Loading...

Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY

12.80

”Koe viimeisin ja kehittynein käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY. Nauti parannetusta suorituskyvystä, lisäturvallisuudesta, Universal Appsista ja Xbox integraatiosta kaikessa yhdessä kätevässä paketissa.” Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY:tä voidaan käyttää Windows 7:n päivittämiseen.

Microsoft Windows 10 Home Full Retail Key: vapauttaa tuottavuuden voiman

Microsoft Windows 10 Home Full Retail Key” -merkintä tarkoittaa, että tämä Windows 10 -versio sisältää kaikki käyttöjärjestelmän ominaisuudet ja edut ilman rajoituksia. Microsoft Windows 10 Home on suosittu Windows 10 -käyttöjärjestelmän versio. Tämä versio on tarkoitettu henkilökohtaiseen tietokoneeseen tai laptopiin ja sopii sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen käyttöön. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Microsoft Windows 10 Home Full Retail Key avainominaisuuksiin, hyötyihin, järjestelmävaatimuksiin ja aktivointiprosessiin.

Tärkeät ominaisuudet

 • Aloitusvalikko: Aloitusvalikko on uudelleensuunniteltu ja sisältää nyt eläviä laattoja, jotka tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä ja ilmoituksia. Aloitusvalikko on myös muokattavissa, joten voit järjestää usein käyttämäsi sovellukset ja asetukset parhaiten toimivalla tavalla.
 • Cortana: Cortana on henkilökohtainen avustaja, joka voi auttaa löytämään tiedostoja, lähettämään sähköpostia ja asettamaan muistutuksia. Ääniohjausten avulla voit helposti hallita tietokonettasi ilman, että tarvitset kirjoittaa mitään.
 • Edge: Microsoft Edge on uusi verkkoselain, joka korvaa Internet Explorerin. Se on yksinkertainen ja nopeampi, turvallisempi ja yhteensopivampi moderneilla verkkosivuilla. Edge-selaimella voit helposti navigoida verkossa, katsella videoita ja lukea artikkeleita helposti.
 • Snap Assistance: Snap Assistance tekee ikkunoiden järjestämisestä helpompaa työpöydällä. Vedä ikkuna yhden näytön puolelle, ja Snap Assistance snapaa sen automaattisesti paikalleen. Tämä toiminto tekee monen tehtävän tekemisestä helpompaa ja pitää työpöydän järjestyksessä.
 • Virtual Desktops: Virtual Desktops mahdollistaa useiden työpöytien luomisen eri tehtäville, mikä tekee työn järjestämisestä helpompaa. Esimerkiksi voit luoda yhden työpöydän työlle ja toisen henkilökohtaiseen käyttöön. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat työskennellä useilla projekteilla samanaikaisesti.

ETUJA: MICROSOFT WINDOWS 10 HOME FULL RETAIL KEY

 1. Parannettu suorituskyky: Windows 10 Home on nopeampi ja tehokkaampi kuin aiemmat Windows-versiot, mikä tekee siitä ihanteellisen käyttäjille, jotka vaativat korkeaa suorituskykyä. Uusimmilla laitteistoilla Windows 10 toimii pehmeämmin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.
 2. Parannettu turvallisuus: Windows 10 Homessa on parannettuja turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien Windows Hello ja Windows Defender, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja yksityisyyttäsi. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit olla varma, että henkilökohtaiset tiedot ja tiedostot ovat turvassa verkkouhilta.
 3. Yhteensopivat sovellukset: Windows 10 Homessa on yhteensopivia sovelluksia, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti kaikilla Windows-laitteilla, mukaan lukien pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet. Yhteensopivilla sovelluksilla voit aloittaa projektin yhdellä laitteella ja jatkaa sitä toisella ilman, että joudut keskeyttämään.
 4. OneDrive: OneDrive on pilvipohjainen tallennusratkaisu, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää tiedostoja mistä tahansa. OneDriven avulla voit helposti tallentaa, jakaa ja yhteistyötä tiedostoista, valokuvista ja videoista.
 5. Xbox-yhteensopivuus: Windows 10 Home Full RETAIL KEY yhteensopii Xboxin kanssa, joten voit pelata suosikki Xbox-pelejä tietokoneella tai kannettavassa tietokoneessa. Xbox-yhteensopivuuden avulla voit helposti vaihdella suosikkipelejä ja työpöytäsovelluksia, joka tekee pelien ja työn yhdistämisestä helppoa.

Järjestelmävaatimukset

 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi prosessori.

 • RAM: 1 GB 32-bittisessä tai 2 GB 64-bittisessä.

 • Kiintolevyn tilavaatimus: 16 GB 32-bittisessä tai 20 GB 64-bittisessä.

 • Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla.

 • Näyttö: 800 x 600 resoluutio tai korkeampi.

Aktivointi

 1. Osta Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY
 2. Asenna Windows 10 Home tietokoneeseesi tai laptopiisi.
 3. Syötä Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY aktivointiprosessin aikana.
 4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita aktivointiprosessin loppuunsaattamiseksi.
 5. Aktivoinnin jälkeen voit käyttää kaikkia Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY ominaisuuksia ja hyötyjä.
Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY voi päivittää Windows 7:n. Huomaa, että tämä avain voi aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Sinulla ei ole mahdollisuutta siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen.

Johtopäätös

Microsoft Windows 10 Home on uusin ja edistyksellisin suosittu käyttöjärjestelmä. Parannetun suorituskyvyn, parannetun turvallisuuden, universaalien sovellusten, OneDrive ja Xbox-integraation ansiosta Windows 10 Home sopii sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen käyttöön Varmista, että ostat Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY luotettavalta jälleenmyyjältä, jos haluat päivittää tietokoneesi tai laptopisi tai tarvitset uuden käyttöjärjestelmän. Tällä avaimella sinulla on pääsy kaikkiin Windows 10:n ominaisuuksiin ja hyötyihin ilman rajoituksia. Miksi odottaa? Hanki Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY tänään ja aloita Windows 10:n voiman kokeminen!

 • Verkkopohjainen aktivointi
 • Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY ei ole yhteydessä Microsoft-tilillesi
 • Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 • Tuoteavain lähetetään sinulle sähköpostitse ostoksen suorittamisen jälkeen.
 • Pysyvä aktivointi.
 • Alue: globaali.
 • Monikielinen.
 • Päivitykset.
 • Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 • Sähköpostituki.

Windows 10 Home ja Pro: Tärkeiden erojen kattava vertailu

Kun valitset tietokoneellesi käyttöjärjestelmän, on tärkeää valita versio, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Microsoft tarjoaa erilaisia versioita suositusta Windows 10 -käyttöjärjestelmästään, joista Home ja Pro -versiot ovat yleisimpiä. Tässä Windows 10 Home vs. Pro -vertailussa tutustumme näiden kahden välisiin tärkeisiin eroihin, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Windows 10 Home vs. Pro -erojen ymmärtämiseksi tarkastelemme erilaisia näkökohtia, kuten ominaisuuksia, suorituskykyä, turvallisuutta ja hinnoittelua. Vertailun lopussa sinulla on parempi ymmärrys näiden kahden version eroista ja siitä, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lue lisää: Windows 10 Home ja Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90