Loading...

Microsoft Windows 10 Enterprise

14.80

Microsoft Windows 10 Enterprise is a powerful and feature-rich edition of Windows 10, specifically designed for businesses and organizations. Se tarjoaa edistyneitä turvallisuus-, hallinta- ja jakeluominaisuuksia, ja vastaa yritysympäristöjen erityistarpeita. Windows 10 Enterprise mahdollistaa sulavan integroinnin Microsoftin palveluihin, tarjoaa parannettuja virtualisointitoimintoja ja tukee laajaa laitevalikoimaa, mikä mahdollistaa organisaatioiden tuottavuuden optimoinnin, turvallisen tietojärjestelmäympäristön ylläpidon ja tehokkaan IT-infrastruktuurin hallinnan.

Microsoft Windows 10 Enterprise: Yrityksille ja organisaatioille tarjolla tehokkaita turvallisuus- ja hallintatoimintoja

Microsoft Windows 10 Enterprise on tehokas ja monipuolinen Windows 10 -versio, joka on suunniteltu erityisesti yrityksille ja organisaatioille. Se tarjoaa edistyneitä turvallisuus-, hallinta- ja jakeluominaisuuksia, jotka vastaavat yritysympäristöjen erityistarpeita. Windows 10 Enterprise sisältää parannettuja turvallisuusominaisuuksia, kuten Windows Defenderin, Device Guardin ja Credential Guardin, joiden avulla suojataan arkaluontoista tietoa ja laitteita. Se sisältää myös kattavia hallintatyökaluja, kuten mobiililaitteiden hallinnan (MDM), ryhmäkäytännön ja Windows Autopilotin, joiden avulla hallitaan tehokkaasti ja yhdenmukaisesti laitteita ja sovelluksia. Lisäksi tämä versio mahdollistaa sulavan integroinnin Microsoftin palveluihin, kuten Azure Active Directoryyn ja Office 365:een, jotta tuottavuutta voidaan optimoida, turvallinen tietojärjestelmäympäristö voidaan ylläpitää ja IT-infrastruktuuria hallitaan tehokkaasti.

Microsoft Windows 10 Enterprise: Tärkeimmät ominaisuudet

 • a. Edistynyt turvallisuus: Windows 10 Enterprise tarjoaa vahvan turvallisuusominaisuudet, kuten Windows Defender, Device Guard ja Credential Guard, jotka suojaavat arkaluontoista tietoa ja laitteita mahdollisilta uhilta.
 • b. Hallinta- ja jakeluominaisuudet: Tämä versio sisältää kattavat hallintatyökalut, kuten mobiililaitteiden hallinnan (MDM), ryhmäkäytännön ja Windows Autopilotin, jotka mahdollistavat tehokkaan ja yhdenmukaisen hallinnan laitteista ja sovelluksista.
 • c. Virtualisointi: Windows 10 Enterprise sisältää parannetut virtualisointiominaisuudet, kuten Hyper-V:n, sovellusvirtualisointi (App-V) ja käyttäjäympäristön virtualisointi (UE-V), joiden avulla resurssien käyttöä ja sovellushallintaa voidaan optimoida.
 • d. Microsoft-palveluiden integrointi: Sulava integrointi Microsoftin palveluihin, kuten Azure Active Directoryyn ja Office 365:een, varmistaa sujuvan ja tehokkaan työvirtauksen yritysympäristöissä.
 • e. Windows Update for Business: Tämä ominaisuus mahdollistaa organisaatioiden hallita päivitysten ja korjausten jakelua, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen tietojärjestelmäympäristön.

Microsoft Windows 10 Enterprise: Hyödyt

 • a. Parannettu tietoturva: Microsoft Windows 10 Enterprise tarjoaa vahvan turvallisuusominaisuudet, jotka suojaavat organisaation arkaluontoista tietoa ja infrastruktuuria mahdollisilta uhilta.
 • b. Tehokkuuden parantaminen: Microsoft Windows 10 Enterprise tarjoaa vahvan turvallisuusominaisuudet, jotka suojaavat organisaation arkaluontoista tietoa ja infrastruktuuria mahdollisilta uhilta.
 • c. Yksinkertaistettu hallinta: Comprehensive management and deployment tools allow IT administrators to efficiently manage devices, applications, and user settings, reducing the complexity of managing large-scale IT infrastructures.
 • d. Joustava virtualisointi: Parannetut virtualisointiominaisuudet varmistavat optimaalisen resurssien käytön ja sujuvan sovellushallinnan, mikä johtaa kustannussäästöihin ja tehokkuuden parantumiseen.
 • e. Hallittu päivitys: Windows Update for Business mahdollistaa organisaatioiden hallita päivitysten ja korjausten jakelua, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen tietojärjestelmäympäristön.

Microsoft Windows 10 Enterprise: Järjestelmävaatimukset

 • a. Prosessori: Vähintään 1 GHz yhteensopiva prosessori
 • b. Muisti: 2 GB RAM 64-bittisille järjestelmille; 1 GB RAM 32-bittisille järjestelmille
 • c. Tallennustila: 20 GB vapaata levytilaa 64-bittisille järjestelmille; 16 GB 32-bittisille järjestelmille
 • d. Grafiikka: DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla
 • e. Näyttö: 800×600 tarkkuus tai suurempi
 • f. Internet-yhteys: Vaaditaan päivityksiä ja aktivointia varten

Microsoft Windows 10 Enterprise: Aktivointi

 • a. Hanki Windows 10 Enterprise -tuotekoodi.
 • b. Lataa Windows 10 Enterprise.
 • c. Asennuksen aikana, kun pyydetään, syötä Windows 10 Enterprise Key tai käytä Key Management Service (KMS) -palvelua ohjelman aktivoimiseen.
 • d. Asennuksen jälkeen yhdistä internetiin ja anna Windowsin tarkistaa tuotekoodi.
 • e. Kun tuotekoodi on tarkistettu, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Microsoft Windows 10 Enterprise -ominaisuuksiin ja hyötyihin.
Huomaa, että tämä avain voi aktivoida vain YHDEN Windows-laitteen ja vain KERRAN. Aktivointiprosessin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen, koska kiintolevyn formatointi poistaa avaimen käytöstä. Et voi siirtää lisenssiä toiselle tietokoneelle.
 1. Verkkopohjainen aktivointi
 2. Ei liity Microsoft-tiliisi
 3. Sitä ei voi aktivoida uudelleen tai siirtää toiselle tietokoneelle.
 4. Aktivointiohjeet ja tuotetunnus lähetetään sinulle sähköpostitse oston jälkeen.
 5. Pysyvä aktivointi.
 6. Alue: globaali.
 7. Monikielinen.
 8. Päivitykset.
 9. Lasku generoidaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.
 10. Sähköpostituki.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Windows 10 Enterprise on tehokas ja monipuolinen käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu vastaamaan yritysten ja organisaatioiden erityistarpeita. Edistyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kattavilla hallintatyökaluilla ja sulavalla integroinnilla Microsoftin palveluihin Windows 10 Enterprise mahdollistaa organisaatioiden optimoida tuottavuutta, ylläpitää turvallista tietojärjestelmäympäristöä ja hallita tehokkaasti IT-infrastruktuuria. Varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja seuraa aktivointiprosessia hyödyntääksesi Microsoft Windows 10 Enterprise -ominaisuuksia täysimääräisesti. Tämän version päivittäminen mahdollistaa turvallisemman, tehokkaamman ja tuottavamman tietojärjestelmäympäristön, joka on räätälöity erityisesti yritysympäristöjen tarpeisiin.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90