Loading...

Microsoft Windows 10 Home Retail KEY

8.00

Kokeile käyttäjäystävällistä ja turvallista tietokoneen ympäristöä Microsoft Windows 10 Home Retail KEY. Nauti monista ominaisuuksista, jotka on suunniteltu parantamaan henkilökohtaista tietokoneen käyttökokemustasi, kuten Cortanasta, virtuaalisista työpöydistä ja edistyneestä turvallisuudesta. Päivitä nyt ja nosta digitaalinen elämäsi Microsoft Windows 10 Home Retail KEY.

Microsoft Windows 10 Home Retail Key: Vapauta tuottavuuden voima.

Microsoft Windows 10 Home Retail Key on tuotteen avain, jota käytetään Windows 10:n painoksen aktivointiin laitteessa. Tämä avain tarjoaa käyttäjille lisenssin, jonka avulla he pääsevät käsiksi Windows 10 Home-järjestelmän koko tarjontaan, joka on suunniteltu niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin ammatilliseen käyttöön. Uusilla ominaisuuksilla ja parannetulla suorituskyvyllä Windows 10 Home Retail KEY on täydellinen valinta niille, jotka haluavat päivittää tietokoneensa tai kannettavansa. Tässä artikkelissa tutkimme tarkemmin Microsoft Windows 10 Home Retail KEY tärkeitä ominaisuuksia, hyötyjä, järjestelmävaatimuksia ja aktivointiprosessia.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Aloitusvalikko: Aloitusvalikko on uudelleensuunniteltu ja sisältää nyt eläviä laattoja, jotka tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä ja ilmoituksia.
 2. Cortana: Cortana on henkilökohtainen avustaja, joka voi auttaa sinua löytämään tiedostoja, lähettämään sähköposteja ja asettamaan muistutuksia.
 3. Reuna: Microsoft Edge on uusi verkkoselain, joka korvaa Internet Explorerin. Se on yksinkertaistettu ja nopeampi, turvallisempi ja yhteensopivampi moderneilla verkkosivuilla.
 4. Snap Assistance: Snap Assistance tekee ikkunoiden järjestämisestä helpompaa. Vedä vain ikkuna näytön yhdelle puolelle ja Snap Assistance istuu automaattisesti paikalleen.
 5. Virtuaaliset työpöydät: Virtuaalisilla työpöydillä voit luoda useita työpöytiä erilaisille tehtäville, mikä tekee työsi järjestämisestä helpompaa.

Hyödyt

 1. Parannettu suorituskyky: Windows 10 Home on nopeampi ja tehokkaampi kuin aiemmat Windows-versiot, mikä tekee siitä ihanteellisen käyttäjille, jotka vaativat korkeaa suorituskykyä
 2. Parannettu turvallisuus: Windows 10 Home sisältää parannettuja turvallisuusominaisuuksia, kuten Windows Hello ja Windows Defender, jotka auttavat suojelemaan tietojasi ja yksityisyyttäsi.
 3. Yleiset sovellukset: Windows 10 Home sisältää yleisiä sovelluksia, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti kaikilla Windows-laitteilla, mukaan lukien tietokoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet.
 4. OneDrive: OneDrive on pilvipohjainen tallennusratkaisu, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää tiedostoja mistä tahansa.
 5. Xbox-integraatio: Windows 10 Home integroituu Xboxiin, joka mahdollistaa suosikkipeliesi pelaamisen tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Järjestelmävaatimukset:

 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi prosessori.
 • RAM: 32-bittisessä järjestelmässä 1 GB ja 64-bittisessä järjestelmässä 2 GB.
 • Kovalevyn tilavaatimus: 16 GB 32-bittiselle tai 20 GB 64-bittiselle.
 • Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla.
 • Näyttö: 800 x 600 resoluutio tai korkeampi.

Aktivointi

 • Osta Microsoft Windows 10 Home Retail Key
 • Asenna Windows 10 Home tietokoneeseesi tai laptopiisi.
 • Anna Microsoft Windows 10 Home Retail Key aktivointiprosessissa.
 • Seuraa näytöllä olevia ohjeita aktivointiprosessin loppuunsaattamiseksi.

Kun aktivointi on valmis, voit käyttää kaikkia Microsoft Windows 10 Home Retail Key tarjoamia ominaisuuksia ja hyötyjä.

Sinulla on oltava puhta ja uusi Windows 10 Home -asennus, jotta voit käyttää ostamaasi lisenssiavainta. Et voi käyttää lisenssinäppäintä päivitysavaimena (Windows 7/8). Huomaa myös, että tämä avain voi aktivoida YHDEN Windows-laitteen ja ainoastaan YHDEN kerran. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Sinulla ei ole mahdollisuutta siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen.

Johtopäätös

Lopuksi, Microsoft Windows 10 Home on suositun käyttöjärjestelmän viimeisin versio, joka tarjoaa monia uusia ominaisuuksia ja parannettua suorituskykyä. Parantuneen turvallisuuden, Universaalien sovellusten, OneDriven ja Xbox-integraation ansiosta Microsoft Windows 10 Home Retail Key on täydellinen valinta niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin ammatilliseen käyttöön. Jos haluat päivittää tietokoneesi tai kannettavasi, varmista ostaa Microsoft Windows 10 Home Retail Key luotettavalta jälleenmyyjältä.

 • Aktivointiohjeet ja tuotteen avain lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen
 • Microsoft Windows 10 Home Retail Key ei ole yhteydessä Microsoft-tilillesi
 • Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 • Tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen suorittamisen jälkeen.
 • Pysyvä aktivointi.
 • Alue: globaali.
 • Monikielinen.
 • Päivitykset.
 • Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 • Sähköpostituki.

Windows 10 Home ja Pro: Tärkeiden erojen kattava vertailu

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita versio, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home ja Pro -versiot ovat yleisimpiä. Tässä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutustumme näiden kahden välisiin tärkeisiin eroihin, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Windows 10 Home vs. Pro -erojen ymmärtämiseksi tarkastelemme erilaisia näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, turvallisuutta ja hinnoittelua. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90