Loading...

AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi

21.90

AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi tarjoaa harmonisen yhdistelmän huipputason turvallisuutta ja suorituskyvyn optimointia, varmistaen, että kaikki laitteesi ovat suojattuja samalla kun ne toimivat huipputehokkaasti.

AVG Ultimate + VPN 10-laitetta 1-vuosi: Kattava digitaalinen suojaus kaikille laitteillesi

Valtavassa digitaalisessa areenassa, jossa uhkat ovat yleisiä ja jatkuvasti kehittyviä, tarve kattavalle suojaukselle on ensisijainen – AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi tarjoaa harmonisen yhdistelmän vertaansa vailla olevia turvallisuusominaisuuksia ja suorituskyvyn optimointityökaluja, luvaten suojata ja tehostaa jopa kymmentä laitettasi samanaikaisesti. Tällä tarjouksella AVG laajentaa asiantuntemustaan kyberturvallisuudessa, taaten turvallisemman, nopeamman ja yksityisemmän digitaalisen kokemuksen kaikille käyttäjille.

AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi: merkittävät ominaisuudet

 • Vahvat VPN-palvelut: Pysy nimettömänä ja turvassa sotilastason salauksella, suojaten tietosi mahdollisilta kyberuhkilta.

 • Suorituskyvyn optimointityökalut: Ei vain suojaa, vaan optimointia. Nopeuta, puhdista ja virkistä laitteesi huippusuorituskykyyn.

 • Monialustainen suojaus: Windowsista ja macOS:sta Androidiin ja iOS:iin, varmista johdonmukainen suojaus kaikkialla. 

 • Lunnasohjelman suojaus: Suojaa henkilökohtaiset valokuvasi, asiakirjasi ja muut tiedostosi pahantahtoisilta salausyrityksiltä.

 • Tehostettu palomuuri: Valvo ja hallitse, mitä laitteisiisi menee ja tulee ulos, pitäen ei-toivotut tunkeilijat loitolla.

Miksi AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi on paras valintasi?

 • Kaiken kattava ratkaisu: Yhdistää sekä turvallisuus- että suorituskykytyökalut, tarjoten kokonaisvaltaisen digitaalisen kokemuksen.

 • Joustava yhteys: Yhdistä mihin tahansa AVG:n maailmanlaajuisista palvelimista nopeaa, rajoittamatonta selaamista varten – ihanteellinen striimaamiseen ja maantieteellisesti estetyn sisällön käyttöön.

 • Käyttäjäkeskeinen muotoilu: Sen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta jopa aloittelijat voivat navigoida ja hyödyntää sen ominaisuuksia.

 • 24/7-tuki: Koe AVG:n ympärivuorokautinen asiakaspalvelu, valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä tai ongelmissa.

 • Jatkuvat päivitykset: Pysy askeleen edellä kyberuhkia säännöllisillä päivityksillä ja korjauksilla, varmistaen, että ohjelmistosi on aina aseistettu viimeisimpiä haavoittuvuuksia vastaan.

Tekniset vaatimukset AVG Ultimate-VPN 10-laitteelle

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7, 8, 10 ja uudemmat, Vista, macOS 10.10 tai myöhemmin, Android 5.0 tai uudempi, iOS 10.0 tai uudempi.

 • Muisti: Vähintään 1 GB RAM sujuvaan toimintaan.

 • Tallennustila: Vähintään 2 GB vapaata levytilaa asennusta varten.

 • Internet: Vakaa yhteys on välttämätön ohjelmiston lataamiseen, aktivoimiseen ja säännöllisiin päivityksiin.

Aloita AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi

Oston jälkeen sinulle jaetaan aktivointikoodi: Aloitus:

 1. Siirry viralliselle AVG-verkkosivustolle ja lataa AVG Ultimate-VPN -paketti laitteellesi. https://www.avg.com
 2. Aloita asennusprosessi ja käynnistä sovellus asennuksen jälkeen.
 3. Sovelluksessa etsi ’Tilaus’ tai ’Aktivointi’ -välilehti.
 4. Syötä saamasi aktivointikoodi.
 5. Vahvistuksen jälkeen, laitteesi on suojattu. Toista prosessi kaikilla laitteilla, jotka haluat suojata.

AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi: Määrittelee uudelleen digitaalisen vakuuden

Yhteydessä olevassa maailmassa, jossa elämämme on kiinteästi kytketty digitaaliseen valtakuntaan, AVG Ultimate-VPN 10-laitetta 1-vuosi nousee luottamuksen, tehokkuuden ja suojauksen majakaksi. Se ei vain toimi ulkoisia uhkia vastaan, vaan myös tehostajana, varmistaen, että laitteesi toimivat huippukunnossaan. Kykynsä palvella samanaikaisesti kymmentä laitetta osoittaa, että AVG on suunnitellut ratkaisun modernien tarpeiden mukaisesti, korostaen sekä turvallisuutta että hyödyllisyyttä. Omaksu huoletonta digitaalista matkaa, jonka taustalla on AVG:n asiantuntemus ja omistautuminen käyttäjilleen. Syvenny lisää: Antivirus-ohjelmisto

Digitaalinen kilpi: Ymmärtäminen virtuaalisista yksityisverkoista (VPN)

Laajalla digitaalisen maailman alueella, tarve suojata yksityisyyttä ja turvata tietoja ei ole koskaan ollut oleellisempaa. Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista ratkaisuista tässä pyrkimyksessä on virtuaalisen yksityisverkon, eli VPN:n, käyttö. Mutta mikä on VPN, ja miksi siitä on tullut välttämätön työkalu monille internetin käyttäjille ympäri maailmaa?

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) on turvallinen yhteysmenetelmä, jota käytetään lisäämään turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä yksityisiin että julkisiin verkkoihin, mukaan lukien Internet ja Wi-Fi-hotspotit. Alun perin VPN:t kehitettiin yhdistämään yritysverkot turvallisesti internetin kautta tai antamaan käyttäjille mahdollisuus käyttää yritysverkkojaan kotoa. Kuitenkin digitaalisen maiseman kehittyessä myös VPN:n käyttö laajeni yritysympäristöjen ulkopuolelle tavallisten käyttäjien arkeen.

Kuinka VPN toimii?

VPN:n ytimessä on se, että se ohjaa internet-yhteytesi yksityisen palvelimen kautta eikä internet-palveluntarjoajasi (ISP) kautta. Tämä suora yhteys takaa, että lähettämäsi ja vastaanottamasi data on salattu ja suojattu mahdollisilta salakuuntelijoilta. Kun selaat verkkoa VPN-yhteydessä, tietokoneesi ottaa yhteyttä verkkosivustoihin salatun VPN-yhteyden kautta. VPN sitten välittää pyynnön puolestasi ja vastaanottaa vastauksen verkkosivustolta, lähettäen sen takaisin sinulle turvallisen yhteyden kautta.

Yksi tämän prosessin huomattavimmista seurauksista on, että IP-osoitteesi (joka on ainutlaatuinen numero jokaiselle internetiin kytketylle laitteelle) korvataan VPN-palvelimen osoitteella. Tämä tarkoittaa, että todellinen sijaintisi ja online-toimintasi peitetään, mikä antaa sinulle tietyn anonymiteetin tason. Tutustu lisää: Virtuaalinen yksityisverkko (VPN).

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90