Loading...

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta

21.90

Koe täydellinen digitaalinen mielenrauha AVG Internet Securityn avulla, joka on nyt optimoitu 10 laitteen käyttöön 2 vuoden ajaksi ja tarjoaa suojaavan katoksen Windows PC:lle, Macille ja Android-laitteille.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: Kaikenkattava suojauksesi

Navigoi digitaalisessa maailmassa luottavaisin mielin, aseistautuneena AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta -tuotteen tunnetulla Internet-turvallisuuspaketilla, joka on nyt parannettu käytettäväksi jopa 10 laitteella. Olipa kyseessä sitten Windows PC, Mac tai Android-laite, nauti 2 vuoden keskeytymättömästä, huipputason turvatoimista, jotka on suunniteltu torjumaan monenlaisia kyberuhkia.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: Järkkymätön puolustus uhkia vastaan

 • Tehostettu palomuuri: Suojaa digitaaliset varasi hakkerointia vastaan ja estä luvaton pääsy.
 • Kiristyshaittaohjelmien suojaus: Varmista, että henkilökohtaiset valokuvasi, asiakirjasi ja tiedostosi pysyvät turvassa ilkeiden salaustoimien ulottuvilta.
 • Tekoälyn tunnistus: Tunnista ja neutralisoi uudet uhkat tekoälyn avulla proaktiivisesti.
 • Maksusuojaus: Tee ostoksia ja pankkitoimia verkossa turvallisesti, lisäsuojakerroksella rahansiirtoihisi.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: Holistinen suoja alustojen välillä

 • Johdonmukainen kokemus: Nauti samoista huippuluokan turvatoimista Windowsissa, Macissa ja Androidissa.
 • Optimoitu suorituskyky: Toisin kuin monet turvapaketit, AVG Internet Security 10-laitetta varmistaa, että laitteesi toimivat sujuvasti ilman suorituskyvyn heikkenemistä.
 • Monilaitelisenssi: Yhdellä lisenssillä suojaa jopa 10 laitetta ja varmista digitaalisen ekosysteemisi kattava suojaus.
 • Aina päivitetty: Pysy kyberrikollisten edellä automaattisten turvapäivitysten ja parannettujen uhkien havaitsemisen ansiosta.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: järjestelmävaatimukset.

Windows:

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8, 10 ja uudemmat.
 • Suoritin: 1 GHz tai nopeampi.
 • Muisti: 1 GB RAM (32-bittinen) tai 2 GB RAM (64-bittinen).

Mac:

 • Käyttöjärjestelmä: 10.10 (Yosemite) tai uudempi.
 • Suoritin: Intel 64-bittinen.
 • Muisti: 2 GB RAM.

Android:

 • Käyttöjärjestelmä: Android 5 (Lollipop) tai uudempi.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: Helppo ja suoraviivainen

 1. Ostaessasi AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta saat ainutlaatuisen aktivointikoodin sähköpostitse.
 2. Lataa yksinkertaisesti AVG Internet Security -ohjelmisto viralliselta AVG-sivustolta https://www.avg.com
 3. Asenna se valitsemaasi laitteeseen ja syötä saamasi koodi kun sitä pyydetään.
 4. Toista prosessi jokaiselle laitteelle, korkeintaan 10.

AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta: yhteenveto

Aikakaudella, jolloin digitaaliset vuorovaikutuksemme määrittävät merkittävän osan arkielämästämme, AVG Internet Security 10-laitetta 2-vuotta nousee esille ultimaattisena kilpenä verkossa kohtaamiamme vastoinkäymisiä vastaan. Räätälöity Windowsille, Macille ja Androidille, tämä paketti tarjoaa ei ainoastaan puolustusta uhkia vastaan, vaan myös saumattomien digitaalisten kokemusten takaamisen. Kykenee kattamaan 10 laitetta yhden lisenssin alla, se on todella kattava ratkaisu yksilöille ja perheille. Suojaa digitaalinen universumisi AVG:llä, nimenä joka on synonyymi luottamukselle ja jämäkkyydelle Internet-turvallisuuden alalla.

AVG Internet Security 10-devices 2-years

Internet-turvallisuus: Digiajan Ensisijainen Puolustus

Nykyisessä digitaalisessa ajassa, jossa elämämme ovat tiiviisti yhteydessä World Wide Webiin, termi ”Internet-turvallisuus” resonoi äärimmäisen tärkeänä. Vaikka Internet tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, sosiaalisesta verkostoitumisesta verkkopankkiin, se myös altistaa käyttäjät lukuisille uhkille. Nämä uhat vaihtelevat tietomurroista identiteettivarkauksiin ja kyberkiusaamiseen. Siksi Internet-turvallisuuden ymmärtäminen ja arvostaminen on olennaista jokaiselle käyttäjälle, riippumatta heidän digitaalisesta osaamisestaan.

Ymmärtäen Internet-turvallisuutta

Perimmiltään Internet-turvallisuus on tietokoneturvallisuuden osa-alue, joka liittyy nimenomaan Internettiin. Se käsittää toimenpiteitä ja protokollia, jotka on luotu suojaamaan tietoja ja järjestelmiä luvattomalta pääsyltä, väärinkäytöltä, toimintahäiriöiltä, tuholta tai virheelliseltä paljastamiselta. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun käytät sähköpostiasi, pankkitiliäsi tai sosiaalisen median profiiliasi, vahva turvallisuustoimenpiteiden joukko toimii kulissien takana varmistaen tietojesi turvallisuuden.

Uhat Kybermaailmassa

Internetin laajuus ja se tarjoama anonymiteetti on johtanut kyberuhkien lisääntymiseen. Yleisiä uhkia ovat:

 • Virukset ja haittaohjelmat: Ilkeämielinen ohjelmisto suunniteltu vahingoittamaan, häiritsemään tai saamaan luvattoman pääsyn tietokonejärjestelmiin.

 • Kalastelu (Phishing): Petolliset yritykset saada arkaluonteista tietoa, kuten käyttäjänimiä, salasanoja ja luottokorttitietoja, esiintymällä luotettavana tahona.

 • Kiristyshaittaohjelmat (Ransomware): Haittaohjelman tyyppi, joka uhkaa julkistaa uhrin tiedot tai estää pääsyn niihin ikuisesti, ellei lunnaita makseta.

 • Identiteettivarkaudet: Väärin perustein hankitaan ja käytetään jonkun henkilökohtaista tietoa, yleensä taloudellisen hyödyn saamiseksi.

 • DDoS-hyökkäykset: Ylivoimaisesti verkkoliikenteellä kuormitetaan verkkoa tai palvelua, aiheuttaen sen kaatumisen.

 • Vakoiluohjelmat (Spyware): Ohjelmisto, joka vakoilee käyttäjän toimintaa ilman heidän tietoaan.

Vahvan Internet-turvallisuuden Välttämättömyys

Kompromissin saanut Internet-turvallisuus voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Yksilöille se voi tarkoittaa arkaluonteisen datan menetystä, taloudellisia tappioita tai identiteettivarkautta. Yrityksille panokset ovat vielä suuremmat, mahdolliset taloudelliset tappiot, asiakkaan luottamuksen menetys, oikeudelliset seuraamukset ja maineen menetys mukaan lukien.

Lisäksi, jatkuvasti kehittyvien kyberuhkien maisemassa, kyberrikolliset suunnittelevat jatkuvasti uusia, monimutkaisempia hyökkäystapoja. Siksi näitä uhkia torjuvien työkalujen ja strategioiden on oltava yhtä edistyneitä ja ennakoivia.

Tehokkaat Toimenpiteet Internet-turvallisuuden Takaamiseksi

Vaikka yhtään järjestelmää ei voi tehdä täysin haavoittumattomaksi, seuraavat toimenpiteet voivat merkittävästi vähentää kyberuhkien riskiä:

 • Säännölliset päivitykset: Varmista, että kaikki ohjelmistot, erityisesti käyttöjärjestelmä ja selaimet, ovat ajan tasalla. Kehittäjät julkaisevat usein turvallisuuskorjauksia tunnettujen uhkien torjumiseksi.

 • Palomuurit: Toimivat esteenä luotetun sisäisen verkon ja luottamattomien ulkoisten verkkojen, kuten Internetin, välillä.

 • Virustorjunta- ja haittaohjelman torjuntatyökalut: Tarjoavat reaaliaikaista suojaa haittaohjelmia vastaan ja tarjoavat työkaluja niiden havaitsemiseen ja poistamiseen.

 • Virtuaaliset yksityisverkot (VPN): Salaavat Internet-liikenteen, tehden siitä vaikeampaa hakkerien siepata dataa.

 • Salasanojen hallinta: Käytä vahvoja, yksilöllisiä salasanoja eri tileille. Salasananhallintaohjelmat voivat auttaa tallentamaan ja generoimaan vahvoja salasanoja.

 • Kaksivaiheinen todennus: Tarjoaa lisäsuojakerroksen, joka vaatii paitsi salasanan myös jotakin, joka käyttäjällä on (kuten tekstiviesti tai sovellusilmoitus).

Johtopäätös

Jatkaessamme digiajan omaksumista, Internet-turvallisuuden merkitystä ei voi korostaa liikaa. Jokainen klikkaus, jokainen lataus, jokainen verkossa tehty transaktio korostaa vahvojen suojamekanismien tarvetta. Olemaan ennakoiva, pysymällä ajan tasalla viimeisimmistä uhista ja käyttämällä kattavia turvaratkaisuja ei vain suojata tietojamme, vaan myös varmistetaan turvallinen ja tehokas digitaalinen kokemus. Syvenny lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90