Loading...

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY

15.90

Päivitä laitteesi Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY, joka tarjoaa edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, etätyöpöytätoiminnallisuutta ja ryhmäpolitiikan hallintaa. Tämä aito lisenssi on täydellinen yksilöille ja yrityksille, jotka haluavat tehokkaan ja turvallisen käyttöjärjestelmäkokemuksen. Hyödy Windows 10 Pro:n parannetuista tuottavuus- ja hallintatyökaluista tämän OEM-lisenssin avulla, joka on suunniteltu erityisesti laitteellesi. VOI PÄIVITTÄÄ WINDOWS 7/8 VERSIOT.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL OEM KEY: JULKAISE TIETOKONEESI TÄYSI POTENTIAALI

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY on täysin johdettu ja voimakas tietokonekokemus. Windows 10 Pro:n julkaisun myötä Microsoft on tuonut mukaan erilaisia ominaisuuksia ja eduksia, jotka vastaavat sekä henkilö- että ammattikäyttäjien tarpeisiin. Tässä artikkelissa tutkitaan Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY tärkeitä ominaisuuksia ja eduksia, Microsoft Windowsin aktivoinnin prosessia, sen eduksia ja asennuksen sujuvuuden kannalta tarvittavia järjestelmävaatimuksia.

TÄRKEÄT OMINAISUUDET JA EDUT

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY tulee täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan käyttäjille, jotka haluavat vankan, turvallisen ja joustavan käyttöjärjestelmän. Joitakin tärkeistä ominaisuuksista ja eduista ovat:

 • a. Parannettu tietoturva: Windows 10 Pro sisältää sisäänrakennetut turvallisuusominaisuudet, kuten Windows Defender, BitLocker ja Windows Hello, jotka tarjoavat kattavan suojan viruksia, haittaohjelmia ja muita uhkia vastaan.
 • b. Virtuaaliset työpöydät: Task View -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat luoda useita virtuaalisia työpöytiä, joilla he voivat organisoida ja hallita avoimia sovelluksiaan ja tiedostojaan tehokkaammin.
 • c. Cortana: Task View -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat luoda useita virtuaalisia työpöytiä, joilla he voivat organisoida ja hallita avoimia sovelluksiaan ja tiedostojaan tehokkaammin.
 • d. Continuum: Tämä ominaisuus mahdollistaa käyttäjien vaihtamisen tablet- ja tietokonetiloja välillä saumattomasti, ja se tarjoaa yhdenmukaisen käyttäjäkokemuksen eri laitteilla.
 • e. Etätyöpöytä: Windows 10 Pro mahdollistaa tietokoneen etäkäytön, ja se mahdollistaa työskentelyn mistä tahansa internet-yhteyden kanssa.
 • f. Ryhmäkäytäntöhallinta: Tämä ominaisuus mahdollistaa IT-johtajille useiden tietokoneiden hallinnan ja määrittämisen verkossa, säästäen aikaa ja resursseja.

Aktivoi Microsoft Windows

Aktivoida Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY on yksinkertainen prosessi. Aktivoi Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY seuraavasti:

 • a. Osta aito Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM avain luotettavalta myyjältä.
 • b. Varmista, että tietokoneesi täyttää Windows 10 Pro:n järjestelmävaatimukset (keskustellaan myöhemmin tässä artikkelissa).
 • c. Asenna Windows 10 Pro tietokoneeseesi käyttäen käynnistettävää USB-asemaa tai DVD:tä.
 • d. Asennuksen aikana sinulta pyydetään syöttämään Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY. Syötä avain, kun sitä pyydetään.
 • e. Kun asennus on valmis, yhdistä tietokone internetiin.
 • f. Windows varmennettaa automaattisesti Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY aitouden ja aktivoi Windows 10 Pro -kopiosi.

Jos kohtaat ongelmia aktivointiprosessin aikana, Microsoft tarjoaa perusteellista tukea auttaakseen ratkaisemaan ongelmat.

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY voidaan käyttää päivittämään Windows 7/8 versiot. Huomaa, että tämä avain voi aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Sinulla ei ole mahdollisuutta siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen.

Hyödyt

Aktivointi Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY tarjoaa useita etuja, kuten:

 • a. Päivitys: Aktivoituilla Windows 10 Pro -käyttäjillä on pääsy säännöllisiin päivityksiin,
  jotka sisältävät tietoturvakorjauksia, virheiden korjauksia ja uusia toimintoja, ja varmistavat, että järjestelmä pysyy ajan tasalla ja turvallisena.
 • b. Tekninen tuki: Aktivoituilla Windows 10 Pro -käyttäjillä on pääsy Microsoftin tekniseen tukeen, joka voi olla arvokasta ongelmien ratkaisemisessa tai kysymyksissä liittyen käyttöjärjestelmään.
 • c. Personointi: Aktivoituilla Windows 10 Pro -käyttäjillä on pääsy Microsoftin tekniseen tukeen, joka voi olla arvokasta ongelmien ratkaisemisessa tai kysymyksissä liittyen käyttöjärjestelmään.
 • d. Parannettu suorituskyky: Aktivoituilla Windows 10 Pro -käyttäjillä on optimaalinen suorituskyky ja vakaus, sillä Microsoft jatkuvasti optimoi käyttöjärjestelmää tarjotakseen mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
 • e. Noudattaminen: Aktivoitun Windows 10 Pro:n käytön varmistaminen takaa, että olet Microsoftin lisenssitermeissä, ja välttää potentiaalisia lakiasioita tai rangaistuksia.

Järjestelmävaatimukset

Ennen Microsoft Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän asentamista ja aktivointia FULL OEM KEY:llä, varmista, että tietokoneesi täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset:

a. Prosessori: 1 GHz tai nopeampi yhteensopiva prosessori

b. RAM: 1 GB 32-bittiselle tai 2 GB 64-bittiselle

c. Kiintolevytilaa: 16 GB 32-bittiselle tai 20 GB 64-bittiselle

d. Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla

e. Näyttö: 800 x 600 tarkkuus tai korkeampi

f. Internet-yhteys: Päivitykset ja aktivointi vaativat internet-yhteyden

Nämä järjestelmävaatimukset ovat välttämättömiä perusasennukselle Windows 10 Pro:lle. Kuitenkin, jotta voit nauttia täysimääräisesti kaikista ominaisuuksista ja optimaalisesta suorituskyvystä, suositellaan tietokonetta, jolla on korkeammat määritykset.

Johtopäätös

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY tarjoaa joukon ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan käyttäjille, jotka etsivät turvallista, tehokasta ja monipuolista käyttöjärjestelmää. Helppokäyttöisen aktivointiprosessinsa, monien etujensa ja selkeiden järjestelmävaatimustensa ansiosta Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY avaa tietokoneesi täyden potentiaalin ja tarjoaa ongelmatonta ja tuottavaa tietokonekokemusta.

Älä jätä mahdollisuutta päivittää järjestelmäsi Windows 10 Pro -versioon ja nauttia siitä tarjottavista monista eduista. Osta virallinen Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY tänään ja avaa täydellinen Windows-kokemus.

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY voidaan käyttää Windows 7/8 -versioiden päivittämiseen.

 1. Verkkopohjainen aktivointi
 2. Ei liity Microsoft-tiliisi
 3. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 5. Pysyvä aktivointi.
 6. Alue: globaali.
 7. Monikielinen.
 8. Päivitykset.
 9. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 10. Sähköpostituki.

Windows 10 Home ja Pro: Tärkeiden erojen kattava vertailu

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita versio, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home ja Pro -versiot ovat yleisimpiä. Tässä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutustumme näiden kahden välisiin tärkeisiin eroihin, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Windows 10 Home vs. Pro -erojen ymmärtämiseksi tarkastelemme erilaisia näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, turvallisuutta ja hinnoittelua. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90