Loading...

Glary Utilities Pro 5 Windows Cd Key Global 1 laitteelle 1 vuosi

8.80

Glary Utilities Pro 5 Windows on voimakas kaikkien yhden apuohjelma, joka on suunniteltu optimoimaan tietokoneesi suorituskyvyn ja ylläpitämään sen terveyttä. Yhden vuoden maailmanlaajuisella tilauksella yhdelle laitteelle, tämä monipuolinen työkalu tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien järjestelmän puhdistus, optimointi ja yksityisyyden suoja. Nosta tietokoneesi nopeutta, korjaa virheitä ja paranna yleistä suorituskykyä Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Globalilla, täydellisellä ratkaisulla tietokoneesi optimaalisen toiminnan ylläpitämiseen.

Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global – Täydellinen tietokoneen optimointityökalu

Glary Utilities Pro 5 Windows on yhden vuoden tilaus yhdelle laitteelle, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia tietokoneen suorituskyvyn, yksityisyyden ja yleisen terveyden parantamiseen. Tämä tehokas apuohjelmisto on suunniteltu tietokoneen huoltamiseen ja optimointiin.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Rekisterin puhdistaja: Glary Utilities on rekisterinpuhdistaja auttaa puhdistamaan ja korjaamaan virheellisiä rekisterimerkintöjä, parantaen Windows-järjestelmän vakautta ja suorituskykyä.
 2. Levypuhdistaja: Vapauta arvokasta levytilaa poistamalla roskatiedostoja, tilapäisiä tiedostoja ja muita tarpeettomia tietoja.
 3. Käynnistysohjelman hallinta: Hallitse käynnistysohjelmia, vähentäen käynnistysaikaa ja parantaen järjestelmän yleistä tehokkuutta.
 4. Muistin optimointi: Optimoi tietokoneen muistin käyttöä ja palauta RAM-muistia parantaaksesi järjestelmän suorituskykyä.
 5. Tiedostojen shredder: Poista luottamukselliset tiedostot lopullisesti, varmistaen täydellisen yksityisyyden ja suojan.
 6. Poistotiedoston hallinta: Poista tarpeettomat ohjelmat ja sovellukset täydellisesti, jättämättä jälkiä.
 7. Lyhennetyn korjaaja: Korjaa ja korjaa rikkoutuneet lyhenteet, varmistaen, että työpöydä ja Aloitusvalikko pysyvät järjestelmällisiä ja sotkemattomia.
 8. Kontekstivalikon hallinta: Muokkaa ja hallitse kontekstivalikkoa helpompaa käyttäjäkokemusta varten.
 9. Prosessin hallinta: Tarkkaile ja hallitse suoritettavia prosesseja, optimoiden järjestelmän suorituskykyä.
 10. Selaimen avustaja: Hallitse selaimen lisäosia ja lisäosia, parantaen internet-selailun nopeutta ja turvallisuutta.

Hyödyt

 1. Parannettu järjestelmän suorituskyky: Glary Utilities Pro avain globaali puhdistaa järjestelmäsi, korjaa virheitä ja optimoi tietokoneesi suorituskykyä.
 2. Parannettu tietosuojan suojaus: Pidä arkaluontoiset tiedot turvassa tiedostojen hävittämisen ja selainhallinnan ominaisuuksilla.
 3. Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Glary Utilities Pro tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka tekee sen helpoksi kaiken tasoisille käyttäjille navigoida ja käyttää.
 4. Yhdellä napsautuksella huolto: Suorita useita tehtäviä yhdellä napsautuksella, säästäen aikaa ja vaivaa.
 5. Automaattiset päivitykset: Pysy ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien ja parannusten kanssa automaattisten päivitysten avulla.

Järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista ja XP (32-bit ja 64-bit)
 • Prosessori: 1 GHz tai nopeampi
 • Muisti: 512 MB RAM
 • Levytilaa: 50 MB vapaata levytilaa

Aktivointi

Aktivoidaksesi Glary Utilities Pro 5 Windows CD avaimen globaali, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita:

 1. Osta Glary Utilities Pro 1 laitteelle ja 1 vuodeksi
 2. Lataa ja asenna Glary Utilities Pro
 3. Käynnistä ohjelma ja syötä tarjottu CD-avain, kun sitä pyydetään aktivointiprosessissa.
 4. Nauti Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global tarjoamien täysimittaisten ominaisuuksien ja hyötyjen valikoimasta koko vuoden laitteessasi.

Yhteenveto

Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global tarjoaa yhden vuoden tilauksen yhdelle laitteelle ja on täydellinen ratkaisu tietokoneesi suorituskyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen. Sen helppokäyttöinen käyttöliittymä, yhden painikkeen ylläpito ja automaattiset päivitykset tekevät Glary Utilities Pro 5:stä sopivan ratkaisun kaiken tasoisille käyttäjille. Sen helppokäyttöinen käyttöliittymä, yhden painikkeen ylläpito ja automaattiset päivitykset tekevät Glary Utilities Pro 5:stä sopivan ratkaisun kaiken tasoisille käyttäjille.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90