Loading...

Microsoft Windows 10 Home OEM KEY

8.00

Microsoft Windows 10 Home OEM Key: Aito lisenssi vaivattomaan kokemukseen. Avaa tietokoneesi täysi potentiaali Microsoft Windows 10 Home OEM KEY. Tämä aito lisenssi antaa sinulle pääsyn kaikkiin Windows 10 Home -ominaisuuksiin ja päivityksiin, mikä takaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen tietokonekokemuksen. Helppokäyttöinen aktivointi ja kerran ostettu ratkaisu tekevät Microsoft Windows 10 Home edullisen ja luotettavan ratkaisun tarpeisiisi käyttöjärjestelmän suhteen. Hanki aito lisenssisi tänään ja nauti vaivattomasta Windows 10 Home -kokemuksesta.

Microsoft Windows 10 Home OEM KEY: Avaa täysi potentiaali

Microsoft Windows 10 Home OEM Key on lippu, joka avaa tietokoneesi täyden potentiaalin ja tarjoaa sinulle aitouden Windows 10 Home -versiolle. Yhtenä maailman suosituimmista käyttöjärjestelmistä Windows 10 Home tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, jotka parantavat tietokonekokemustasi. Tässä artikkelissa tarkastellaan Microsoft Windows 10 Home OEM Key hyötyjä sekä lisenssin hankkimisen ja aktivoinnin prosessia.

Mitä on OEM avain?

OEM avain (Original Equipment Manufacturer) on ohjelmistolisenssi, joka annetaan tietokoneiden valmistajille Windows-käyttöjärjestelmän esiasennuksen tekemiseen laitteisiinsa. Nämä avaimet ovat yleensä halvempia kuin jälleenmyyntiavaimet, koska ne on tarkoitettu valmistajien massahankinnoille. Kuitenkin niitä on myös saatavilla yksittäisille käyttäjille hankkimiseen ja aktivoimiseen järjestelmissään.

Edisyöntietueet: Microsoft Windows 10 Home OEM KEY

 1. Edullinen ratkaisu: Yksi Microsoft Windows 10 Home OEM Key tärkeimmistä eduista on säästöt. OEM avaimet ovat yleensä edullisempia kuin jälleenmyyntilisenssit, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat aitoa Windows 10 lisenssiä ilman, että heiltä menee rahaa.
 2. Aitona aktivointi: Ostaessasi Microsoft Windows 10 Home OEM Key, hankit aitoa lisenssiä käyttöjärjestelmään. Tämä varmistaa, että järjestelmäsi saa tarvittavat turvapäivitykset ja toiminto-päivitykset ja että tietokoneesi on turvassa ja ajan tasalla.
 3. Täysi pääsy Windows 10 Home ominaisuuksiin: Microsoft Windows 10 Home OEM avaimen avulla saat pääsyn kaikkiin Windows 10 Home -versiossa tarjolla oleviin toimintoihin ja eduihin. Tämä sisältää käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, Cortana henkilökohtaisen avustajan, Microsoft Edge -selaimen ja muita mukana tulevia sovelluksia ja toimintoja.
 4. Helppoa aktivointia: Microsoft Windows 10 Home OEM avaimen aktivointi on suoraviivaista, joten voit nopeasti ja helposti avata käyttöjärjestelmäsi täyden potentiaalin.
 5. Kertamaksullinen: Toisin kuin joissakin muissa ohjelmistolisensseissä, Microsoft Windows 10 Home OEM avain on kertamaksullinen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia toistuvista tilausmaksuista.
 6. Pitkäkestoinen tuki: Microsoftin tukensa antamisen sitoutumisen osana Windows 10 Home saa säännöllisiä päivityksiä, virheiden korjauksia ja turvapäivityksiä varmistaakseen, että käyttöjärjestelmä on luotettava ja turvallinen sen käyttäjille.

Aktivointi: Microsoft Windows 10 Home OEM KEY

Kun olet hankkinut Microsoft Windows 10 Home OEM avaimen, sinun on aktivoitava lisenssi tietokoneessasi. Tämä tehdään seuraavasti:

 • Avaa Windows-asetukset-sovellus napsauttamalla Käynnistä-painiketta ja valitsemalla vaihde-ikoni.
 • Siirry “Päivitys ja turvallisuus” -osiossa ja napsauta “Aktivointi”.
 • Jos järjestelmäsi ei ole vielä aktivoitu, näet viestin, joka kehottaa syöttämään tuotetunnus. Napsauta “Vaihda tuotetunnus” avataksesi aktivointi-ikkuna.
 • Syötä Microsoft Windows 10 Home OEM Key annettuun kenttään ja napsauta “Seuraava”.
 • Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita aktivointiprosessin loppuunsaattamiseksi. Kun avain on onnistuneesti vahvistettu, järjestelmäsi aktivoidaan, ja sinulla on täysi pääsy kaikkiin Windows 10 Home -ominaisuuksiin ja päivityksiin.

Käyttääksesi ostettua lisenssisitä, sinulla täytyy olla raikas ja puhta Windows 10 Home -asennus. Et voi käyttää lisenssisitä lisäavaimeksi (Windows 7/8). Huomioi myös, että voit aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen tällä avaimella ja vain YHDEN kerran. Aktivointiprosessin suorittamisen jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, sillä levytilan muotoilu poistaa avaimen tehokkaasti. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.

Windows 10 Home OEM KEY: Vaatimukset

Jotta Microsoft Windows 10 Home OEM Key toimisi sulavasti ja tehokkaasti, tietokoneesi tulisi täyttää tai ylittää vähimmäisvaatimukset. Nämä vaatimukset ovat tarpeen, jotta käyttöjärjestelmä toimisi parhaiten ja tarjoaisi jouhevan käyttäjäkokemuksen. Seuraavat ovat Windows 10 Homen järjestelmävaatimukset:

 1. Prosessori: 1 GHz tai nopeampi yhteensopiva prosessori, jossa on tuki PAE:lle, NX:lle ja SSE2:lle. Suositellaan käytettäväksi 64-bittistä prosessoria paremman suorituskyvyn ja yhteensopivuuden parantamiseksi moderneilla sovelluksilla.
 2. RAM: Vähintään 2 GB 64-bittisille järjestelmille tai 1 GB 32-bittisille järjestelmille. Suositellaan kuitenkin vähintään 4 GB RAM:ia tai enemmän paremman suorituskyvyn varmistamiseksi, erityisesti useiden sovellusten samanaikaista käyttöä ajatellen.
 3. Kiintolevytila: Vähintään 20 GB vapaata tilaa tarvitaan 64-bittisille järjestelmille tai 16 GB 32-bittisille järjestelmille. Tämä tilanne on tarpeen käyttöjärjestelmätiedostojen, päivitysten ja muiden tärkeiden komponenttien säilyttämiseen.
 4. Grafiikkakortti: DirectX 9 yhteensopiva grafiikkakortti, jossa on WDDM 1.0 tai uudempi ajuri, on tarpeen. Optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden varmistamiseksi moderneilla sovelluksilla, suositellaan käytettäväksi DirectX 12 yhteensopivaa grafiikkakorttia.
 5. Näyttö: Näytön tulee olla vähintään 800 x 600 pikselin tarkkuudella, mutta paremman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi suositellaan näyttöä, jossa on suurempi tarkkuus (1024 x 768 tai suurempi).
 6. Internet-yhteys: Windows 10 -aktivointiin, päivityksiin ja verkossa olevien toimintojen, kuten Cortana, Microsoft Store ja OneDrive käyttämiseen tarvitaan internet-yhteys. Tasaista ja nopeaa internet-yhteyttä suositellaan sujuvan suorituskyvyn takaamiseksi.
 7. Lisävaatimukset: Joillain Windows 10 Home -toiminnoilla saattaa olla lisävaatimuksia, kuten BitLocker-salaamiseen tarvittava TPM 2.0 tai OneDriveen ja Microsoft Store -sovelluksiin pääsemiseen tarvittava Microsoft-tili.

On tärkeää huomata, että nämä ovat minimivaatimuksia, ja laitteisto-osien päivittäminen, kuten RAM:n lisääminen, nopeamman prosessorin käyttäminen tai paremman näytönohjaimen hankkiminen, voi merkittävästi parantaa Windows 10 Home -käytön suorituskykyä ja yleistä käyttökokemusta.

Johtopäätös

Loppuunsaattamisessa Microsoft Windows 10 Home OEM KEY on edullinen ja laillinen tapa avata täysi potentiaali Windows 10 Home -käyttöjärjestelmästä. Ostamalla aito avain luotetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetulta jälleenmyyjältä voit varmistaa, että järjestelmä pysyy ajan tasalla ja turvassa. Helpon aktivointin ja pääsyn laajaan ominaisuuksiin Microsoft Windows 10 Home OEM KEY on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat saada kaiken irti Windows-kokemuksestaan.

 • Online-aktivointi aktivointivalikosta asennuksen jälkeen
 • Microsoft Windows 10 Home OEM KEY ei ole yhteydessä Microsoft-tilisi kanssa
 • Sitä ei voi uudelleenaktivoida tai siirtää toiselle tietokoneelle
 • Aktivointiohjeet ja tuotenumero lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen jälkeen
 • Pysyvä aktivointi.
 • Alue: maailmanlaajuinen
 • Monikielinen.
 • Päivitykset.
 • Lasku luodaan automaattisesti tilauksen tekemisen yhteydessä.
 • Sähköpostituki.

Windows 10 Home ja Pro: Tärkeiden erojen kattava vertailu

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita versio, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home ja Pro -versiot ovat yleisimpiä. Tässä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutustumme näiden kahden välisiin tärkeisiin eroihin, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Windows 10 Home vs. Pro -erojen ymmärtämiseksi tarkastelemme erilaisia näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, turvallisuutta ja hinnoittelua. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90