Loading...

Avast Ultimate 1 laitteelle 1 vuosi (vain Windowsille)

16.80

Avast Ultimate 1 laitteelle 1 vuosi (vain Windowsille), tarjoaa kaikenkattavan suojan ja suorituskyvyn paketin, joka on suunniteltu yksinomaan Windows-laitteesi tarpeisiin. Yhdistämällä Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium ja Passwords Premium, tämä monipuolinen paketti tarjoaa vahvan suojan verkossa olevia uhkia vastaan, lisättyä yksityisyyttä, järjestelmän optimointia ja turvallista salasanahallintaa, varmistaen turvallisen ja tehokkaan digitaalisen kokemuksen koko vuoden ajan.

Avast Ultimate Windows 1 laitteelle 1 vuosi: kaikenkattava tietoturva, yksityisyys ja suorituskykyratkaisu

Avast Ultimate 1 laitteelle on kaikenkattava tietoturva, yksityisyys ja suorituskyky paketti, joka on suunniteltu yksinomaan Windows-laitteille tarjoamaan monipuolista suojaa laitteellesi. Se yhdistää Avastin parhaat tuotteet yhteen tilaukseen, varmistaen, että laitteesi on suojattu erilaisia verkossa olevia uhkia vastaan ja samalla optimoimalla sen suorituskykyä. Tilaus Avast Ultimate 1 laitteelle antaa sinulle mahdollisuuden nauttia monipuolisesta suojasta, parannetusta yksityisyydestä ja optimoidusta suorituskyvystä yhdellä laitteella 1 vuoden ajan.

Avast Ultimate 1 laitteelle -tärkeimmät ominaisuudet

 • a. Avast Premium Security: Monipuolinen suojaus malwarea, salausohjelmia, phishing-hyökkäyksiä ja muita verkossa olevia uhkia vastaan.
 • b. SecureLine VPN: Salaa internet-yhteytesi parantaaksesi yksityisyyttä ja suojataksesi hakkereilta ja verkkorikollisilta.
 • c. Cleanup Premium: Optimoi laitteesi suorituskykyä poistamalla roskatiedostoja, vapauttamalla levytilaa ja parantaen järjestelmän nopeutta.
 • d. Passwords Premium: Hallitsee ja suojaa turvallisesti salasanasi, helpottaen pääsyä tileihisi ja suojaten herkkiä tietoja.

Avast Ultimate 1 laitteelle -hyödyt

 • a. Täydellinen suojaus: Avast Ultimate tarjoaa kaikenkattavan tietoturvan, yksityisyyden ja suorituskyvyn ratkaisut pitääkseen laitteesi turvassa erilaisia verkossa olevia uhkia vastaan.
 • b. Yksityisyyden parantaminen:: SecureLine VPN ja Passwords Premium -ominaisuudet varmistavat, että verkko-toimintasi ja herkät tiedot pysyvät yksityisinä ja turvassa.
 • c. Suorituskyvyn optimointi: Cleanup Premium parantaa laitteesi suorituskykyä tunnistamalla ja poistamalla haitallisia tiedostoja, vapauttamalla järjestelmän resurssit ja optimoimalla käynnistysprosessit.
 • d. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Avast Ultimate tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka helpottaa laitteesi turvallisuusasetusten selaamista ja hallintaa.
 • e. Monipuolinen tuki: Avast tarjoaa huippuluokan asiakastukea, varmistaen, että Avast Ultimate -tilauksen kanssa liittyvät ongelmat ja kysymykset ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

Avast Ultimate 1 laitteelle -järjestelmävaatimukset

 • a. Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, Windows 8.1, Windows 8 tai Windows 7 (sekä 32-bittiset että 64-bittiset versiot)
 • b. Prosessori: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 tai uudempi
 • c. Muisti: 1 GB RAM tai enemmän (32-bittisille järjestelmille), 2 GB RAM tai enemmän (64-bittisille järjestelmille)
 • d. Tallennustila: 2 GB vapaata levytilaa (yksittäiset komponentit saattavat vaatia lisätilaa) e. Internet-yhteys: Tarvitaan päivityksille ja aktivointille.
 • e. Internet-yhteys: Vaaditaan päivityksiä ja aktivointia varten

Avast Ultimate 1 laitteelle -aktivointi

 • a. Osta Avast Ultimate 1 laitteelle
 • b. Lataa ja asenna Avast Ultimate -paketin jokainen komponentti Windows-laitteeseesi (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium ja Passwords Premium).
 • c. Asennusprosessin aikana tai sovelluksissa syötä saamasi aktivointikoodi
 • d. Kun aktivointikoodi on syötetty, Avast Ultimate aktivoidaan laitteessasi ja sinulla on pääsy kaikkiin ominaisuuksiin ja suojaan yhden vuoden ajan.

Yhteenveto

Yhteenvetona Avast Ultimate 1 laitteelle 1 vuosi tarjoaa kaiken kattavan turvallisuuden, yksityisyyden ja suorituskyvyn ratkaisun, varmistaen digitaalisen elämäsi turvallisuuden ja tehokkuuden. Avast Premium Securityin täydellisen suojauksen, SecureLine VPN:n lisäämän yksityisyyden, Cleanup Premiumin järjestelmän optimoinnin ja Passwords Premiumin turvallisen salasanahallinnan avulla Avast Ultimate tarjoaa parhaan suojan ja mukavuuden Windows-laitteellesi. Nauttiaksesi Avast Ultimate -etuja, varmista, että järjestelmäsi täyttää minimivaatimukset ja seuraa aktivointiprosessia. Investoimalla Avast Ultimate 1 laitteelle voit suojata digitaalista elämääsi ja nauttia turvallisesta ja huolettomasta verkkoelämästä yhden vuoden ajan.

Antivirus-ohjelmistot: Digitaalisen elämän suojaaminen kyberuhkilta

Antivirus-ohjelmistot ovat erittäin tärkeitä digitaalisten varojemme turvaamisessa ja turvallisen selauskokemuksen varmistamisessa. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme turvaamisen tärkeyttä ei voi liioitella. Koska yhä suurempi määrä arkaluonteista tietoa tallennetaan laitteisiimme ja verkkotileillemme, kyberuhista on tullut merkittävä huolenaihe niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Tässä artikkelissa tutustumme modernin antivirus-ohjelmiston maailmaan, keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja tarjoamme katsauksen markkinoilla saatavilla olevista suosituista vaihtoehdoista. Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90