Loading...

Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta

30.90

Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta takaa optimaalisen online-suojan kaikilla laitteillasi, tarjoten rajoittamattoman pääsyn ja vertaansa vailla olevan turvallisuuden. Sukella turvallisen ja rajoittamattoman selailun maailmaan ja varusta jokainen laitteesi Avastin tunnettujen kyberturvallisuusratkaisujen luotettavuudella ja vankkuudella.

Koe rajaton turvallisuus Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta -palvelun avulla

Digitaalisen kaikkialla läsnäolon aikakaudella online-toimintojesi suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan – Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta -palvelulla varmistat suojan ei vain yhdelle vaan kymmenelle laitteelle. Sukella turvallisen ja rajoittamattoman selailun maailmaan ja varusta jokainen laitteesi Avastin tunnettujen kyberturvallisuusratkaisujen luotettavuudella ja vankkuudella.

Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta -palvelun keskeiset ominaisuudet

 • Monilaitteen kattavuus: Suojaa jopa kymmenen laitetta samanaikaisesti, PC:stä älypuhelimiin, varmistaen yhdenmukaisen turvallisuuden alustojen välillä.

 • Monilaitteen kattavuus: Suojaa jopa kymmenen laitetta samanaikaisesti, PC:stä älypuhelimiin, varmistaen yhdenmukaisen turvallisuuden alustojen välillä.

 • 256-bittinen AES-salaus: Varusta online-toimintasi huippuluokan salausstandardeilla, suojaten tietosi mahdollisilta tunkeilijoilta.

 • Globaalit palvelinsijainnit: Valitse 55 sijainnin joukosta 34 maassa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset vaivattomasti.

 • Kill Switch: Jos yhteys katkeaa, VPN katkaisee automaattisesti laitteesi yhteyden internetiin, varmistaen jatkuvan suojan.

Miksi Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta erottuu joukosta?

 • Kaikenkattava turvallisuus: Kymmenen laitteen kattavuudella varmista, että jokainen digitaalinen kosketuspiste elämässäsi on turvattu, kannettavasta tietokoneestasi tablettiin.

 • Kaikenkattava turvallisuus: Kymmenen laitteen kattavuudella varmista, että jokainen digitaalinen kosketuspiste elämässäsi on turvattu, kannettavasta tietokoneestasi tablettiin.

 • Julkinen Wi-Fi-suoja: Pysy suojattuna jopa haavoittuvissa julkisissa Wi-Fi-verkoissa, muuttamalla potentiaaliset turvallisuusuhkat huolettomiksi selailusessioiksi.

 • Ei lokitusta -käytäntö: Avast kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tiukalla ei-lokitusta -käytännöllä voit olla varma, että online-toimintasi pysyvät vain sinun asiana.

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Suunniteltu sekä VPN-veteraaneille että aloittelijoille, intuitiivinen käyttöliittymä takaa vaivattoman asennuksen ja käytön.

Laitteiden yhteensopivuus Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta -palvelulle

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7, 8, 10 tai uudemmat, macOS 10.10 tai myöhemmin, Android 5.0 tai uudempi, iOS 12.0 tai uudempi.

 • Muisti: Vähintään 1 GB RAM sujuvaan toimintaan.

 • Kiintolevy: Vähintään 100 MB vapaata tilaa asennusta varten.

 • Internet-yhteys: Vakaa yhteys on välttämätön VPN-linkin lataamiseen, aktivoimiseen ja ylläpitoon.

Saumaton aktivointi Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta -palvelulle

Ostaessasi Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta, saat aktivointikoodin sähköpostitse. Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Avast SecureLine VPN Avastin viralliselta verkkosivustolta valitsemallesi laitteelle. https://www.avast.com/
 2. Asenna ja avaa sovellus.
 3. Siirry sovelluksen ’Asetukset’ tai ’Tilaus’ -kohtaan.
 4. Syötä saamasi aktivointikoodi.
 5. Kun se on tarkistettu, Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta on aktiivinen 2 vuotta laitteella. Toista kaikille laitteille, joita haluat suojata.

Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta: Uudelleenmäärittely online-vapaudelle ja turvallisuudelle

Maailmassa, joka on täynnä kyberuhkia ja valvontaa, Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta nousee online-turvallisuuden ja vapauden majakaksi. Olitpa sitten usein matkustava, elokuvaharrastaja, joka haluaa ohittaa alueelliset rajoitukset, tai joku, joka etsii lisäkerrosta yksityisyyteen, tämä VPN-ratkaisu sopii laskuun. Kyvyllään suojata jopa kymmenen laitetta se varmistaa, että digitaalinen elämäsi, kaikissa sen ulottuvuuksissaan, pysyy kompromissoitumattomana. Luota Avastiin, digitaalisen turvallisuuden edelläkävijään, ja surffaa rauhallisin mielin.

Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years

Digitaalinen kilpi: Ymmärtäminen virtuaalisista yksityisverkoista (VPN)

Laajalla digitaalisen maailman alueella, tarve suojata yksityisyyttä ja turvata tietoja ei ole koskaan ollut oleellisempaa. Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista ratkaisuista tässä pyrkimyksessä on virtuaalisen yksityisverkon, eli VPN:n, käyttö. Mutta mikä on VPN, ja miksi siitä on tullut välttämätön työkalu monille internetin käyttäjille ympäri maailmaa?

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) on turvallinen yhteysmenetelmä, jota käytetään lisäämään turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä yksityisiin että julkisiin verkkoihin, mukaan lukien Internet ja Wi-Fi-hotspotit. Alun perin VPN:t kehitettiin yhdistämään yritysverkot turvallisesti internetin kautta tai antamaan käyttäjille mahdollisuus käyttää yritysverkkojaan kotoa. Kuitenkin digitaalisen maiseman kehittyessä myös VPN:n käyttö laajeni yritysympäristöjen ulkopuolelle tavallisten käyttäjien arkeen.

Kuinka VPN toimii?

VPN:n ytimessä on se, että se ohjaa internet-yhteytesi yksityisen palvelimen kautta eikä internet-palveluntarjoajasi (ISP) kautta. Tämä suora yhteys takaa, että lähettämäsi ja vastaanottamasi data on salattu ja suojattu mahdollisilta salakuuntelijoilta. Kun selaat verkkoa VPN-yhteydessä, tietokoneesi ottaa yhteyttä verkkosivustoihin salatun VPN-yhteyden kautta. VPN sitten välittää pyynnön puolestasi ja vastaanottaa vastauksen verkkosivustolta, lähettäen sen takaisin sinulle turvallisen yhteyden kautta.

Yksi tämän prosessin huomattavimmista seurauksista on, että IP-osoitteesi (joka on ainutlaatuinen numero jokaiselle internetiin kytketylle laitteelle) korvataan VPN-palvelimen osoitteella. Tämä tarkoittaa, että todellinen sijaintisi ja online-toimintasi peitetään, mikä antaa sinulle tietyn anonymiteetin tason.

Miksi Ihmiset Käyttävät VPN:ää?

 1. Yksityisyyden Suoja: Kasvavien huolien keskellä ISP:iden tai mainostajien seuratessa käyttäjien toimintaa, VPN varmistaa, että selailutottumuksesi, henkilökohtaiset tiedot ja arkaluonteinen tieto pysyvät yksityisinä.

 2. Georajoitusten Ohittaminen: Jotkin online-sisällöt on rajoitettu tietyille maantieteellisille alueille. VPN:t antavat käyttäjille mahdollisuuden yhdistää palvelimiin eri maissa, antaen vaikutelman kuin he selaisivat sieltä, näin ollen avaten tällaisen sisällön.

 3. Parannettu Turvallisuus: VPN:t salaa datan, tehden siitä haastavaa hakkeroida tai muiden tahojen saada siihen pääsy. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä turvaamattomia julkisia Wi-Fi-verkkoja, jotka ovat otollisia kyberhyökkäyksille.

 4. Etäpääsy: Yrityksille, VPN:t antavat työntekijöille mahdollisuuden päästä turvallisesti yrityksen sisäiseen verkkoon mistä päin maailmaa tahansa.

Oikean VPN:n Valinta

Kaikki VPN:t eivät ole samanlaisia. Tekijät, kuten salauksen taso, palvelimien sijainnit, nopeus ja lokikäytännöt voivat vaihdella huomattavasti palveluntarjoajien välillä. On tärkeää tutkia ja valita VPN, joka vastaa tarpeitasi ja varmistaa ei-loggaus käytännön, mikä tarkoittaa, että he eivät säilytä tietueita online-toiminnastasi.

Lisäksi, vaikka monet premium VPN:t tulevat tilauskustannuksen kanssa, ne usein tarjoavat nopeampia nopeuksia, useampia palvelinsijainteja ja parempaa turvallisuutta. Ilmaisia VPN:iä on saatavilla, mutta niillä voi olla rajoituksia tai ne saattavat sisältää mainoksia.

Yhteenvetona

Aikakaudella, jolloin kyberuhkat ovat yhä kehittyneempiä ja laajalle levinneitä, puolustuksen kerros kuten VPN on korvaamaton. VPN ei toimi vain kilpenä, vaan myös passina, antaen sinun kulkea digitaalista maisemaa turvallisesti ja ilman rajoja. Niille, jotka arvostavat digitaalista yksityisyyttään ja haluavat navigoida verkossa rajoituksetta, VPN:n integroiminen heidän online-rutiiniinsa ei ole vain ylellisyys – se on välttämättömyys. Syvenny lisää: Virtuaalinen Yksityisverkko.

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90