Loading...

AVG TuneUp 1-laite 1-vuosi Windows

9.80

AVG TuneUp 1-laite 1-vuosi Windowsille mullistaa PC:si suorituskyvyn, muuntaen sen hitaasta vikkeläksi, taaten optimaalisen tehokkuuden ja kestävyyden.

AVG TuneUp 1-laite 3-vuosi Windowsille: Vapauta PC:si koko potentiaali

Tietotekniikan jatkuvasti muuttuvassa maisemassa laitteesi saumattoman toiminnan ja pitkäikäisyyden varmistaminen on välttämätöntä – AVG TuneUp 1-laite 1-vuosi Windowsille paljastaa tietokoneesi suorituskyvyn muodonmuutoksen. Lagista aiheutuvista istunnoista nopeisiin ja sujuviin toimintoihin, tämä ratkaisu on räätälöity antamaan uutta eloa PC:lle, taaten päivästä toiseen optimaalisen suorituskyvyn.

Dynamic Features of AVG TuneUp 1-laite Windows

 • Automaattinen huolto: Säätelee säännöllisesti PC:täsi, poistaa roskatiedostoja, optimoi prosesseja ja päivittää ohjelmistoja ilman manuaalista puuttumista.

 • Lepotilateknologia: Tunnistaa ja asettaa resursseja kuluttavat sovellukset lepotilaan, varmistaen nopeamman nopeuden ja vähemmän lagia.

 • Levy- ja selainpuhdistajat: Tyhjentää välimuistin, evästeet ja jäännöstiedostot yli 30+ sovelluksesta, vapauttaen arvokasta tallennustilaa.

 • Ohjelmistopäivitys: Pysyy askeleen edellä automaattisesti päivittämällä olennaiset sovelluksesi, korjaten mahdolliset haavoittuvuudet.

 • Käynnistysoptimointi: Vähentää käynnistysaikaa hallitsemalla käynnistyssovelluksia, varmistaen että vain olennaiset sovellukset käynnistyvät käynnistyksen yhteydessä.

The Unrivalled Benefits of AVG TuneUp 1-laite Windows

 • Parannettu nopeus: Koe PC:si toimivan nopeammin, käsittelevän tehtäviä tehokkaammin ja minimoiden hidastelut.

 • Pidentynyt käyttöikä: Vähentämällä sotkua ja optimoimalla toiminnot, varmista kovalevysi pidempi ja terveellisempi elämä.

 • Huippusuorituskyky: Automaattisten päivitysten ja säännöllisen huollon avulla PC:si toimii jatkuvasti parhaimmillaan.

 • Aikaa säästyy: Ei enää manuaalista siivousta. AVG TuneUp huolehtii säännöllisestä huollosta, jotta voit keskittyä tehtäviisi.

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Intuitiivinen muotoilu varmistaa, että käyttäjät voivat navigoida ja hyötyä sen ominaisuuksista riippumatta teknisestä taituruudestaan.

Technical Prerequisites for AVG TuneUp 1-laite Windows

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8, 10 tai uudempi, Vista/XP (SP3 tai uudempi).

 • Prosessori: Vähintään 1 GHz tai nopeampi.

 • Muisti: Vähintään 512 MB RAM Windows XP:lle ja 1024 MB RAM Windows Vistalle ja sitä uudemmille.

 • Tallennustila: Vähintään 150 MB vapaata levytilaa.

 • Internet: Vakaa yhteys vaaditaan asennukseen, aktivointiin ja ohjelmistopäivityksiin.

Activating Your AVG TuneUp 1-laite Windows

Kun olet ostanut, saat aktivointikoodin:

 1. Lataa AVG TuneUp Windowsille AVG:n viralliselta verkkosivustolta. https://www.avg.com
 2. Suorita asennustiedosto ja noudata näytön ohjeita.
 3. Kun asennus on valmis, avaa AVG TuneUp ja siirry ’Tilaus’ tai ’Aktivointi’ -osioon.
 4. Syötä toimitettu aktivointikoodi.
 5. Varmistuksen jälkeen ohjelmisto on aktivoitu ja valmis optimoimaan PC:si.

AVG TuneUp 1-laite 1-vuosi Windowsille: Korvaamaton PC-kumppanisi

Nykyisessä vaativassa digitaalisessa ympäristössä tietokoneen tehokkuus määrittää tuottavuuden. AVG TuneUp 1-laite 1-vuosi Windowsille nousee korvaamattomaksi liittolaiseksi, muuttaen hitaat PC:t tehokkaiksi koneiksi. Se ei vain korjaa ongelmia, vaan varmistaa jatkuvan huippusuorituskyvyn, lisäten vuosia laitteesi elämään. Tämä ei ole vain säätötyökalu; se on AVG:n sitoumus tehdä jokaisesta laskentajaksostasi saumaton ja tehokas. Ota vastaan tulevaisuuden optimaalinen PC-suorituskyky AVG TuneUpin avulla.

AVG TuneUp 1-device 1-year for Windows

Tietokoneen Suorituskykyohjelmisto: Parantamassa Järjestelmän Tehokkuutta ja Kestävyyttä

Digitaalisesti ajamassamme aikakaudessa tietokoneisiin kohdistuva luottamuksemme on ensisijainen. Kuitenkin ajan mittaan jokainen PC alkaa kokemaan suorituskyvyn heikkenemistä, joka usein johtaa tehokkuuden heikentymiseen ja käyttäjän turhautumiseen. Tietokoneen suorituskykyohjelmisto nousee esiin pelastavana ritarina, suunniteltu kiihdyttämään järjestelmän nopeutta, parantamaan vasteaikaa ja pidentämään koneen käyttöikää, varmistaen että käyttäjät saavat laitteistaan parhaan hyödyn.

Johtavien Tietokoneen Suorituskykyohjelmistojen Keskeiset Ominaisuudet

 • Järjestelmän Siivous: Nämä työkalut tunnistavat ja poistavat tehokkaasti roskatiedostot, jäämät ja vanhentuneet välimuistitiedot, jotka kuormittavat järjestelmää, vapauttaen tärkeää tallennustilaa.

 • Optimointi: Virittämällä käynnistyksen prosesseja, hallitsemalla RAMin käyttöä ja parantamalla sovellusten vasteaikoja ne varmistavat nopeamman ja tehokkaamman tietokoneen.

 • Automaattinen Ohjelmistopäivittäjä: Päivittää säännöllisesti asennetut ohjelmistot, paikaten haavoittuvuuksia ja hyötyen uusimmista ominaisuuksista.

 • Levyn Eheytys: Järjestelemällä fragmentoitunutta dataa nämä työkalut parantavat levyn suorituskykyä ja nopeuttavat datan pääsyä.

 • Taustaprosessien Hallinta: Hallitsee tehokkaasti taustalla toimivia sovelluksia, osoittamalla resursseja olennaisiin tehtäviin ja vähentämällä tarpeetonta CPU:n käyttöä.

Optimaalinen Suorituskyky Sormenpäissäsi

Tietokoneen suorituskykyohjelmisto ei ole vain työkalu; se on investointi parantuneeseen tuottavuuteen, turvallisuuteen ja laitteesi kestävyyteen. Proaktiivisesti puuttumalla ongelmiin ja varmistamalla säännöllinen huolto, nämä ohjelmistoratkaisut lupaavat saumattoman tietokonekokemuksen. Joten maailmassa, jossa aika on olennaista, älä anna hitaan PC:n hidastaa sinua. Investoi laadukkaaseen suorituskykytyökaluun ja avaa tietokoneesi todellinen potentiaali. Syvenny lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90