Loading...

AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuotta

24.90

AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuoden tilaus tarjoaa kohdennettua, vankkaa online-suojausta yhdelle laitteelle, ihanteellinen henkilökohtaiseen käyttöön. Se on suunniteltu täysin suojaamaan päälaiteesi – olipa se älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone – AVG:n edistyneillä VPN-ominaisuuksilla. Tämä suunnitelma varmistaa saumattoman, turvallisen selailukokemuksen, jossa painotetaan vahvasti yksityisyyttä ja tietoturvaa.

AVG ULTIMATE + VPN 1-LAITE 3-VUOTTA: Kattava suoja digitaaliselle elämällesi

Digitaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden korostamisessa, AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuoden tilaus nousee esille toivon majakkana yksilöille, jotka etsivät vankkaa suojaa digitaalisille pyrkimyksilleen. Tämä kattava paketti ei ainoastaan suojaa laitettasi lukuisilta kyberuhkilta, vaan varmistaa myös, että online-toimintasi pysyvät yksityisinä ja turvattuina. Suunniteltu yhdelle laitteelle, mutta sisältäen laajan valikoiman ominaisuuksia, tämä kolmivuotinen tilaus on yhden pysäkin ratkaisu antivirus-suojausta, järjestelmän optimointia ja yksityistä selailua varten.

AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuotta: VPN:n ja AVG:n aseman ymmärtäminen markkinoilla

VPN on palvelu, joka salaa internet-yhteytesi ja ohjaa sen palvelimen kautta valitsemassasi sijainnissa. Tämä prosessi naamioi IP-osoitteesi, tehden vaikeaksi kolmansille osapuolille seurata online-toimintaasi tai määrittää maantieteellistä sijaintiasi.

AVG, tunnettu nimi kyberturvallisuusalalla, tarjoaa tuotevalikoiman, johon kuuluu antivirus-ohjelmistoja, suorituskykytyökaluja ja VPN-palveluja. AVG Ultimate VPN yhdistää nämä näkökohdat, keskittyen tarjoamaan kattavan turvallisuusratkaisun.

AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuotta: ominaisuudet

AVG Ultimate VPN 1-laite on pakattu ominaisuuksilla, jotka palvelevat digitaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn optimoinnin eri näkökohtia. Ydin antivirus-moottori valvoo tarkasti haittaohjelmia, kiristysohjelmia ja muita haitallisia ohjelmia vastaan. Reaaliaikaiset päivitykset varmistavat, että suojauksesi on aina ajan tasalla uusia uhkia vastaan. Järjestelmän optimointityökalut toimivat saumattomasti parantaen laitteesi suorituskykyä, puhdistaen tarpeettomia tiedostoja ja parantaen nopeutta. VPN-palvelu tarjoaa turvallisen ja salatun yhteyden, naamioimalla online-toimintasi ja sijaintisi uteliailta silmiltä.

Miksi valita AVG Ultimate VPN 1-laite 3-vuoden tilaus

Valitsemalla AVG Ultimate VPN 1-laitteen 3-vuoden tilauksen, valitset luotettavuuden ja innovaation sekoituksen. VPN-palvelu erottuu nopeudellaan, luotettavuudellaan ja vahvoilla salausprotokollillaan, varmistaen, että online-yksityisyytesi pysyy kompromissoitumattomana. Olitpa sitten striimaamassa, ostoksilla tai selailulla, VPN suojaa toimintasi hakkerien ja seuraajien silmiltä. Lisäksi antivirus-komponentti on tunnustettu tehokkaaksi uhkien havaitsemisessa ja neutraloinnissa, samalla kun se vaikuttaa vähän järjestelmän suorituskykyyn.

AVG Ultimate VPN 1-laite: Tekniset edellytykset

AVG Ultimate + VPN:n käyttämiseksi laitteesi on täytettävä tietyt tekniset edellytykset. Se on yhteensopiva seuraavien kanssa:

  1. Windows 11, 10, 8, and 7, macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi, ja myös versiot Android- ja iOS-laitteille.
  2. Vähintään 1GB RAM ja 2GB vapaata kiintolevytilaa vaaditaan asennukseen.
  3. Aktiivinen internet-yhteys on tarpeen antivirus-päivitysten vastaanottamiseen ja VPN-toiminnallisuuteen.

AVG Ultimate VPN 1-laite: käynnistäminen:

AVG Ultimate VPN:n käyttöönotto on suoraviivaista.

  1. Ostamisen jälkeen saat aktivointikoodin.
  2. Lataa ja asenna AVG Ultimate -ohjelmisto viralliselta AVG-verkkosivustolta, syötä aktivointikoodi, ja olet valmis.

Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, mahdollistaen helpon navigoinnin eri ominaisuuksien läpi. Voit mukauttaa asetuksia mieltymystesi mukaan, varmistaen räätälöidyn turvallisuus- ja suorituskykykokemuksen.

AVG Ultimate VPN 1-laite: Digitaalisen varmuuden uudelleenmäärittely

AVG Ultimate + VPN määrittelee digitaalisen varmuuden uudelleen tarjoamalla kokonaisvaltaisen lähestymistavan digitaaliseen turvallisuuteen. Sen antivirus- ja VPN-ominaisuuksien lisäksi, se sisältää työkalusarjan, joka parantaa laitteesi suorituskykyä. Ominaisuudet, kuten Levyjen Puhdistaja ja Selaimen Puhdistaja, auttavat ylläpitämään laitteesi tehokkuutta. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa varmistaa paitsi turvallisuuden, myös laitteesi optimaalisen suorituskyvyn, tehden AVG Ultimate + VPN:stä arvokkaan omaisuuden digitaalisessa työkalupakissasi.

Yhteenveto

Yhteenvetona, AVG Ultimate VPN 1-laitteen, 3-vuoden tilaus tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän turvallisuutta, yksityisyyttä ja suorituskykyä. Se on sijoitus digitaaliseen turvallisuuteen ja vapauteen, tarjoten mielenrauhaa monenlaisissa online-toiminnoissa. Käyttäjäystävällisellä suunnittelulla, luotettavalla suorituskyvyllä ja kyberturvallisuuden luotetun nimen taustalla, se erottuu älykkäänä valintana kenelle tahansa, joka haluaa suojata online-läsnäolonsa yhdellä laitteella pidemmän ajanjakson ajan.

AVG Ultimate VPN:n valinnan tulisi perustua perusteelliseen ymmärrykseen yksilöllisistä turvallisuustarpeistasi ja online-tottumuksistasi. Sen ominaisuuksia, hyötyjä ja tarjoamaa suojaa kyberuhkien kehittyvää maisemaa vastaan harkiten, AVG Ultimate VPN nousee esiin vahvana, luotettavana ja olennaisena työkaluna kenelle tahansa, joka on vakavissaan digitaalisesta turvallisuudestaan ja yksityisyydestään.

Tutustu lisää: AVG Ultimate VPN

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90