Loading...

AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta

32.80

AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta tarjoaa kattavaa online-suojausta, salaten internet-yhteytesi ja peittäen IP-osoitteesi. AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta tarjoaa kattavaa online-suojausta, salaten internet-yhteytesi ja peittäen IP-osoitteesi.

AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta: Optimaalinen Online-Yksityisyys ja Suojaus

Aikakaudella, jossa digitaalinen yksityisyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, AVG tarjoaa tunnustetun ratkaisunsa, AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta. Suunniteltu erityisesti kymmenelle laitteelle kahdeksi vuodeksi, tämä tehokas työkalu varmistaa, että online-toimintasi pysyvät luottamuksellisina ja suojattuina uteliailta katseilta. Syöksy digitaaliseen maailmaan varmuudella optimaalisesta suojasta ja mielenrauhasta.

AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta: vankat ominaisuudet

 • Täydellinen Salaus: AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta varmistaa, että kaikki data laitteidesi ja verkon välillä salataan pankkitason salausmenetelmillä.

 • Globaalit Palvelinsijainnit: Useissa maissa sijaitsevilla palvelimilla voit peittää todellisen sijaintisi ja saada pääsyn georajoitettuun sisältöön vaivattomasti.

 • Yhden Klikkauksen Yhteys: Yhdistä VPN:ään vain yhdellä klikkauksella, tehden siitä käyttäjäystävällisen ja tehokkaan.

 • Automaattinen Uudelleenyhdistäminen: Jos yhteytesi katkeaa, VPN yhdistää automaattisesti varmistaen jatkuvan suojauksen.

 • Ei Lokitusta -Käytäntö: AVG Secure VPN kunnioittaa yksityisyyttäsi eikä tallenna online-toimintaasi.

Miksi Valita AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta?

 • Lisätty Yksityisyys: Online-toimintasi pysyvät nimettöminä, suojellen sinua seuraajilta ja kyberrikollisilta.

 • Vapaus Verkossa: Pääse käsiksi sisältöön vapaasti ilman alueellisia rajoituksia, täydellinen striimaukseen tai paikallisen sisällön käyttöön.

 • Julkisen Wi-Fin Turvallisuus: Käytä julkisia Wi-Fi-verkkoja huoletta, tietäen, että AVG Secure VPN suojaa sinua mahdollisilta hakkeroinnilta ja uhilta.

 • Vaivaton Käyttö: Sen intuitiivisen suunnittelun ansiosta, jopa ne, jotka ovat uusia VPN:ille, voivat navigoida ja käyttää sen ominaisuuksia vaivattomasti.

 • Luotettu Merkki: AVG:lla on pitkäaikainen maine digitaalisen turvallisuuden alalla, taaten luotettavuuden ja suorituskyvyn.

Varmistaa Yhteensopivuus: Järjestelmävaatimukset AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8, 10 tai uudempi, macOS 10.10 tai uudempi, Android 5.0 tai uudempi, iOS 10.3 tai uudempi.

 • Muisti: Vähintään 1 GB RAM.

 • Kiintolevy: Vähintään 150 MB vapaata tilaa.

 • Internet-yhteys: Vakaata yhteyttä vaaditaan lataamiseen, aktivoimiseen ja VPN-yhteyden ylläpitämiseen.

Aloittaminen: AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta aktivointi

Ostaessasi AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta saat aktivointikoodin sähköpostitse. Aktivoidaksesi:

 1. Käy jokaisella laitteella AVG:n virallisilla verkkosivuilla. https://www.avg.com/
 2. Lataa kyseisen käyttöjärjestelmäsi versio AVG Secure VPN:stä.
 3. Asenna ohjelmisto.
 4. Aktivoi se käyttäen saamaasi aktivointikoodia tai tunnistetietojasi.
 5. Onnistuneen vahvistuksen jälkeen AVG Secure VPN 10-laitetta aktivoituu 2-vuodeksi valitsemillesi laitteille.

AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta: Lippusi turvalliseen ja rajoittamattomaan selaamiseen

Nykyisessä digitaalisessa iässä, aktiivisten toimenpiteiden ottaminen verkon yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi ei ole vain suositeltavaa; se on välttämätöntä. AVG Secure VPN 10-laitetta 2-vuotta tarjoaa kattavan ratkaisun online-uhkiin samalla kun se antaa vapauden tutkia digitaalista maailmaa ilman rajoja. Käyttäjäystävällisen suunnittelun ja luotetun brändin, kuten AVG:n, taustatuella käyttäjät voivat selata webiä luottavaisesti tietäen olevansa turvallisissa käsissä. Turvaa online-maailmasi tänään AVG Secure VPN 10-laitteella 2-vuodeksi.

AVG Secure VPN 10-devices 2-years

Digitaalinen kilpi: Ymmärtäminen virtuaalisista yksityisverkoista (VPN)

Laajalla digitaalisen maailman alueella, tarve suojata yksityisyyttä ja turvata tietoja ei ole koskaan ollut oleellisempaa. Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista ratkaisuista tässä pyrkimyksessä on virtuaalisen yksityisverkon, eli VPN:n, käyttö. Mutta mikä on VPN, ja miksi siitä on tullut välttämätön työkalu monille internetin käyttäjille ympäri maailmaa?

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) on turvallinen yhteysmenetelmä, jota käytetään lisäämään turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä yksityisiin että julkisiin verkkoihin, mukaan lukien Internet ja Wi-Fi-hotspotit. Alun perin VPN:t kehitettiin yhdistämään yritysverkot turvallisesti internetin kautta tai antamaan käyttäjille mahdollisuus käyttää yritysverkkojaan kotoa. Kuitenkin digitaalisen maiseman kehittyessä myös VPN:n käyttö laajeni yritysympäristöjen ulkopuolelle tavallisten käyttäjien arkeen.

Kuinka VPN toimii?

VPN:n ytimessä on se, että se ohjaa internet-yhteytesi yksityisen palvelimen kautta eikä internet-palveluntarjoajasi (ISP) kautta. Tämä suora yhteys takaa, että lähettämäsi ja vastaanottamasi data on salattu ja suojattu mahdollisilta salakuuntelijoilta. Kun selaat verkkoa VPN-yhteydessä, tietokoneesi ottaa yhteyttä verkkosivustoihin salatun VPN-yhteyden kautta. VPN sitten välittää pyynnön puolestasi ja vastaanottaa vastauksen verkkosivustolta, lähettäen sen takaisin sinulle turvallisen yhteyden kautta.

Yksi tämän prosessin huomattavimmista seurauksista on, että IP-osoitteesi (joka on ainutlaatuinen numero jokaiselle internetiin kytketylle laitteelle) korvataan VPN-palvelimen osoitteella. Tämä tarkoittaa, että todellinen sijaintisi ja online-toimintasi peitetään, mikä antaa sinulle tietyn anonymiteetin tason.

Miksi Ihmiset Käyttävät VPN:ää?

 1. Yksityisyyden Suoja: Kasvavien huolien keskellä ISP:iden tai mainostajien seuratessa käyttäjien toimintaa, VPN varmistaa, että selailutottumuksesi, henkilökohtaiset tiedot ja arkaluonteinen tieto pysyvät yksityisinä.

 2. Georajoitusten Ohittaminen: Jotkin online-sisällöt on rajoitettu tietyille maantieteellisille alueille. VPN:t antavat käyttäjille mahdollisuuden yhdistää palvelimiin eri maissa, antaen vaikutelman kuin he selaisivat sieltä, näin ollen avaten tällaisen sisällön.

 3. Parannettu Turvallisuus: VPN:t salaa datan, tehden siitä haastavaa hakkeroida tai muiden tahojen saada siihen pääsy. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä turvaamattomia julkisia Wi-Fi-verkkoja, jotka ovat otollisia kyberhyökkäyksille.

 4. Etäpääsy: Yrityksille, VPN:t antavat työntekijöille mahdollisuuden päästä turvallisesti yrityksen sisäiseen verkkoon mistä päin maailmaa tahansa.

Oikean VPN:n Valinta

Kaikki VPN:t eivät ole samanlaisia. Tekijät, kuten salauksen taso, palvelimien sijainnit, nopeus ja lokikäytännöt voivat vaihdella huomattavasti palveluntarjoajien välillä. On tärkeää tutkia ja valita VPN, joka vastaa tarpeitasi ja varmistaa ei-loggaus käytännön, mikä tarkoittaa, että he eivät säilytä tietueita online-toiminnastasi.

Lisäksi, vaikka monet premium VPN:t tulevat tilauskustannuksen kanssa, ne usein tarjoavat nopeampia nopeuksia, useampia palvelinsijainteja ja parempaa turvallisuutta. Ilmaisia VPN:iä on saatavilla, mutta niillä voi olla rajoituksia tai ne saattavat sisältää mainoksia.

Yhteenvetona

Aikakaudella, jolloin kyberuhkat ovat yhä kehittyneempiä ja laajalle levinneitä, puolustuksen kerros kuten VPN on korvaamaton. VPN ei toimi vain kilpenä, vaan myös passina, antaen sinun kulkea digitaalista maisemaa turvallisesti ja ilman rajoja. Niille, jotka arvostavat digitaalista yksityisyyttään ja haluavat navigoida verkossa rajoituksetta, VPN:n integroiminen heidän online-rutiiniinsa ei ole vain ylellisyys – se on välttämättömyys. Syvenny lisää: Virtuaalinen Yksityisverkko.

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90