Loading...

Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuosi

23.80

Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuosi on kaiken kattava turvallisuuden, yksityisyyden ja suorituskyvyn paketti, joka on suunniteltu suojaamaan ja optimoimaan jopa 5 laitetta. Tämä tilaus sisältää Avast Premium Securityn, SecureLine VPN:n, Cleanup Premiumin ja Passwords Premiumin, joka varmistaa vahvan virustorjuntasuojauksen, parannetun verkko-yksityisyyden, laitteen suorituskyvyn optimoinnin ja turvallisen salasanojen hallinnan koko vuoden ajan.

Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuosi: kaikki-yhdessä turvallisuus, yksityisyys ja suorituskyky ratkaisu

Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuosi on kaiken kattava turvallisuuden, yksityisyyden ja suorituskyvyn paketti, joka on suunniteltu suojaamaan ja optimoimaan jopa 5 laitetta. Tämä monipuolinen ratkaisu yhdistää Avastin parhaat tuotteet yhdeksi tilaukseksi, varmistaen, että laitteesi ovat suojassa erilaisilta verkko-uhilta ja parantaen samalla niiden suorituskykyä. Tilatessasi Avast Ultimate 5 laitteelle, voit nauttia täydellisestä suojasta, parannetusta yksityisyydestä ja optimoidusta suorituskyvystä jopa viidelle laitteelle, mikä takaa turvallisen ja huolettoman digitaalisen kokemuksen vuodeksi. 

Avast Ultimate for 5 laitteelle -avainominaisuudet

 • a. Avast Premium Security: Monipuolinen suojaus malwarea, salausohjelmia, phishing-hyökkäyksiä ja muita verkossa olevia uhkia vastaan.
 • b. SecureLine VPN: Salaa internet-yhteytesi parantaaksesi yksityisyyttä ja suojataksesi hakkereilta ja verkkorikollisilta.
 • c. Cleanup Premium: Optimoi laitteesi suorituskykyä poistamalla roskatiedostoja, vapauttamalla levytilaa ja parantaen järjestelmän nopeutta.
 • d. Passwords Premium: Hallitsee ja suojaa turvallisesti salasanasi, helpottaen pääsyä tileihisi ja suojaten herkkiä tietoja.

Avast Ultimate for 5 laitteelle -hyödyt

 • a. Täydellinen suojaus: Avast Ultimate tarjoaa kaikenkattavan tietoturvan, yksityisyyden ja suorituskyvyn ratkaisut pitääkseen laitteesi turvassa erilaisia verkossa olevia uhkia vastaan.
 • b. Yksityisyyden parantaminen:: SecureLine VPN ja Passwords Premium -ominaisuudet varmistavat, että verkko-toimintasi ja herkät tiedot pysyvät yksityisinä ja turvassa.
 • c. Suorituskyvyn optimointi: Cleanup Premium parantaa laitteesi suorituskykyä tunnistamalla ja poistamalla haitallisia tiedostoja, vapauttamalla järjestelmän resurssit ja optimoimalla käynnistysprosessit.
 • d. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Avast Ultimate tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka helpottaa laitteesi turvallisuusasetusten selaamista ja hallintaa.
 • e. Monipuolinen tuki: Avast tarjoaa huippuluokan asiakastukea, varmistaen, että Avast Ultimate -tilauksen kanssa liittyvät ongelmat ja kysymykset ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

Avast Ultimate 5 laitteelle -järjestelmävaatimukset

Avast Ultimate voidaan asentaa Windows-, macOS- ja Android-laitteisiin. Avast Ultimate -paketti sisältää useita tuotteita, joista osa on yhteensopivia Windows-, macOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tässä on yhteensopivuustietoja jokaisen komponentin kohdalla:

Avast Premium Security:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi
Android: Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi

SecureLine VPN:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi
Android: Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi

Passwords Premium:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi
Android: Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi

Huomautus: Avast Ultimate -paketin osa, Cleanup Premium, on saatavilla vain Windows-laitteille. Voit silti käyttää Avast Ultimate -paketin muiden komponenttien avulla macOS- ja Android-laitteissasi nauttiaksesi monipuolisesta suojasta, yksityisyydestä ja salasanojen hallinnasta.

Aktivoi Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuosi:

 • a. Osta Avast Ultimate 5 laitteelle
 • b. Lataa ja asenna Avast Ultimate -paketin jokainen komponentti laitteellesi (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium ja Passwords Premium).
 • c. Asennusprosessin aikana tai sovelluksissa syötä saamasi aktivointikoodi
 • d. Kun aktivointikoodi on syötetty, Avast Ultimate aktivoidaan laitteessasi ja sinulla on pääsy kaikkiin ominaisuuksiin ja suojaan yhden vuoden ajan.

Yhteenveto

Johtopäätöksenä Avast Ultimate 5 laitteelle 1 vuodeksi tarjoaa kaiken kattavan turvallisuuden, yksityisyyden ja suorituskyvyn ratkaisun, varmistaen digitaalisen elämäsi turvallisuuden ja tehokkuuden. Avast Premium Securityin tarjoaman kattavan suojauksen, SecureLine VPN:n lisäämän yksityisyyden, Cleanup Premiumin optimoiman järjestelmän ja Passwords Premiumin hallitseman salasanojen avulla Avast Ultimate tarjoaa parhaan mahdollisen suojauksen ja mukavuuden laitteillesi. Nauttiaksesi Avast Ultimate -etuja, varmista, että järjestelmäsi täyttää minimivaatimukset ja seuraa aktivointiprosessia. Investoimalla Avast Ultimate 5 laitteelle, voit suojata digitaalista elämääsi ja nauttia huolettomasta ja turvallisesta verkko-kokemuksesta koko vuoden ajan.

Antivirus-ohjelmistot: Digitaalisen elämän suojaaminen kyberuhkilta

Antivirus-ohjelmistot ovat erittäin tärkeitä digitaalisten varojemme turvaamisessa ja turvallisen selauskokemuksen varmistamisessa. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme turvaamisen tärkeyttä ei voi liioitella. Koska yhä suurempi määrä arkaluonteista tietoa tallennetaan laitteisiimme ja verkkotileillemme, kyberuhista on tullut merkittävä huolenaihe niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Tässä artikkelissa tutustumme modernin antivirus-ohjelmiston maailmaan, keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja tarjoamme katsauksen markkinoilla saatavilla olevista suosituista vaihtoehdoista. Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90