilman VPN-yhteyttä, mikä parantaa etäkäyttöä ja tietoturvaa.
 5. Dynamic Access Control: Paranna tietoturvaa ja noudattamista hienojakoisella hallinnalla tiedosto- ja kansiopääsyyn perustuen käyttäjän vaatimuksiin ja laitteen ominaisuuksiin.
 6. Failover Clustering: Paranna saatavuutta ja minimoi käyttökatkot kehittyneillä klusterointiominaisuuksilla, kuten Cluster-Aware Updating ja virtuaalikoneiden priorisointi.
 7. PowerShell 4.0: Tehosta hallintaa ja automaatiota päivitetyllä komentosarjakielellä, joka tarjoaa uusia ominaisuuksia ja parannettua suorituskykyä.

Hyödyt

 1. Skaalautuvuus: Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter mahdollistaa organisaatiosi kasvun ja sopeutumisen muuttuviin tarpeisiin, tukien rajatonta määrää virtuaalikoneita.
 2. Tehokkuus: Optimoitu datakeskus parannetulla tallennuksella, verkottumisella ja hallintakyvyillä.
 3. Tietoturva: Suojaa tietosi ja infrastruktuurisi kehittyneillä tietoturvaominaisuuksilla, kuten DirectAccess ja Dynamic Access Control.
 4. Luotettavuus: Minimoi käyttökatkot ja varmista palveluiden saatavuus Failover Clusteringin ja muiden korkean käytettävyyden ominaisuuksilla.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter: järjestelmävaatimukset

 1. Suoritin: vähintään 1,4 GHz 64-bittinen suoritin
 2. Muisti: vähintään 512 Mt RAM
 3. Levytila: vähintään 32 Gt vapaata levytilaa
 4. Verkko: Gigabit Ethernet -sovitin (10/100/1000baseT PHY/MAC)
 5. Grafiikka: Super VGA (800 x 600) tai korkeampiresoluutioinen näyttö
 6. Optinen asema: DVD-ROM-asema (jos asennetaan DVD-mediasta)
 7. Internet: Jotkin ominaisuudet edellyttävät internetyhteyttä

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter: aktivointi

Aktivoidaksesi Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Cd Key Global -tuotteesi, noudata näitä vaiheita:

 1. Osta aito Windows Server 2012 R2 Datacenter -tuotteen avain.
 2. Asenna Windows Server 2012 R2 Datacenter -käyttöjärjestelmä palvelimellesi.
 3. Asennuksen aikana syötä tuoteavain kehotettaessa.
 4. Asennuksen jälkeen yhdistä Internetiin aktivoidaksesi tuoteavaimen automaattisesti.
 5. Jos aktivointi epäonnistuu, voit aktivoida myös puhelimitse tai ottaa yhteyttä Microsoft-tukeen saadaksesi apua.

Tuotteen avain on voimassa 1 tietokoneelle ja 1 asennukselle. Jos poistat tai asennat uudelleen, sinun on ostettava uusi avain. Kielivaihtoehdot: monikielinen.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter on erinomainen valinta organisaatioille, jotka tarvitsevat tehokasta, skaalautuvaa ja luotettavaa palvelinratkaisua. Sen kehittyneet virtualisointiominaisuudet, parannetut tallennus- ja verkkotoiminnot sekä parannetut tietoturvaominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen alustan yrityksille, jotka haluavat optimoida datakeskusoperaationsa Windows Server 2012 R2 Datacenter avulla voit olla varma, että organisaatiosi palvelininfrastruktuuri on hyvin varustettu kohtaamaan nykyisen, jatkuvasti muuttuvan teknologiamaiseman haasteet.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90