Loading...

McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle 1 vuosi

21.90

SKU: MCA-TP-2022-5D-1Y Tags: ,

”McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle (1 vuoden tilaus): Kokeile täydellistä rauhaa tämän kaiken sisältävän turvallisuusratkaisun avulla, joka on suunniteltu suojaamaan laitteitasi verkko-uhilta. Kattaa jopa 5 laitetta, mukaan lukien tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit, McAfee Total Protection 2022 tarjoaa vahvan virustorjunnan ja anti-malware-suojauksen, tehokkaan palomuurin, sähköpostiturvallisuuden ja paljon muuta. Hyödy lisäominaisuuksista, kuten salasanahallinnasta, tiedosto-salaus ja vanhempainvalvonnasta, nauttien samalla jouhevasta ja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä. Luota McAfeen kattavaan ratkaisuun suojataksesi digitaalista elämääsi koko vuoden ajan.”

McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle 1 vuosi

Suojaa verkko-uhilta McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle, voimassa 1 vuoden ajan. McAfee Total Protection 2022 on kattava turvallisuusratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan laitteitasi verkko-uhilta. Tässä artikkelissa tarkastellaan tarkemmin McAfee Total Protection 2022:n tärkeitä ominaisuuksia, eduista, järjestelmävaatimuksia ja aktivointiprosessia viidelle laitteelle.

Tärkeät ominaisuudet: McAfee total protection 2022 5 laitteelle

 1. Virusohjelma: McAfee Total Protection sisältää edistyksellisen virusteknologian, joka havaitsee ja poistaa virukset, haittaohjelmat ja muut verkko-uhat.

 2. Palomuuri: Palomuuritoiminto suojaa tietokoneesi luvattomalta pääsyltä ja estää haitallisen liikenteen pääsyn verkkoon.

 3. Yksityisyyssuoja: McAfee Total Protection sisältää yksityisyyden suojaamiseen liittyviä ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään henkilökohtaiset tiedot ja verkkotoiminnot yksityisinä.

 4. Vanhempainvalvonta: Vanhempainvalvontatoiminto mahdollistaa sopimattomien verkkosivujen käyttörajoitusten asettamisen, lastesi verkkotoimintojen valvonnan ja heidän tietokonekäyttöaikansa rajoituksen.

 5. Turvallinen verkkoselaus: McAfee Total Protection sisältää turvallisen verkkoselaukseen liittyvän tekniikan, joka varoittaa mahdollisesti vaarallisista verkkosivuista ja estää haitallisia ja huijausverkkosivuja.

Edut: McAfee Total Protection 2022 5 laitteeta

 1. Kattava suojaus: McAfee Total Protection 2022 tarjoaa kattavan suojan verkko-uhilta, mukaan lukien virukset, haittaohjelmat, spyware ja muut. McAfeen Total Protectionin avulla voit olla varma, että tietokoneesi ja henkilökohtaiset tiedot ovat suojattuja.
 2. Helppokäyttöinen: McAfee Total Protection 2022 on helppo asentaa ja käyttää, ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee sen yksinkertaiseksi hallita turvallisuusasetuksia.
 3. Reaaliaikainen suojaus: McAfee Total Protection 2022 tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen verkko-uhilta, varmistaen, että tietokoneesi on aina suojattu.
 4. Automaattiset päivitykset: McAfee Total Protection 2022 sisältää automaattiset päivitykset, jotta sinulla on aina uusin suoja verkko-uhilta vastaan.
 5. Asiakastuki: McAfee Total Protection 2022 sisältää ympäri vuorokauden asiakastukea, joten voit saada apua tarvittaessa.

Järjestelmävaatimukset: McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle

 1. Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, 8.1, 8 tai 7 (32-bittinen tai 64-bittinen)

 2. Prosessori: 1 GHz tai nopeampi

 3. RAM: 1 GB tai enemmän

 4. Levytila: 500 MB tai enemmän

 5. Internet-yhteys: Nopea internet-yhteys

Aktivointi McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle

 • Osta McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle.

 • Lataa ja asenna McAfee Total Protection 2022 tietokoneellesi.

 • Anna aktivointikoodi aktivointiprosessin aikana.

 • Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita aktivointiprosessin loppuunsaattamiseksi.

 • Aktivoinnin jälkeen voit käyttää kaikkia McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle tarjoamia ominaisuuksia ja edut.

Johtopäätös

Yhteenvetona McAfee Total Protection 2022 on kattava turvallisuusratkaisu, joka tarjoaa täydellisen suojan verkko-uhilta. Antivirus, palomuuri, yksityisyys suojaus, vanhempien hallinta ja turvallinen verkkoselaus. McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle on täydellinen valinta niille, jotka haluavat suojata tietokoneensa ja henkilökohtaiset tiedot. Tämä turvallisuusratkaisu antaa sinulle varmuuden, että tietokoneesi on suojattu verkko-uhilta, ja että henkilökohtaiset tiedot ja verkko-toiminnat ovat yksityisiä. Miksi odottaa? Hanki McAfee Total Protection 2022 5 laitteelle, voimassa 1 vuoden ajan, ja aloita nauttimaan rauhasta, joka tulee kattavasta suojasta verkko-uhia vastaan.

YLEINEN YLEISKATSAUS MCAFEE TOTAL PROTECTIONIN JA INTERNET SECURITYN EROJEN VÄLILLÄ

McAfee Total Protection ja McAfee Internet Security ovat molemmat turvallisuusohjelmistopaketteja, jotka suojaavat laitteitasi erilaisilta verkko-uhilta. Näiden kahden välinen tärkein ero on tarjotut ominaisuudet ja suojaustason.

1. MCAFEE TOTAL PROTECTION:

Tämä on laajempi turvallisuuspaketti, joka tarjoaa laajemman joukon ominaisuuksia, mukaan lukien antivirus- ja anti-malware-suojaus, palomuuri, roskapostisuodattimet ja muut. Se sisältää yleensä lisätyökaluja, kuten tiedostojen salauksen, salasanahallinnan ja vanhempien hallinnan. Total Protection kattaa useita laitteita, mikä tekee siitä sopivan henkilöille ja perheille, joilla on useita tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja.

2. MCAFEE INTERNET SECURITY:

Tämä paketti keskittyy ensisijaisesti tarjoamaan välttämättömän suojan laitteillesi verkossa selatessasi. Se sisältää yleensä antivirus- ja anti-malware-suojauksen, palomuurin ja sähköpostisuojauksen roskapostin ja phishing-hyökkäysten estämiseksi. Sen sisältämät lisäominaisuudet voivat kuitenkin puuttua Total Protectionista, kuten tiedostojen salauksesta tai salasanahallinnasta. Internet Security on yleensä sopivampi henkilöille, jotka tarvitsevat perussuojauksen laitteilleen.

Yhteenvetona McAfee Total Protection ja McAfee Internet Security välillä oleva pääasiallinen ero on tarjotut ominaisuudet ja suojaustason. Total Protection tarjoaa laajemman joukon työkaluja, kun taas Internet Security keskittyy välttämättömään suojaan. Varmista, että tarkistat 2022-versioiden erityiset ominaisuudet ja hinnat valitaksesi parhaan vaihtoehdon tarpeidesi mukaan.

Antivirus-ohjelmistot: Digitaalisen elämän suojaaminen kyberuhkilta

Antivirus-ohjelmistot ovat erittäin tärkeitä digitaalisten varojemme turvaamisessa ja turvallisen selauskokemuksen varmistamisessa. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme turvaamisen tärkeyttä ei voi liioitella. Koska yhä suurempi määrä arkaluonteista tietoa tallennetaan laitteisiimme ja verkkotileillemme, kyberuhista on tullut merkittävä huolenaihe niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Tässä artikkelissa tutustumme modernin antivirus-ohjelmiston maailmaan, keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja tarjoamme katsauksen markkinoilla saatavilla olevista suosituista vaihtoehdoista.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90