Loading...

Microsoft Windows 10 Pro OEM KEY

8.90

Microsoft Windows 10 Pro OEM Key on erityinen tuotekoodi, joka on suunniteltu alkuperäisille laitteiden valmistajille (OEM) ennalta asentamaan Windows 10 Pro laitteisiinsa. Tämä painos tarjoaa edistyneet turvallisuus-, hallinta- ja verkkoominaisuudet, jotka vastaavat ammattilaisten ja pienten yritysten tarpeita. Windows 10 Pro OEM Key takaa pääsyn ominaisuuksiin, kuten BitLocker, Remote Desktop ja Windows Defender Antivirus, tarjoten turvallisen, tehokkaan ja tuottavan tietojärjestelmäympäristön. OEM-avain on kiinnitetty alkuperäiseen laitteeseen, johon se on asennettu, varmistaen laillisen ja kustannustehokkaan lisenssiratkaisun uusille laitteille.

Microsoft Windows 10 Pro OEM avain: paranna ammatillista kokemustasi

Microsoft Windows 10 Pro OEM Key on tuotekoodi. Tämä painos tarjoaa edistyneet turvallisuus-, hallinta- ja verkkoominaisuudet, jotka vastaavat ammattilaisten ja pienten yritysten tarpeita. Windows 10 Pro OEM KEY ensures access to features such as BitLocker, Remote Desktop, and Windows Defender Antivirus, providing a secure, efficient, and productive computing environment.

Microsoft Windows 10 pro OEM Key: tärkeimmät ominaisuudet

 • a. Parannettu tietoturva: Microsoft Windows 10 Pro tarjoaa edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten BitLocker, Windows Defender Antivirus ja Windows Hello, suojellakseen tietojasi ja laitteitasi mahdollisilta uhilta.
 • b. Edistynyt turvallisuus: Microsoft Windows 10 Pro tarjoaa edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten BitLocker, Windows Defender Antivirus ja Windows Hello, suojataksesi tietojasi ja laitteitasi mahdollisilta uhilta.
 • c. Remote Desktop: Tämä ominaisuus mahdollistaa etäpääsyn tietokoneellesi missä tahansa, parantaen tuottavuutta ja yhteistyötä.
 • d. Domain Join and Azure Active Directory: Microsoft Windows 10 Pro tukee domain join ja integrointia Azure Active Directory -palveluun, yksinkertaistaen käyttäjien hallinnan ja pääsyn resurssiin.
 • e. Virtualisointi: Windows 10 Pro tarjoaa Hyper-V:n, joka on virtualisointiominaisuus, joka mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien samanaikaisen ajamisen, optimoiden resurssien käyttöä ja sovellusten hallintaa.

Microsoft Windows 10 pro OEM Key: hyödyt

 • a. Edistynyt turvallisuus: Vahvojen turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta Microsoft Windows 10 Pro suojaa herkkiä tietoja ja laitteita, varmistaen turvallisen tietojärjestelmäympäristön.
 • b. Tehokkuuden parantaminen: Windows 10 Pro tarjoaa ominaisuuksia, kuten Remote Desktop ja sulavan integroinnin Microsoftin palveluihin, parantaen tuottavuutta ja yhteistyötä.
 • c. Tehokas hallinta: Kattavat hallinta- ja jakeluvälineet mahdollistavat IT-ylläpitäjien hallitsevan laitteita, sovelluksia ja käyttäjäasetuksia tehokkaasti, vähentäen IT-hallinnan monimutkaisuutta ammatillisessa ympäristössä.
 • d. Kustannustehokas lisenssöinti: Windows 10 Pro OEM Key tarjoaa kustannustehokkaan lisenssiratkaisun uusille laitteille, sillä avain on kiinnitetty alkuperäiseen laitteeseen, johon se on asennettu.
 • e. Yksinkertaistettu virtualisointi Hyper-V:n avulla käyttäjät voivat ajaa useita käyttöjärjestelmiä yhdellä laitteella, optimoiden resurssien käytön ja sovellusten hallinnan.

Järjestelmävaatimukset: Microsoft Windows 10 Pro OEM Key

 • a. Prosessori: Vähintään 1 GHz yhteensopiva prosessori
 • b. Muisti: 2 GB RAM 64-bittisille järjestelmille; 1 GB RAM 32-bittisille järjestelmille
 • c. Tallennustila: 20 GB vapaata levytilaa 64-bittisille järjestelmille; 16 GB 32-bittisille järjestelmille
 • d. Grafiikka: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla
 • e. Näyttö: 800 x 600 tarkkuus tai korkeampi
  f. Internet-yhteys: Päivityksiä ja aktivointia varten vaadittu

Microsoft Windows 10 Pro OEM Key: aktivointi:

 • a. Hanki Microsoft Windows 10 Pro OEM Key
 • b. Lataa Microsoft Windows 10 Pro asennusmedia.
 • c. Asennusprosessin aikana, kun pyydetään, syötä Microsoft Windows 10 Pro OEM Key
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin vahvistaa tuotteen avain.
 • e. Kun avain on vahvistettu, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Microsoft Windows 10 Pro ominaisuuksiin ja hyötyihin.
Sinulla on oltava puhtaan Windows 10 Pro asennus käyttääksesi ostettua lisenssiavainta. Et voi käyttää lisenssiavainta päivitysavaimena (Windows 7/8). Huomaa myös, että tämä avain voi aktivoida YHDEN Windows-laitteen ja ainoastaan YHDEN kerran. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, sillä levyn formatointi poistaa avaimen tehokkaasti. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.
 1. Aktivointiohjeet ja tuotteen avain lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen
 2. Ei liity Microsoft-tiliisi
 3. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 5. Pysyvä aktivointi.
 6. Alue: globaali.
 7. Monikielinen.
 8. Päivitykset.
 9. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 10. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Johtopäätöksenä Microsoft Windows 10 Pro on tehokas ja ominaisuuksiltaan rikas käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten ja pienten yritysten tarpeisiin. Edistyksellisten turvallisuusominaisuuksien, tehokkaiden hallintatyökalujen ja ilman häiriöitä tapahtuvien Microsoft-palvelujen integroinnin ansiosta Windows 10 Pro OEM KEY mahdollistaa käyttäjille tuottavuuden parantamisen, turvallisen tietojenkäsittelyympäristön ylläpitämisen ja tehokkaan IT-infrastruktuurin hallinnan. Varmista, että järjestelmäsi täyttää minimivaatimukset ja noudata aktivointi prosessia, jotta voit hyödyntää täysin Microsoft Windows 10 Pro OEM KEY ominaisuuksia. Päivittämällä tähän julkaisuun voit kokea turvallisemman, tehokkaamman ja tuottavamman tietojenkäsittelyympäristön, joka on räätälöity erityisesti ammattilaiskäyttäjille.

Windows 10 Home vs. Pro: täydellinen vertaavuus tärkeistä eroavisuksista

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita julkaisu, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home- ja Pro-julkaisut ovat yleisimmin käytettyjä. Tässä täydellisessä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutkimme näiden kahden välisiä tärkeitä eroavia tekijöitä, auttaen sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, mikä niistä on sinulle sopivin.

Tässä täydellisessä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutkimme näiden kahden välisiä tärkeitä eroavia tekijöitä, auttaen sinua tekemään informoidun päätöksen siitä, mikä niistä on sinulle sopivin. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90