Loading...

Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY

13.90

Avaa Windows-käyttöjärjestelmäsi täysi potentiaali Microsoft Windows 10 Pro Full RETAIL KEY. Tämä aito lisenssi mahdollistaa pääsyn edistyneisiin turvallisuusominaisuuksiin, etätyöpöytäominaisuuksiin, ryhmäpoliittisen hallinnan ja muiden ominaisuuksien käyttämiseen. Se on erinomainen valinta sekä yksityisille että yrityksille, ja Full RETAIL KEY tarjoaa siirrettävyyden, tukipalvelut ja pitkäikäisyyden häiriöttömälle ja optimoidulle käyttäjäkokemukselle. Päivitä Windows 10 Pro: han tänään ja hyödy edistyneestä tuottavuudesta ja hallintatyökaluista. VOI KÄYTTÄÄ PÄIVITTÄMÄÄN WINDOWS 7 PRO, 8.1 PRO JA WIN 10 HOME VERSIOT.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY: KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET TÄYSIN KÄYTTÖÖN

Microsoft Windows 10 PRO FULL RETAIL KEY on erinomainen valinta henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat kehittyneen ja monipuolisen käyttöjärjestelmän. Tällä aitolla lisenssillä käyttäjät voivat avata laajan valikoiman ammattimaisia ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät Windows 10 Pro -versiosta erilaisen koti-versiosta. Tässä artikkelissa tutkimme Microsoft Windows 10 PRO RETAIL KEY valitsemisesta ja aktivointivaiheista häiriöttömän ja optimoidun kokemuksen saavuttamiseksi.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY: TÄRKEÄT OMINAISUUDET JA HYÖDYT

Kehitetyt turvallisuusominaisuudet: Windows 10 Pro tarjoaa parannetut turvallisuusominaisuudet, jotka suojaavat järjestelmäsi ja tiedot erilaisilta uhilta. Näitä ovat esimerkiksi BitLocker-laitteen salaus, Windows Information Protection (WIP) ja Windows Defender System Guard, jotka auttavat suojelemaan salassa pidettävää tietoa ja ylläpitämään järjestelmän eheyttä.

 1. Etätyöpöytä: Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY avulla käyttäjät voivat käyttää etätyöpöytätoimintoa, joka mahdollistaa tietokoneen liittämisen ja hallinnoinnin toiselta laitteelta. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat hallinnoida useita laitteita tai päästä työtietokoneisiinsa etänä.
 2. Ryhmäpoliittisen hallinnan: Windows 10 Pro sisältää ryhmäpoliittisen hallinnan toiminnon, joka mahdollistaa IT-päälliköiden hallinnoida ja hallinnoida asetuksia useilla verkon laitteilla keskitetysti. Tämä toiminto yksinkertaistaa laitteiden hallinnointia ja auttaa ylläpitämään yhtenäistä käyttäjäkokemusta organisaatiossa.
 3. Liittäminen verkkotunnukseen ja Azure Active Directory: Windows 10 Pro -käyttäjät voivat liittyä verkkotunnukseen tai yhdistää Azure Active Directory (Azure AD) -järjestelmään helpottaakseen laitteiden hallintaa ja yhden merkinnän (SSO) toimintoja. Nämä toiminnot ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka tarvitsevat turvallisen pääsyn yritysresursseihin ja järjestelmällistä käyttäjätodennusta.
 4. Hyper-V-virtualisointi: Microsoft Windows 10 PRO avaa myös Hyper-V-toiminnon, joka mahdollistaa virtuaalikoneiden luomisen
  ja hallinnoinnin tietokoneilla. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen kehittäjille, IT-ammattilaisille ja tehokäyttäjille, jotka tarvitsevat useiden käyttöjärjestelmien ajamista tai sovellusten testaamista eristetyissä ympäristöissä.
 5. Windows Sandbox: Windows 10 Pro sisältää Windows Sandbox -toiminnon, joka tarjoaa turvallisen ja eristetyn ympäristön sovellusten testaamiseen ja luotettavien verkkosivustojen selailuun. Tämä toiminto suojaa pääjärjestelmäsi mahdollisilta turvallisuushaasteilta ja varmistaa päätoimintaympäristön stabiilisuuden.
 6. Määritetty käyttöoikeus: Assigned Access -toiminto, joka on erityinen Windows 10 Pro:lle, mahdollistaa organisaatioiden rajoittaa käyttäjän pääsyä tiettyihin sovelluksiin ja asetuksiin ja luodaan enemmän keskittyneen ja hallitun käyttäjäkokemuksen. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen tilanteissa, kuten kioskeissa tai julkisissa tietokoneissa.
 7. Joustava päivitysjärjestelmä: Windows 10 Pro tarjoaa yrityksille enemmän hallintaa päivityksistä Windows Update for Business -toiminnon avulla. Tämä toiminto mahdollistaa IT-administraattoreiden hallinnoida päivityksen jakelua, asettaa ylläpitovälit ja valita tiettyjä päivitysramppia, mikä varmistaa minimoidun häiriöiden toimintaan.

Microsoft Windows 10 PRO FULL RETAIL KEY: aktivointi

Noudattaaksesi näitä helppoja ohjeita Microsoft Windows 10 PRO FULL RETAIL KEY: aktivoimiseksi:

 • Siirry Windows-asetuksiin painamalla Aloitus-painiketta ja valitsemalla vaihde-ikoni.
 • Valitse ”Päivitys ja turvallisuus” ja sitten ”Aktivointi” vasemmalla olevasta valikosta.
 • Valitse ”Vaihda tuotetunnus” ja syötä 25 merkkiä sisältävä tuotetunnus, joka tuli mukana Microsoft Windows 10 PRO FULL RETAIL KEY ostosta.
 • Napsauta ”Seuraava” ja seuraa näytöllä olevia ohjeita aktivointiprosessin suorittamiseksi.

Huomaa, että tämä avain voi aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.

FULL RETAIL KEY: EDUT

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY hankkiminen antaa käyttäjille seuraavat edut:

 1. Tuki: FULL RETAIL KEY käyttäjät ovat oikeutettuja Microsoftin tukeen, jotta he saavat apua mahdollisissa ongelmissa tai kysymyksissä liittyen heidän Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmäänsä.
 2. Ikävystymätön: FULL RETAIL KEY ei vanhene ja pysyy voimassa laitteen eliniän ajan, jotta käyttäjät voivat jatkaa Windows 10 Pro -ominaisuuksien ja eduiden nauttimista ilman keskeytyksiä.

Microsoft Windows 10 Pro FULL RETAIL KEY avulla voit päivittää:

 1. Windows 7 Pro => Windows 10 Pro
 2. Windows 8.1 Pro => Windows 10 Pro
 3. Windows 10 home => Windows 10 Pro

Järjestelmävaatimukset Microsoft Windows 10 Pro Full RETAIL Key:

Varmistaaksesi Microsoft Windows 10 Pro Full RETAIL Key sujuvan ja tehokkaan suorituskyvyn, laitteesi tulisi täyttää seuraavat järjestelmävaatimukset:

 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi yhteensopiva prosessori tai System on a Chip (SoC) -prosessori.
 • RAM: 1 GB 32-bittisille tai 2 GB 64-bittisille järjestelmille.
 • Kovalevytilaa: 32 GB tai suurempi tallennuslaite (joko kiintolevy tai solid-state-levy). Huomaa, että jotkut laitteet, joilla on tallennuskapasiteetti yli 16 GB, kuten flash-levyt ja SD-kortit, eivät välttämättä toimi Windows 10 -asennusohjelman kanssa.
 • Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla.
 • Näyttö: Näyttö, jolla on vähintään 800 x 600 pikselin resoluutio.
 • Internet-yhteys: Internet-yhteys tarvitaan päivityksiin ja aktivointiin sekä tiettyjen verkossa käytettävien toimintojen käyttämiseen.

Nämä ovat Windows 10 Pro:n vähimmäisvaatimukset, mutta on suositeltavaa käyttää tehokkaampaa laitetta korkeampien määritysten kanssa optimaalisen suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Paremman suorituskyvyn varmistamiseksi harkitse laitetta, jossa on nopeampi prosessori, enemmän RAM:a ja korkeamman resoluution näyttö.

Huomaa, että tietyt toiminnot, kuten Hyper-V-virtualisointi, voivat vaatia lisävaatimuksia. Esimerkiksi Hyper-V vaatii 64-bittisen järjestelmän, jossa on toisen tason osoitteentunnistus (SLAT) -toiminnot ja vähintään 4 GB RAM:a. Tarkista tarkoin järjestelmävaatimukset ennen asennusta, jos aiot käyttää tiettyjä toimintoja.

Johtopäätös

Loppuun, Microsoft Windows 10 PRO tarjoaa laajan ja ominaisuuksia rikkaan käyttöjärjestelmäkokemuksen henkilöille ja yrityksille, jotka etsivät parannettua turvallisuutta, tehokkuutta ja hallintatyökaluja. Valitsemalla 10 PRO Full RETAIL KEY, käyttäjät voivat nauttia joustavuudesta ja tukipalveluista, jotka tulevat alkuperäisen lisenssin mukana, ja vapauttaa Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän täysipotentiaalin.

 • Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY ei ole yhteydessä Microsoft-tilillesi
 • Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 • Tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen suorittamisen jälkeen.
 • Pysyvä aktivointi.
 • Alue: globaali.
 • Monikielinen.
 • Päivitykset.
 • Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 • Sähköpostituki.

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: TÄYDELLINEN VERTAAVUUS TÄRKEISTÄ EROAVISUUKSISTA

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, ja Kotiversio ja Pro-versio ovat yleisimmin käytettyjä. Tässä täydellisessä vertailussa Windows 10 Home vs. Pro tutkimme näiden kahden välisiä tärkeitä eroavia tekijöitä, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, mikä niistä on sinulle sopivin.

Paremman ymmärryksen saamiseksi Windows 10 Home vs. Pro -versioiden eroista tarkastelemme niitä erilaisilta näkökulmilta, kuten ominaisuuksilta, suorituskyvyltä, turvallisuudelta ja hinnalta. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90