Loading...

McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle 1 vuosi

9.90

McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle, suojaus 1 vuodeksi. Tarjoaa kattavan ja tehokkaan suojan viruksilta, haittaohjelmilta ja verkkouhilta 1 laitteellesi, mukaan lukien tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit. Nauti turvallisemmasta netin käytöstä ja pidä henkilökohtaiset tiedot suojattuina.

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 1 LAITTEELLE, VOIMASSA 1 VUODEN

McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle on kattava tietoturvaratkaisu, joka suojaa tietokonettasi verkkouhilta internetyhteyden ollessa käytössä. Tämä McAfee Internet Security -versio on voimassa 1 laitteelle 1 vuoden ajan. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin McAfee Internet Security 2022:n keskeisiin ominaisuuksiin, etuihin, järjestelmävaatimuksiin ja aktivointiprosessiin.

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 1 LAITTEELLE: KESKEISET OMINAISUUDET

 1. Antivirus: McAfee Internet Security 2022 sisältää kehittynyttä virustentorjuntatekniikkaa, joka havaitsee ja poistaa viruksia, haittaohjelmia ja muita verkkouhkia.
 2. Palomuuri: Palomuuritoiminto auttaa suojaamaan tietokonettasi luvattomalta pääsyltä ja estää haitallisen liikenteen pääsyn verkkoon.
 3. Roskapostinsuodatus: McAfee Internet Security 2022 sisältää roskapostinsuodatustekniikkaa, joka auttaa pitämään sähköpostilaatikkosi vapaana ei-toivotuista viesteistä, mukaan lukien kalasteluviestit ja roskapostit.
 4. Lapsilukko: Lapsilukko-toiminnon avulla voit rajoittaa pääsyä sopimattomille verkkosivustoille, valvoa lastesi verkkotoimintaa ja asettaa aikarajoituksia tietokoneen käytölle.
 5. Turvallinen verkkoselaus: McAfee Internet Security 2022 sisältää turvallisen verkkoselailutekniikan, joka varoittaa sinua mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista ja estää haitalliset ja kalastelusivustot.

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 1 LAITTEELLE: EDUT

 1. Kattava suojaus: McAfee Internet Security 2022 tarjoaa kattavan suojauksen verkkouhkia vastaan ollessasi yhteydessä internettiin, mukaan lukien virukset, haittaohjelmat, vakoiluohjelmat ja muut. McAfee Internet Securityn avulla voit olla varma, että tietokoneesi ja henkilökohtaiset tiedot ovat suojattuja.
 2. Helppo käyttää: McAfee Internet Security 2022 on helppo asentaa ja käyttää, ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee tietoturva-asetusten hallinnasta helppoa.
 3. Reaaliaikainen suojaus: McAfee Internet Security 2022 tarjoaa reaaliaikaista suojaa verkkouhkia vastaan varmistaen, että tietokoneesi on aina suojattu.
 4. Automaattiset päivitykset: McAfee Internet Security 2022 sisältää automaattiset päivitykset, jotta sinulla on aina viimeisin suojaus verkkouhkia vastaan.
 5. Asiakastuki: McAfee Internet Security 2022 sisältää ympärivuorokautisen asiakastuen, joten saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 1 LAITTEELLE: JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, 8.1, 8 tai 7 (32-bittinen tai 64-bittinen)
 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi
 • RAM: 1 Gt tai enemmän
 • Kiintolevytila: 500 Mt tai enemmän
 • Internet-yhteys: Nopea internetyhteys

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 1 LAITTEELLE: AKTIVOINTI

 1. Osta McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle
 2. Lataa ja asenna McAfee Internet Security 2022 tietokoneellesi. Anna aktivointikoodi aktivointiprosessin aikana.
 3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita aktivointiprosessin suorittamiseksi.
 4. Kun aktivointi on valmis, voit käyttää kaikkia McAfee Internet Security 2022 ominaisuuksia ja etuja

YHTEENVETO

Yhteenvetona voidaan todeta, että McAfee Internet Security 2022 on kattava tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa täydellisen suojan verkkouhkia vastaan ollessasi yhteydessä internettiin. Antivirus, palomuuri, roskapostinsuodatus, lapsilukko ja turvallinen verkkoselaus sisältävän McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle, 1 vuoden version avulla voit suojata tietokoneesi ja henkilökohtaiset tietosi verkon selaamisen aikana. Tämän turvaratkaisun avulla voit luottaa siihen, että tietokoneesi on suojattu verkkouhkilta ja että henkilökohtaiset tietosi ja verkkotoimet pysyvät yksityisinä. Joten miksi odottaa? Hanki McAfee Internet Security 2022 1 laitteelle ja aloita turvallisen ja suojatun internet-kokemuksen nauttiminen.

YLEISKATSAUS MCAFEE TOTAL PROTECTION JA INTERNET SECURITY -EROTUKSISTA

McAfee Internet Security ja McAfee Total Protection ovat molemmat tietoturvaohjelmistoja, jotka on suunniteltu suojaamaan laitteitasi erilaisilta verkkouhkilta. Kaksi ohjelmistopakettia eroavat toisistaan tarjottujen ominaisuuksien ja suojauksen tason osalta.

1. McAfee Internet Security:

Tämä paketti keskittyy pääasiassa tarjoamaan olennaisen suojan laitteillesi verkon selaamisen aikana. Se sisältää tyypillisesti virustorjunnan ja haittaohjelmien torjunnan, palomuurin ja sähköpostisuojauksen roskapostin ja kalasteluyritysten estämiseksi. Internet Security ei kuitenkaan välttämättä sisällä joitakin Total Protectionista löytyviä lisäominaisuuksia, kuten tiedostojen salausta tai salasanojen hallintaa. Internet Security on yleensä sopivampi henkilöille, jotka tarvitsevat laitteilleen perussuojauksen.

2. McAfee Total Protection:

Tämä on kattavampi tietoturvasarja, joka tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien virustorjunta ja haittaohjelmien torjunta, palomuuri, roskapostisuodattimet ja muut. Se tarjoaa yleensä lisätyökaluja, kuten tiedostojen salauksen, salasanojen hallinnan ja vanhempainvalvontatoiminnot. Total Protection kattaa myös useita laitteita, mikä tekee siitä sopivan yksilöille ja perheille, joilla on useita tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että McAfee Internet Securityn ja McAfee Total Protectionin väliset keskeiset erot ovat ominaisuuksien valikoima ja tarjottavan suojauksen taso. Total Protection tarjoaa laajemman työkaluvalikoiman, kun taas Internet Security keskittyy olennaiseen suojaukseen. Varmista, että tarkistat vuoden 2022 versioiden erityisominaisuudet ja hinnoittelun valitaksesi parhaiten tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

ANTIVIRUS-OHJELMISTO: DIGITAALISEN ELÄMÄN SUOJAAMINEN KYBERUHKILTA

Antivirus-ohjelmistoilla on ratkaiseva rooli digitaalisten varojemme suojaamisessa ja turvallisen selauskokemuksen takaamisessa. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme turvaamisen tärkeyttä ei voi liioitella. Yhä suuremman määrän arkaluonteisia tietoja säilytetään laitteillamme ja verkkotileillä, ja kyberuhkista on tullut merkittävä huolenaihe niin yksilöille kuin organisaatioillekin. Tässä artikkelissa tutustumme modernin antivirusohjelmiston maailmaan, keskustelemme sen keskeisistä ominaisuuksista ja tarjoamme katsauksen joistakin markkinoilla saatavilla olevista suosituista vaihtoehdoista.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90