Loading...

Microsoft Windows 10 Pro N

13.90

Microsoft Windows 10 Pro N – Vähittäismyyntiavain (Globaali monikielinen): Täysversio tehokkaasta ja joustavasta käyttöjärjestelmästä, joka on suunniteltu Euroopan markkinoille. Tarjoaa korkeatasoista turvallisuutta, monikielistä tukea ja on ihanteellinen ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja säännösten mukaisen ohjelmistoratkaisun.

Tutustu Microsoft Windows 10 Pro N:n voimaan: Räätälöityä erinomaisuutta ammattilaisille

Astu teknologian tulevaisuuteen Microsoft Windows 10 Pro N:n kanssa, joka on suunniteltu erityisesti vaativille ammattilaisille ja liiketoimintakäyttäjille. Tämä Windows 10 Pro N -versio tulee vähittäismyyntiavaimena ja on räätälöity käyttäjille, jotka vaativat hienosti viimeisteltyä, säännösten mukaista ja tehokasta käyttöjärjestelmää. Tarjoamalla kaikki Windows 10 Pro:n ydintoiminnot ilman mediaan liittyviä komponentteja Euroopan säännösten noudattamiseksi, tämä globaali monikielinen versio varmistaa, että saat kaikkein henkilökohtaisimman ja tuottavimman kokemuksen riippumatta siitä, missä olet tai mitä kieltä puhut.

Microsoft Windows 10 Pro N:n keskeiset ominaisuudet ja edut: Kattava turvallisuus ja yksityisyys

 1. BitLocker-salaus: Suojaa arkaluonteiset tietosi BitLockerin huipputason salaustekniikoilla. Turvaa tietosi luvattomalta pääsyltä laitteesi katoamisen tai varkauden sattuessa.
 2. Windows Information Protection (WIP): Estä vahingossa tapahtuva tietovuoto sähköpostien, sosiaalisen median tai muiden ulkoisten alustojen kautta. WIP auttaa pitämään henkilökohtaiset ja yritystiedot erillään ja turvassa.

Microsoft Windows 10 Pro N: Ammattilaisten tehokkaat hallintatyökalut

 • Ryhmäkäytäntöjen hallinta: Mukauta työtiloja ja hallitse asetuksia kaikissa verkkoon liitetyissä laitteissa, varmistaen johdonmukaisuuden ja turvallisuuden koko yrityksessä.
 • Etätyöpöytä: Pääse käsiksi tietokoneeseesi etänä, ylläpitäen tuottavuutta maailmanlaajuisesti tinkimättä pääsyn laadusta.
 • Windows-päivitykset yrityksille: Pysy ajan tasalla Microsoftin uusimmista päivityksistä, jotka tarjoavat paitsi uusimmat ominaisuudet myös viimeisimmät turvapäivitykset ja suorituskyvyn parannukset.

Edistynyt yhteydenpito ja yhteistyö Windows 10 Pro N:n kanssa

 • Domain Join -palvelut: Windows 10 Pro N:n verkkoon liittymispalvelu mahdollistaa käyttäjien saumattoman integroitumisen sekä yritys- että koulutusverkkoihin. Tämä ominaisuus on elintärkeä niille, jotka tarvitsevat pääsyn jaettuihin resursseihin, kuten verkkotiedostoihin, palvelimiin ja tulostimiin. Verkkoon liittyminen tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää yhtenäistä todennusjärjestelmää työtietokoneillaan, mikä yksinkertaistaa huomattavasti erilaisten laitteiden ja resurssien hallintaa. Keskusjohtoisuuden ansiosta on myös mahdollista varmistaa suurempi turvallisuus, koska turvallisuuspolitiikkoja voidaan soveltaa koko verkossa.

 • Azure Active Directory -integraatio: Azure Active Directory (AAD) on pilvipohjainen identiteetti- ja pääsynhallintapalvelu, jonka avulla organisaatiot voivat hallita käyttäjien kirjautumisia ja pääsyä pilvisovelluksiin, kuten Microsoft 365, Salesforce, Dropbox ja moniin muihin. Integrointi Azure AD:n kanssa Windows 10 Pro N:ssä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia yhtenäisestä kirjautumiskokemuksesta laitteiden ja sovellusten läpi, mikä parantaa sekä tuottavuutta että turvallisuutta. Azure AD mahdollistaa myös lisäsuojatoimet, kuten monivaiheisen todennuksen (MFA), joka edellyttää käyttäjiltä ylimääräistä varmennusta kirjautuessaan sisään, tarjoten siten paremman suojan luvattomilta pääsyltä. Lisäksi Azure Active Directory antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden seurata ja säädellä, miten ja milloin käyttäjät pääsevät käsiksi organisaation tietoihin, mahdollistaen joustavan pääsynhallinnan organisaation turvallisuuspolitiikan mukaisesti. 

Microsoft Windows 10 Pro N on räätälöity Euroopan markkinoille: Multimediatoimintojen poissulkeminen

 • Sääntelyn noudattaminen: Euroopan unioni on asettanut tiukat vaatimukset ohjelmistokehittäjille digitaalisen sisällön ja median käytöstä kuluttajien yksityisyyden ja tietojen suojaamiseksi. Multimediatoimintojen poissulkeminen Windows 10 Pro N:ssä varmistaa, että käyttöjärjestelmä noudattaa täysin näitä sääntöjä, vähentäen näin liittyviä oikeudellisia riskejä sekä käyttäjille että yrityksille.

 • Mukautettavuus ja joustavuus: Multimediatoimintojen poissulkeminen antaa käyttäjille suuremman hallinnan heidän järjestelmäkokoonpanonsa yli. Tämä mahdollistaa ammattilaisille ja yrityksille vaihtoehtoisen mediasovellusten valinnan ja asentamisen, jotka paremmin vastaavat heidän erityisiä tarpeitaan tai mieltymyksiään. Esimerkiksi jotkut käyttäjät saattavat suosia kolmannen osapuolen videotoisto-ohjelmia, jotka tarjoavat enemmän mukauttamisvaihtoehtoja tai paremman yhteensopivuuden tiettyjen tiedostomuotojen kanssa.

 • Parannettu turvallisuus ja vakaus: Koska multimediakomponentit voivat usein olla alttiita turvallisuusriskeille (esim. haittaohjelmien leviäminen mediatiedostojen kautta), näiden komponenttien poistaminen käyttöjärjestelmästä voi auttaa lisäämään järjestelmän yleistä turvallisuutta ja vakautta. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, joissa tietoturva on kriittisen tärkeää.

 • Resurssien säästö: Multimediatoimintojen poissulkeminen voi myös auttaa vähentämään käyttöjärjestelmän kokonaisresurssien käyttöä. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmä voi toimia nopeammin ja tehokkaammin vanhemmilla tietokoneilla tai rajoitetun laitteiston omaavilla järjestelmillä, tarjoten käyttäjille sujuvamman ja responsiivisemman kokemuksen.

Microsoft Windows 10 Pro N on optimoitu suorituskykyä ja luotettavuutta varten

 • Nopeammat käynnistysajat: Koe nopeuden lisäys heti käynnistyessäsi. Windows 10 Pro N on optimoitu tehokkuutta varten, tarjoten nopeaa ja responsiivista toimintaa.
 • Johdonmukainen ja tuttu käyttöliittymä: Nauti Windows 10:n sujuvasta, käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä, joka on nyt entistä saumattomampi ja vakaa.

Miksi valita Microsoft Windows 10 Pro N?

Windows 10 Pro N on ihanteellinen ratkaisu Euroopan unionin käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan käyttöjärjestelmän, joka noudattaa sääntelynormeja, mutta haluavat myös joustavuutta ja turvaominaisuuksia, joita Windows 10 Pro tarjoaa. Se sopii erityisesti ammattilaisille ja organisaatioille, jotka painottavat tietosuojaa ja järjestelmänhallintakykyjä.

Lisäksi, kiitos sen globaalin monikielisen tuen, se rikkoo kielimuureja, tehden siitä ihanteellisen valinnan kansainvälisille yrityksille ja yksilöille, jotka toimivat monikielisessä ympäristössä. Olitpa teknologia-asiantuntija, liikkeenjohdon edustaja tai tavallinen käyttäjä, joka arvostaa kestävyyttä ja turvallisuutta, Windows 10 Pro N vastaa tarpeitasi tehokkaasti.

Microsoft Windows 10 Pro N järjestelmävaatimukset:

Windows 10 Pro N käyttöjärjestelmän vaatimukset ovat samankaltaiset kuin Windows 10 Pro:n standardiversiossa, mutta ilman multimediatoimintoja. Tässä on yksityiskohtainen luettelo vaatimuksista, jotka auttavat varmistamaan käyttöjärjestelmän sujuvan toiminnan ja vakauden:

Prosessori: Vähintään 1 gigahertsi (GHz) tai nopeampi prosessori tai SoC (System on a Chip).

Muisti (RAM):

 • 32-bittinen versio: vähintään 1 gigatavu (GB) RAM-muistia
 • 64-bittinen versio: vähintään 2 gigatavua (GB) RAM-muistia

Kiintolevy:

 • 32-bittinen versio: 16 gigatavua (GB) vapaata kiintolevytilaa
 • 64-bittinen versio: 20 gigatavua (GB) vapaata kiintolevytilaa
 • Grafiikkakortti: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla. 
 • Näyttö: Vähintään 800×600 pikseliä.
 • Internet-yhteys: Vaaditaan aktivointiin ja joihinkin ominaisuuksiin.

Muut vaatimukset:

 • Microsoft-tili vaaditaan joihinkin ominaisuuksiin, kuten Windows Kauppa ja mukautetut asetukset.
 • Jotkut ominaisuudet saattavat vaatia lisälaitteistoa tai -ohjelmistoa, kuten kosketusnäyttöä Windows Inkin käyttöön tai TPM (Trusted Platform Module) BitLockerin käyttöön.

Huomautus:

 • Nämä vaatimukset ovat minimivaatimukset. Parempaa suorituskykyä varten suositellaan tehokkaampaa laitteistoa.
 • On suositeltavaa tehdä varmuuskopio tiedoistasi ennen käyttöjärjestelmän asentamista tai päivittämistä.

Windows 10 Pro N tarjoaa kaikki Windows 10 Pro:n ominaisuudet, paitsi Windows Media Playerin ja tietyt multimediatoiminnot, jotka on poistettu Euroopan unionin säännösten mukaisesti.

Microsoft Windows 10 Pro N asennus ja käyttöönotto

 1. Siirry linkkiin: https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

 2. Lataa Media Creation Tool: Etsi sivulta ”Download tool now” -painike kohdasta ”Create Windows 10 installation media” ja klikkaa sitä ladataksesi Media Creation Toolin.

 3. Suorita työkalu: Lataamisen jälkeen suorita Media Creation Tool tietokoneellasi.

 4. Valitse versio: Asennusprosessin aikana voit valita tarvitsemasi Windows-version, kuten Windows 10 Pro N. Varmista, että valitset oikean version, joka vastaa tuoteavaintasi.

 5. Luo asennusmedia: Noudata ohjeita asennusmedian luomiseksi (USB-muistitikku, DVD tai ISO-tiedosto). Tätä mediaa voi käyttää Windows 10:n asentamiseen tietokoneellesi.

 6. Asenna Windows: Käytä luotua mediaa Windows 10:n asentamiseen. Käynnistä tietokone asennusmedialta ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita asennuksen loppuunsaattamiseksi.

Microsoft Windows 10 Pro N: Parannettu ohjelmisto- ja laitteistoyhteensopivuus

Nauti yhteensopivuudesta useimpien markkinoilla olevien ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa, varmistaen, että voit jatkaa olemassa olevien laitteiden ja sovellusten käyttöä ongelmitta. Windows 10 Pro N tukee laajaa valikoimaa laitteistoja ja ohjelmistoja, mikä tekee siitä yhden markkinoiden monipuolisimmista käyttöjärjestelmistä.

 • Aktivointi internetin kautta aktivointivalikossa asennuksen jälkeen
 • Ei liitetty Microsoft-tiliisi
 • Ei voi käyttää aiempien Windows-versioiden päivittämiseen
 • Ei voi siirtää toiselle tietokoneelle tai aktivoida uudelleen eri koneella
 • Aktivointiohjeet toimitetaan avaimen mukana lähetetyssä sähköpostissa
 • Pysyvä aktivointi
 • Alue: Globaali monikielinen
 • Päivitykset mahdollisia
 • Lasku luodaan automaattisesti tilauksen yhteydessä
 • Sähköpostituki

Yhteenveto: Microsoft Windows 10 Pro N

Microsoft Windows 10 Pro N on enemmän kuin pelkkä käyttöjärjestelmä – se on teknologisen ympäristösi perusta, joka on räätälöity vastaamaan vaativien ammattilaisten asetuksia samalla kun se noudattaa Euroopan normeja. Sen kattavan ominaisuusvalikoiman ansiosta se tukee korkeatasoista toiminnallisuutta ja yhteistyötä, joita nykyaikaiset käyttäjät vaativat, tarjoten samalla joustavuutta monikielisellä alustalla.

Valitse Microsoft Windows 10 Pro N – vähittäismyyntiavain, jotta voit nostaa tietokoneenkäyttösi uusiin korkeuksiin, varmistaen tuottavuuden, turvallisuuden ja noudattamisen.

Lue lisää: Windows 11 päivitykset

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90