Loading...

McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle 1 vuosi

16.80

SKU: MCA-TP-2022-1D-1Y Tags: ,

McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle (1 vuoden tilaus): Koe täydellinen mielenrauha tällä kaikki-yhdessä-tietoturvaratkaisulla, joka on suunniteltu suojaamaan laitteitasi verkossa olevilta uhilta. McAfee Total Protection 2022 kattaa jopa 1 laitteen, mukaan lukien tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit, ja tarjoaa tehokkaan virustorjunnan ja haittaohjelmien torjunnan, tehokkaan palomuurin, sähköpostiturvallisuuden ja paljon muuta. Hyödy lisäominaisuuksista, kuten salasananhallinnasta, tiedostojen salauksesta ja vanhempien valvonnasta, samalla kun nautit saumattomasta ja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä. Luota McAfeen kattavaan ratkaisuun digitaalisen elämäsi suojaamiseksi koko vuodeksi.

McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle 1 vuosi

Pysy suojattuna verkko-uhkilta McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle, voimassa 1 vuoden ajan. McAfee Total Protection 2022 on kattava tietoturvaratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan tietokonettasi verkkouhilta. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin McAfee Total Protection 2022:n keskeisiä ominaisuuksia, etuja, järjestelmävaatimuksia ja aktivointiprosessia yhdelle laitteelle.

Keskeiset ominaisuudet: McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle

 1. Antivirus: McAfee Total Protection 2022 sisältää kehittyneen antivirus-teknologian, joka tunnistaa ja poistaa virukset, haittaohjelmat ja muut verkkouhat.

 2. Palomuuri: Palomuurin ominaisuus auttaa suojaamaan tietokonettasi luvattomalta pääsyltä ja estää haitallisen liikenteen pääsyn verkkoon.

 3. Yksityisyydensuoja: McAfee Total Protection sisältää yksityisyydensuojaominaisuuksia, jotka auttavat pitämään henkilökohtaiset tietosi ja online-toimintasi yksityisinä.

 4. Lapsilukot: Lapsilukko-ominaisuus mahdollistaa sopimattomien verkkosivustojen käytön rajoittamisen, lasten online-toimintojen valvonnan ja tietokoneen käytön aikarajoitusten asettamisen.

 5. Turvallinen verkkoselailu: McAfee Total Protection sisältää turvallisen verkkoselailuteknologian, joka varoittaa sinua mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista ja estää haitalliset ja phishing-sivustot.

Käyttöedut: McAfee Total Protection 2022

 1. Suojaa laitettasi, jotta voit olla varma turvallisuudesta.
 2. Automaattiset päivitykset pitävät ohjelmiston ajan tasalla ja suojaavat uusilta uhilta.
 3. Helppo asentaa ja käyttää, ilman tarvetta tekniselle osaamiselle.
 4. Sisältää laajan valikoiman turvallisuustoimintoja, jotka pitävät henkilökohtaiset tiedot ja laitteet turvassa online-uhilta.
 5. Sopii kaikenlaisille käyttäjille, sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Järjestelmävaatimukset: McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle

 1. Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, 8.1, 8 tai 7 (32-bittinen tai 64-bittinen)

 2. Prosessori: 1 GHz tai nopeampi

 3. RAM-muisti: 1 Gt tai enemmän

 4. Kiintolevytila: 500 Mt tai enemmän

 5. Internet-yhteys: Nopea internet-yhteys

Aktivointi: McAfee Total Protection 2022

 • Osta McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle.

 • Lataa ja asenna McAfee Total Protection 2022 tietokoneellesi.

 • Syötä aktivointikoodi aktivointiprosessin aikana.

 • Seuraa näytön ohjeita aktivointiprosessin suorittamiseksi loppuun.

 • Kun aktivointi on valmis, voit käyttää kaikkia McAfee Total Protection 2022 ominaisuuksia ja etuja.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle on kattava turvallisuusratkaisu, joka tarjoaa täydellisen suojan verkkouhilta. Antiviruksen, palomuurin, yksityisyydensuojan, vanhempien valvontatoimintojen ja turvallisen selailun avulla McAfee Total Protection 2022 on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat suojata tietokoneensa ja henkilökohtaiset tiedot. Tällä turvallisuusratkaisulla voit olla varma, että tietokoneesi on suojattu verkkouhilta ja että henkilökohtaiset tiedot ja online-toiminnot säilyvät yksityisinä. Joten miksi odottaa? Hanki McAfee Total Protection 2022 1 laitteelle, voimassa 1 vuoden ajan, ja aloita nauttiminen kattavasta suojasta verkkouhilta.

Yleiskatsaus eroista McAfee Total Protectionin ja Internet Securityn välillä.

McAfee Total Protection ja McAfee Internet Security ovat molemmat tietoturvaohjelmistoja, jotka on suunniteltu suojaamaan laitteitasi erilaisilta verkko-uhkilta. Kaksi tärkeintä eroa niiden välillä liittyy ominaisuuksiin ja suojaustason tarjoamaan suojaukseen.

1. McAfee Total Protection:

Tämä on kattavampi turvallisuusohjelmisto, joka tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien antivirus- ja haittaohjelmien suojauksen, palomuurin, roskapostisuodattimen ja enemmän. Se tarjoaa yleensä lisätyökaluja, kuten tiedoston salauksen, salasananhallinnan ja lapsilukot. Total Protection kattaa myös useita laitteita, mikä tekee siitä sopivan henkilöille ja perheille, joilla on useita tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja.

2. McAfee Internet Security:

Tämä paketti keskittyy ensisijaisesti tarjoamaan perus suojaa laitteillesi selailun aikana. Se sisältää yleensä antivirus- ja anti-malware suojauksen, palomuurin ja sähköpostisuojauksen roskapostin ja phishing-iskujen estämiseksi. Se ei kuitenkaan sisällä joitain lisäominaisuuksia, kuten tiedostojen salaus tai salasananhallinta, jotka löytyvät Total Protectionista. Internet Security on yleensä sopivampi yksilöille, jotka tarvitsevat perussuojauksen laitteilleen.

Yhteenvetona, pääasiallinen ero McAfee Total Protectionin ja McAfee Internet Securityn välillä on tarjottavien ominaisuuksien ja suojan taso. Total Protection tarjoaa laajemman valikoiman työkaluja, kun taas Internet Security keskittyy perussuojaan. Varmista, että tarkistat vuoden 2022 versioiden tarkat ominaisuudet ja hinnat, jotta voit valita parhaiten tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Antivirus-ohjelmisto: Suojaa digitaalista elämääsi verkkouhilta

Antivirus-ohjelmisto on erittäin tärkeä rooli varmistaessaan digitaalisten varojemme turvallisuuden ja turvallisen selailukokemuksen. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme suojaamisen tärkeys ei voi olla liioiteltu. Kun yhä enemmän arkaluontoista tietoa tallennetaan laitteillemme ja online-tilillemme, kyberuhkat ovat muodostuneet merkittäväksi huolenaiheeksi sekä yksilöille että organisaatioille. Tässä artikkelissa tutkimme modernin antivirusohjelmiston maailmaa, keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja tarjoamme yleiskatsauksen markkinoilla olevista suosituista vaihtoehdoista.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90