Loading...

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi

14.80

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi mullistaa PC:si suorituskyvyn, muuttaen sen hitaasta nopeaksi, varmistaen optimaalisen tehokkuuden ja pitkäikäisyyden. Koe saumattoman optimoinnin tulevaisuus jo tänään!

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi PC:lle, Macille ja Androidille: Universaali suorituskyvyn parannus laitteidesi välillä

Ovat ohi ne päivät, kun joudut taistelemaan PC:n, Macin tai Android-laitteesi hitaan suorituskyvyn kanssa – AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi tarjoaa yhtenäisen ratkaisun, jonka tarkoitus on parantaa suorituskykyä, lisätä tallennustilaa ja parantaa kokonaiskäyttökokemusta kolmikko laitteissasi. Joka osa-alue, ohjelmistopäivityksistä sotkun poistamiseen, huolehditaan varmistaen sulavat ja nopeat toiminnot joka alustalla.

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi: huipputason ominaisuudet

 • Monialustan suorituskyky: Luotu optimoimaan PC, Mac ja Android, varmistaen yhtenäisen kokemuksen laitteiden välillä.

 • Automaattinen huolto: Säännöllisesti itsepuhdistava ja päivittyvä, poistaen roskatiedostot, virtaviivaistaen asetuksia ja varmistaen ohjelmistojen olevan ajan tasalla.

 • Lepotilateknologia: Tämä älykäs ominaisuus vähentää resurssien kulutusta taustasovelluksista, tarjoten sinulle nopeamman laitteen joka kerta.

 • Levyn, selaimen ja sovellusten puhdistajat: PC:stä Androidiin, jokainen tallennustila on syväpuhdistettu, vapauttaen arvokasta tilaa jäänteiltä, välimuistilta ja piilotetulta roskalta.

 • Ohjelmisto- & Sovelluspäivitys: Yhden klikkauksen ratkaisu varmistamaan, että kaikki sovellukset, olivatpa ne PC:llä, Macillä tai Androidilla, ovat uusimmissa versioissaan, minimoiden haavoittuvuudet.

Miksi AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi PC:lle, Macille ja Androidille on pakollinen?

 • Yksi ratkaisu, useita alustoja: Eri työkalujen hankkimisen vaiva jokaiselle laitteelle on poissa; tämä paketti varmistaa optimoidun suorituskyvyn kaikkialla.

 • Tallennustilan palautus: Tehokkaasti puhdistamalla piilotetut roskat ja väliaikaiset tiedostot, voit palauttaa merkittävän tallennustilan laitteiden välillä.

 • Jatkuva nopeus: Koe selvä nopeuden kasvu riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Yksinkertaistettu ja intuitiivinen muotoilu varmistaa, että myös vähiten teknisesti orientoitunut henkilö voi optimoida laitteensa ilman sekaannusta.

 • Turvallisuuden tehostus: Päivitetyt sovellukset tarkoittavat vähemmän haavoittuvuuksia, ja näin ollen parantunut turvallisuus tiedoillesi.

Yhteensopivuusopas AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi

 • PC:lle: Windows 7, 8, 10 tai uudempi (joko 32-bittinen tai 64-bittinen versio).

 • Macille: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi.

 • Androidille: Android 4.1 (Jelly Bean) tai korkeampi.

 • Muisti: Vähintään 512 MB RAM PC:lle, 2 GB RAM Macille, ja vaihtelee Androidille laitteen mukaan.

 • Tallennus: Vähintään 150 MB vapaata levytilaa PC:lle ja Macille. Androidin vaatimukset vaihtelevat laitteen perusteella.

 • Internet: Vaaditaan alkuperäiseen asennukseen, päivityksiin ja aktivointiin.

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi: aktivointi tehty yksinkertaiseksi

Kun ostat AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi, aktivointiavain jaetaan:

 1. Lataa AVG TuneUp -asennusohjelma laitteellesi viralliselta AVG-verkkosivustolta. https://www.avg.com
 2. Suorita asennus ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
 3. Avaa AVG TuneUp valmistumisen jälkeen ja etsi ’Tilaus’ tai ’Aktivointi’ -vaihtoehto.
 4. Syötä toimitettu aktivointikoodi.
 5. Onnistuneen varmennuksen jälkeen ohjelmistosi on valmis tehostamaan laitteesi suorituskykyä. Toista prosessi kaikissa 3 laitteessa!

AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuosi PC:lle, Macille ja Androidille: Ainoa suorituskykytyökalu, jota koskaan tarvitset

Ota käyttöön huipputason suorituskyky kaikissa päälaiteissasi AVG TuneUp 3-laitetta 1-vuoden avulla. Jokainen ominaisuus, huolellisesti suunniteltu, palvelee monenlaisia laitteita varmistaen, että sinun ei tarvitse jongleerata eri työkalujen välillä eri alustoille. Investoi AVG TuneUpiin ja anna PC:si, Macisi ja Android-laitteesi saavuttaa niiden korkein potentiaali. Koe saumattoman optimoinnin tulevaisuus jo tänään! Koe saumattoman optimoinnin tulevaisuus jo tänään!

AVG TuneUp 3-devices 1-year

Tietokoneen Suorituskykyohjelmisto: Parantamassa Järjestelmän Tehokkuutta ja Kestävyyttä

Digitaalisesti ajamassamme aikakaudessa tietokoneisiin kohdistuva luottamuksemme on ensisijainen. Kuitenkin ajan mittaan jokainen PC alkaa kokemaan suorituskyvyn heikkenemistä, joka usein johtaa tehokkuuden heikentymiseen ja käyttäjän turhautumiseen. Tietokoneen suorituskykyohjelmisto nousee esiin pelastavana ritarina, suunniteltu kiihdyttämään järjestelmän nopeutta, parantamaan vasteaikaa ja pidentämään koneen käyttöikää, varmistaen että käyttäjät saavat laitteistaan parhaan hyödyn.

Johtavien Tietokoneen Suorituskykyohjelmistojen Keskeiset Ominaisuudet

 • Järjestelmän Siivous: Nämä työkalut tunnistavat ja poistavat tehokkaasti roskatiedostot, jäämät ja vanhentuneet välimuistitiedot, jotka kuormittavat järjestelmää, vapauttaen tärkeää tallennustilaa.

 • Optimointi: Virittämällä käynnistyksen prosesseja, hallitsemalla RAMin käyttöä ja parantamalla sovellusten vasteaikoja ne varmistavat nopeamman ja tehokkaamman tietokoneen.

 • Automaattinen Ohjelmistopäivittäjä: Päivittää säännöllisesti asennetut ohjelmistot, paikaten haavoittuvuuksia ja hyötyen uusimmista ominaisuuksista.

 • Levyn Eheytys: Järjestelemällä fragmentoitunutta dataa nämä työkalut parantavat levyn suorituskykyä ja nopeuttavat datan pääsyä.

 • Taustaprosessien Hallinta: Hallitsee tehokkaasti taustalla toimivia sovelluksia, osoittamalla resursseja olennaisiin tehtäviin ja vähentämällä tarpeetonta CPU:n käyttöä.

Miksi Investoida Tietokoneen Suorituskykyohjelmistoon?

 • Lisääntynyt Nopeus: Ei enää viivästymistä tai pitkiä odotusaikoja. Koe konkreettinen lisäys tietokoneesi nopeudessa ja vasteajassa.

 • Pitkittynyt Laitteiston Käyttöikä: Vähentämällä tarpeetonta rasitusta ja varmistamalla tehokkaat toiminnot, nämä ohjelmistoratkaisut voivat pidentää PC:n laitteiston käyttöikää.

 • Ajan Säästö: Automaattinen huolto ja optimoinnit tarkoittavat, että käyttäjien ei tarvitse käyttää aikaa manuaaliseen siivoukseen tai vianetsintään.

 • Parantunut Turvallisuus: Päivitetyt ohjelmistot ja puhtaammat järjestelmät vähentävät haavoittuvuuksia, tehdäkseen tietokoneestasi vähemmän alttiin haittaohjelmille tai kyberhyökkäyksille.

Optimaalinen Suorituskyky Sormenpäissäsi

Tietokoneen suorituskykyohjelmisto ei ole vain työkalu; se on investointi parantuneeseen tuottavuuteen, turvallisuuteen ja laitteesi kestävyyteen. Proaktiivisesti puuttumalla ongelmiin ja varmistamalla säännöllinen huolto, nämä ohjelmistoratkaisut lupaavat saumattoman tietokonekokemuksen. Joten maailmassa, jossa aika on olennaista, älä anna hitaan PC:n hidastaa sinua. Investoi laadukkaaseen suorituskykytyökaluun ja avaa tietokoneesi todellinen potentiaali. Syvenny lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90