Loading...

AVG Internet Turvallisuus 1-laite 1-vuosi Windows

9.90

Paranna digitaalisen elämäsi suojaa AVG Internet Turvallisuudella 1-laitteelle. Erityisesti Windowsille suunniteltu tämä kattava ratkaisu torjuu kaikki verkkouhat, taaten turvallisen verkkokokemuksen koko vuodeksi.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite 1-vuosi Windows

Nykyisessä toisiinsa kytketyssä maailmassa, verkkouhat ovat jatkuvasti kehittyviä – AVG Internet Turvallisuudella 1-laitteelle Windowsille, saat verrattoman suojan viruksia, haittaohjelmia ja kyberuhkia vastaan. Tämä ohjelmisto varmistaa, että koko vuoden ajan, laitteesi on immuuni näille digitaalisille harmeille.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite: Robusti Suoja Sinun Tarpeillesi

 • Kattava Haittaohjelman Puolustus: AVG:n kehittynyt skannausmoottori tunnistaa, estää ja poistaa viruksia, vakoiluohjelmia ja muita haittaohjelmia reaaliajassa.
 • Kiristyshaittaohjelman Suojaus: Turvaa tärkeät tiedostosi niiden salaamiselta ja panttivankina pitämiseltä.
 • Parannettu Palomuuri: Valvo ja hallitse mitä menee sisään ja ulos tietokoneestasi, varmistaen ettei luvatonta pääsyä tapahdu.
 • Sähköposti- ja Linkkiskanneri: Tarkista jokainen linkki ja sähköpostiliite mahdollisten uhkien varalta, taaten haittaohjelmavapaat viestinnät.
 • Maksun Suojaus: Parannetut turvatoimet verkkoshoppailuun ja pankkitoimintaan, suojaten taloudellisen tiedon.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite: Turvallisuus, Suorituskyky ja Mielenrauha

 • Optimoitu Suorituskyky: AVG Internet Turvallisuuden ollessa aktiivisena, se varmistaa, ettei laitteesi suorituskyky hidastu.
 • Säännölliset Päivitykset: Pysy aina askeleen edellä uusista uhista.
 • Käyttäjäystävällinen Käyttöliittymä: Helppo navigointi ja yksinkertaistetut asetukset saumattoman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.
 • 24/7 Asiakastuki: Aina kun sinulla on kysymys tai tarvitset apua, AVG:n tukitiimi on valmis auttamaan.
 • Edullinen Turvallisuus: Laadukas suojaus ilman suurta investointia.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite: Optimaaliset Suorituskyvyn Vaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8, 8.1, 10 tai uudempi (64-bittinen suositeltu, 32-bittinen tuettu).
 • Prosessori: 1.5 GHz tai nopeampi.
 • Muisti: 1 GB RAM-muistia (2 GB suositeltu parempaan suorituskykyyn).
 • Kiintolevy: Vähintään 2 GB vapaata tilaa.
 • Internet-yhteys päivityksiä ja aktivointia varten.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite: Yksinkertainen ja Nopea

AVG Internet Turvallisuuden 1-laitteen Windowsille ostamisen jälkeen, saat ainutlaatuisen aktivointikoodin. Asenna AVG Internet Turvallisuus osoitteesta https://www.avg.com, syötä koodi, ja olet valmis. Ohjelmisto ohjaa sinut asennuksen läpi, varmistaen että laitteesi on suojattu hetkessä.

AVG Internet Turvallisuus 1-laite Windowsille: Jokaisen Digitaalisen Natiivin Pakko-omistus

AVG Internet Turvallisuus 1-laite tarjoaa ei vain suojaa, vaan myös mielenrauhaa. AVG Internet Turvallisuus 1-laite tarjoaa ei vain suojaa, vaan myös mielenrauhaa. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, tehokkaiden ominaisuuksien ja kustannustehokkaan hinnoittelun ansiosta se on lopullinen turvallisuusratkaisu Windows-laitteellesi koko vuodeksi. Miksi ottaa riski, kun sinulla on AVG valvomassa? Päivitä kyberturvallisuutesi tänään.

AVG Internet Security 1-device 1-year for Windows

Internet-turvallisuus: Digiajan Ensisijainen Puolustus

Nykyisessä digitaalisessa ajassa, jossa elämämme ovat tiiviisti yhteydessä World Wide Webiin, termi ”Internet-turvallisuus” resonoi äärimmäisen tärkeänä. Vaikka Internet tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, sosiaalisesta verkostoitumisesta verkkopankkiin, se myös altistaa käyttäjät lukuisille uhkille. Nämä uhat vaihtelevat tietomurroista identiteettivarkauksiin ja kyberkiusaamiseen. Siksi Internet-turvallisuuden ymmärtäminen ja arvostaminen on olennaista jokaiselle käyttäjälle, riippumatta heidän digitaalisesta osaamisestaan.

Ymmärtäen Internet-turvallisuutta

Perimmiltään Internet-turvallisuus on tietokoneturvallisuuden osa-alue, joka liittyy nimenomaan Internettiin. Se käsittää toimenpiteitä ja protokollia, jotka on luotu suojaamaan tietoja ja järjestelmiä luvattomalta pääsyltä, väärinkäytöltä, toimintahäiriöiltä, tuholta tai virheelliseltä paljastamiselta. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun käytät sähköpostiasi, pankkitiliäsi tai sosiaalisen median profiiliasi, vahva turvallisuustoimenpiteiden joukko toimii kulissien takana varmistaen tietojesi turvallisuuden.

Uhat Kybermaailmassa

Internetin laajuus ja se tarjoama anonymiteetti on johtanut kyberuhkien lisääntymiseen. Yleisiä uhkia ovat:

 • Virukset ja haittaohjelmat: Ilkeämielinen ohjelmisto suunniteltu vahingoittamaan, häiritsemään tai saamaan luvattoman pääsyn tietokonejärjestelmiin.

 • Kalastelu (Phishing): Petolliset yritykset saada arkaluonteista tietoa, kuten käyttäjänimiä, salasanoja ja luottokorttitietoja, esiintymällä luotettavana tahona.

 • Kiristyshaittaohjelmat (Ransomware): Haittaohjelman tyyppi, joka uhkaa julkistaa uhrin tiedot tai estää pääsyn niihin ikuisesti, ellei lunnaita makseta.

 • Identiteettivarkaudet: Väärin perustein hankitaan ja käytetään jonkun henkilökohtaista tietoa, yleensä taloudellisen hyödyn saamiseksi.

 • DDoS-hyökkäykset: Ylivoimaisesti verkkoliikenteellä kuormitetaan verkkoa tai palvelua, aiheuttaen sen kaatumisen.

 • Vakoiluohjelmat (Spyware): Ohjelmisto, joka vakoilee käyttäjän toimintaa ilman heidän tietoaan.

Vahvan Internet-turvallisuuden Välttämättömyys

Kompromissin saanut Internet-turvallisuus voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Yksilöille se voi tarkoittaa arkaluonteisen datan menetystä, taloudellisia tappioita tai identiteettivarkautta. Yrityksille panokset ovat vielä suuremmat, mahdolliset taloudelliset tappiot, asiakkaan luottamuksen menetys, oikeudelliset seuraamukset ja maineen menetys mukaan lukien.

Lisäksi, jatkuvasti kehittyvien kyberuhkien maisemassa, kyberrikolliset suunnittelevat jatkuvasti uusia, monimutkaisempia hyökkäystapoja. Siksi näitä uhkia torjuvien työkalujen ja strategioiden on oltava yhtä edistyneitä ja ennakoivia.

Tehokkaat Toimenpiteet Internet-turvallisuuden Takaamiseksi

Vaikka yhtään järjestelmää ei voi tehdä täysin haavoittumattomaksi, seuraavat toimenpiteet voivat merkittävästi vähentää kyberuhkien riskiä:

 • Säännölliset päivitykset: Varmista, että kaikki ohjelmistot, erityisesti käyttöjärjestelmä ja selaimet, ovat ajan tasalla. Kehittäjät julkaisevat usein turvallisuuskorjauksia tunnettujen uhkien torjumiseksi.

 • Palomuurit: Toimivat esteenä luotetun sisäisen verkon ja luottamattomien ulkoisten verkkojen, kuten Internetin, välillä.

 • Virustorjunta- ja haittaohjelman torjuntatyökalut: Tarjoavat reaaliaikaista suojaa haittaohjelmia vastaan ja tarjoavat työkaluja niiden havaitsemiseen ja poistamiseen.

 • Virtuaaliset yksityisverkot (VPN): Salaavat Internet-liikenteen, tehden siitä vaikeampaa hakkerien siepata dataa.

 • Salasanojen hallinta: Käytä vahvoja, yksilöllisiä salasanoja eri tileille. Salasananhallintaohjelmat voivat auttaa tallentamaan ja generoimaan vahvoja salasanoja.

 • Kaksivaiheinen todennus: Tarjoaa lisäsuojakerroksen, joka vaatii paitsi salasanan myös jotakin, joka käyttäjällä on (kuten tekstiviesti tai sovellusilmoitus).

Johtopäätös

Jatkaessamme digiajan omaksumista, Internet-turvallisuuden merkitystä ei voi korostaa liikaa. Jokainen klikkaus, jokainen lataus, jokainen verkossa tehty transaktio korostaa vahvojen suojamekanismien tarvetta. Olemaan ennakoiva, pysymällä ajan tasalla viimeisimmistä uhista ja käyttämällä kattavia turvaratkaisuja ei vain suojata tietojamme, vaan myös varmistetaan turvallinen ja tehokas digitaalinen kokemus. Syvenny lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90