Loading...

Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail

15.90

Microsoft Office Pro Plus 2019 on kattava tuottavuustyökalujen paketti, jonka tarkoituksena on parantaa työkokemustasi ja tehostaa päivittäisiä tehtäviä. Tähän ohjelmistopakettiin kuuluu Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher ja OneNote.

Microsoft Office Pro Plus 2019: Nosta tuottavuutesi huippuunsa huippuluokan työkaluilla ja ominaisuuksilla

Nykyisessä nopeatempoisessa ja kilpailuhenkisessä maailmassa tehokkaat ja vaikuttavat tuottavuustyökalut, kuten Microsoft Office Pro Plus 2019, ovat menestyksen kannalta välttämättömiä. Tämä voimakas ja kattava sovellusten paketti auttaa sinua pysymään kilpailun edellä. Monipuolisten kehittyneiden työkalujen ja ominaisuuksien avulla, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, yhteistyötä ja tehokkuutta, Microsoft Office Pro Plus 2019 tarjoaa täydellisen ratkaisun opiskelijoille, ammattilaisille ja yrityksille. Käytä olennaisia sovelluksia, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher ja OneNote, ja nosta tuottavuutesi uusiin korkeuksiin.

Keskeiset ominaisuudet: Microsoft Office Pro Plus 2019

 1. Kehittynyt asiakirjojen luonti ja muokkaus Wordilla: Luo ammattimaisia asiakirjoja helposti kehittyneiden muotoilu-, suunnittelu- ja yhteistyötyökalujen avulla.

 2. Tehokas tietojen analysointi ja visualisointi Excelillä: Hallitse ja analysoi tietoja kehittyneillä kaavoilla, Pivot-taulukoilla, kaavioilla ja muilla työkaluilla.

 3. Mielenkiintoiset esitykset PowerPointilla: Suunnittele ja esitä kiehtovia esityksiä kehittyneiden animaatioiden, siirtymien ja multimediatuen avulla.

 4. Tehokas sähköpostin ja kalenterin hallinta Outlookilla: Järjestä ja hallitse sähköposteja, kalentereita, yhteystietoja ja tehtäviä vaivattomasti.

 5. Tietokannan hallinta Accessilla: Luo ja hallitse tietokantoja, lomakkeita ja raportteja tehostaaksesi tietojen hallintaprosessia.

 6. Ammattimainen työpöytäjulkaisu Publisherilla: Suunnittele ja luo ammattimaisia julkaisuja kehittyneillä asettelu-, typografialla ja kuvatyökaluilla.

 7. Kattava muistiinpanojen ottaminen ja järjestäminen OneNotella: Tallenna, järjestä ja jaa muistiinpanoja, piirroksia ja muittietoja eri laitteiden välillä.

 8. Integroidut yhteistyö- ja viestintätyökalut: Työskentele saumattomasti yhdessä muiden kanssa tekijänoikeuksien, reaaliaikaisen muokkauksen ja sovellusten välisen jakamisen avulla.

 9. Kehittyneet tietoturvaominaisuudet tietojesi suojaamiseksi: Suojaa arkaluonteiset tiedot kehittyneellä salauksella, tietojen menetyksen estämisellä ja muilla turvatoimilla.

Hyödyt

 • Paranna tuottavuutta monipuolisilla sovelluksilla: Käytä kehittyneitä työkaluja ja ominaisuuksia tehostaaksesi tehokkuutta ja vaikuttavuutta päivittäisissä tehtävissä.

 • Tehosta asiakirjojen ja tietojen hallintaa: Hallitse ja järjestele asiakirjoja, taulukoita, esityksiä ja muuta helposti varmistaen sujuvan työnkulun.

 • Paranna yhteistyötä ja viestintää: Tee yhteistyötä tehokkaasti tiimin jäsenten kanssa integroitujen työkalujen ja ominaisuuksien avulla, mikä edistää tuottavaa työympäristöä.

 • Säästä aikaa intuitiivisilla ja helppokäyttöisillä työkaluilla: Tutun käyttöliittymän ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta sovellusten navigointi ja käyttö on helppoa, mikä säästää arvokasta aikaa.

 • Nauti kehittyneistä tietoturvaominaisuuksista mielenrauhan takaamiseksi: Voit olla varma, että arkaluonteiset tiedot ja tiedot ovat suojattuja uusimmilla turvatoimenpiteillä.

Järjestelmävaatimukset

 • Windows 10 tai uudempi
 • 1,6 GHz tai nopeampi, 2-ydinprosessori
 • 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen); 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • 4 Gt vapaata levytilaa
 • 1280 x 768 näytön resoluutio
 • DirectX 9 tai uudempi näytönohjain

Aktivointi

 • Latauksen ja asennuksen jälkeen suorita jokin Office-sovellus. Jos sinua pyydetään, valitse online-aktivointi ja anna avain.

 • Ei sido Microsoft-tiliisi

 • Ei voi aktivoida uudelleen / siirtää toiseen tietokoneeseen

 • Aktivointiohjeet toimitetaan sähköpostitse avaimen kanssa

 • Pysyvä aktivointi

 • Alue: Maailmanlaajuinen

 • Sovellukset sisältyvät: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access

Tämä avain voi aktivoida YHDEN Windows-laitteen, vain YHDEN kerran. Aktivoinnin jälkeen et voi käyttää samaa avainta uudelleen. Kovalevyn alustaminen poistaa avaimen tehokkaasti. Et voi siirtää lisenssiä toiseen tietokoneeseen.

Johtopäätös

Microsoft Office Pro Plus 2019 on täydellinen tuottavuuspaketti ammattilaisille, opiskelijoille ja yrityksille. Kehittyneiden työkalujen ja ominaisuuksien ansiosta tämä ohjelmistopaketti auttaa sinua luomaan, tekemään yhteistyötä ja kommunikoimaan tehokkaasti. Kun maailma jatkaa kehittymistä ja sopeutumista uusiin teknologioihin, on välttämätöntä, että sinulla on käytössäsi luotettava ja tehokas tuottavuustyökalujen sarja.

Microsoft Office Pro Plus 2019 -versioon päivittämällä huomaat merkittävää parannusta tuottavuudessasi ja tehokkuudessasi, kiitos kehittyneiden ominaisuuksien ja sovellusten välisen saumattoman integraation. Olipa kyseessä monimutkainen raportti, korkean panoksen esitys tai kiireinen aikataulu, tämä toimisto-ohjelmistopaketti tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut menestymiseen nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa.

Microsoft Office Pro Plus 2019 tarjoaa paitsi tehokkaita työkaluja myös parannettuja tietoturvaominaisuuksia arkaluonteisten tietojen ja tiedon suojaamiseksi. Tämä varmistaa, että voit keskittyä työhösi luottavaisin mielin, tietäen, että tietosi on turvassa.

Kun valitset Microsoft Office Pro Plus 2019:n, et vain sijoita tehokkaiden tuottavuustyökalujen sarjaan, vaan myös tulevaan menestykseesi. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa tuottavuuttasi – päivitä Microsoft Office Pro Plus 2019:ään tänään ja koe ero itse. Sen kehittyneiden työkalujen, intuitiivisen suunnittelun ja vertaansa vailla olevan toiminnallisuuden ansiosta tämä toimistopaketti muuttuu korvaamattomaksi omaisuudeksi päivittäisessä työssäsi, auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi ja saavuttamaan uusia korkeuksia ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässäsi.

Microsoft Office Pro Plus 2019 on investointi paitsi työkaluihin, jotka auttavat sinua menestymään, myös tulevaan menestykseesi. Hyödynnä tehokkaat tuottavuustyökalut ja paranna tuottavuuttasi – päivitä Microsoft Office Pro Plus 2019:ään tänään ja koe ero itse. Kehittyneiden työkalujen, intuitiivisen suunnittelun ja vertaansa vailla olevan toiminnallisuuden ansiosta tämä toimistopaketti on arvokas lisä päivittäiseen työhösi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässäsi.

Katso lisää: Microsoft office pro plus vs. ilmaiset toimistosovellusohjelmat

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90