Loading...

Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global

30.00

SKU: MSQL-SS-2019 Tags: , , ,

Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global on tehokas ja luotettava tietokantanhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä tallentamaan, noutamaan ja hallitsemaan suuria tietomääriä tehokkaasti. Tämä maailmanlaajuisesti tunnustettu versio tarjoaa joukon edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten parannetun suorituskyvyn, lisätyn tietoturvan ja skaalautuvuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaiken kokoisille organisaatioille. Hanki maailmanlaajuinen avain tänään ja avaa datasi potentiaali Microsoft SQL Server Standard 2019.

Microsoft SQL Server Standard 2019: tietojesi voiman vapauttaminen

Microsoft SQL Server Standard 2019 on uusin versio suositusta relaatiotietokannanhallintajärjestelmästä (RDBMS), joka on suunniteltu helpottamaan valtavien tietomäärien tehokasta tallennusta, noutoa ja hallintaa. Sen leikkaavaan reunaan olevat ominaisuudet ja maailmanlaajuisesti tunnustettu asema ovat tehneet siitä suositun valinnan kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille. Tässä artikkelissa käsitellään Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Globalin tärkeimpiä ominaisuuksia, etuja, järjestelmävaatimuksia ja aktivointiprosessia.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Parannettu tietoturva: Microsoft SQL Server Standard 2019 sisältää vahvoja tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi luvattomalta käytöltä ja tietomurroilta. Ominaisuudet, kuten aina salattu, dynaaminen tietomaskeeraus ja rivitason tietoturva, takaavat korkeimman tason tietoturvan.
 2. Parannettu suorituskyky: SQL Server 2019:n edistyksellisten kyselykäsittelyominaisuuksien integroinnin ansiosta se tarjoaa nopeamman kyselyn suorituksen ja optimoidun suorituskyvyn. Älykäs kyselyjen käsittely ja sopeutuva kyselyjen käsittely auttavat virtaviivaistamaan tietokantatoimintoja ja parantamaan kokonaiskäyttäjäkokemusta.
 3. Skaalautuvuus: Microsoft SQL Server Standard 2019 on suunniteltu tukemaan yritysten kasvavia tarpeita. Se voi tehokkaasti hallita kasvavia tietomääriä, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun organisaatioille, joiden tiedontarpeet kasvavat.
 4. Korkea käytettävyys: SQL Server 2019 varmistaa vähäisen käyttökatkon ja tietojen menetyksen ominaisuuksilla kuten AlwaysOn Availability Groups ja failover clustering, tarjoten erittäin käytettävän ja kestävän tietokantajärjestelmän.
 5. Koneoppiminen ja tekoäly: SQL Server 2019 integroi koneoppimisen ja tekoälyn mahdollisuudet, mikä mahdollistaa tietoammattilaisten rakentaa älykkäitä sovelluksia ja saada oivalluksia tietoaineistoistaan.
 6. Integraatio suuriin tietomääriin: Microsoft SQL Server Standard 2019 tukee PolyBase-teknologiaa, joka mahdollistaa ulkoisten suurten tietomäärien kyselyt ja integroinnin Hadoopista ja Azure Blob Storagesta.

Hyödyt

 1. Parannettu päätöksenteko: SQL Server 2019:n tehokkaiden analytiikka- ja raportointiominaisuuksien avulla yritykset voivat tehdä dataperustaisia päätöksiä ja saada arvokkaita näkemyksiä.
 2. Kustannustehokas ratkaisu: Microsoft SQL Server Standard 2019 tarjoaa kustannustehokkaan ja ominaisuuksiltaan rikkaan tietokantaratkaisun, joka vastaa pk-yritysten ja keskisuurten yritysten tarpeita.
 3. Saumaton integrointi: SQL Server 2019 integroituu saumattomasti muiden Microsoft-tuotteiden ja -palveluiden kanssa, mikä yksinkertaistaa organisaation IT-infrastruktuuria ja virtaviivaistaa toimintoja.
 4. Käyttöhelppous: SQL Server 2019 tarjoaa käyttäjäystävällisiä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat tietokantaprofessionaalien järjestelmän hallintaa ja ylläpitoa.

Järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Windows Server 2019, Windows Server 2016 tai Windows Server 2012 R2
 • Prosessori: 1,4 GHz 64-bittinen prosessori (2 GHz tai nopeampi suositeltu)
 • Muisti: Vähintään 1 Gt RAM-muistia (4 Gt tai enemmän suositeltu)
 • Levytila: Vähintään 6 Gt vapaata kiintolevytilaa
 • Muut vaatimukset: .NET Framework 4.7, Microsoft Data Access Components (MDAC) 10

Aktivointi

Microsoft SQL Server Standard 2019: aktivointiin tarvitaan seuraavat vaiheet:

 1. Osta Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global
 2. Lataa SQL Server 2019 -asennusmedia Microsoftin verkkosivustolta. https://www.microsoft.com/en-us/sql-server/sql-server-downloads
 3. Suorita asennusprosessi ja syötä tuotetunnus, kun sitä pyydetään.
 4. Täydennä asennus- ja määritysprosessi.
 5. Aktivoi SQL Server 2019 -esiintymäsi käyttämällä tuotetunnusta.

Microsoft SQL Server Standard 2019 -tuotetunnus on voimassa 1 tietokonetta ja 1 asennusta kohden, jos poistat / asennat uudelleen, sinun on ostettava uusi koodi. Kielivaihtoehdot: monikielinen.

Johtopäätös

Microsoft SQL Server Standard 2019 on voimakas ja luotettava relaatiotietokannan hallintajärjestelmä, joka tarjoaa joukon edistyksellisiä ominaisuuksia ja tekee siitä ihanteellisen valinnan organisaatioille kaiken kokoisille. Hyödyntämällä SQL Server 2019:n parannettua tietoturvaa, suorituskykyä ja skaalautuvuutta yritykset voivat tehokkaasti hallita tietojaan ja saada arvokkaita näkemyksiä. Selkeän aktivointiprosessin ja yhteensopivuuden laajan valikoiman järjestelmävaatimusten kanssa Microsoft SQL Server Standard 2019 on älykäs investointi minkä tahansa organisaation tietojen hallinnan ja analytiikan parantamiseen. Olit sitten pienyrityksen omistaja tai suuryritys, Microsoft SQL Server Standard 2019 on luotettava ja ominaisuuksiltaan rikas ratkaisu tietojen tallennukseen, noutamiseen ja hallintaan.

Lue lisää: Microsoft Server -kilpailu – SoftaPortti

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90