Loading...

AVAST PREMIUM SECURITY 1 LAITTEELLE 1 VUODEKSI (VAIN WINDOWS)

11.80

Avast Premium Security 1 laitteelle 1 vuodeksi (vain Windows) tarjoaa kattavan, huippuluokan suojan haittaohjelmia, kiristysohjelmia ja muita verkko-uhkia vastaan. Nauti kehittyneistä ominaisuuksista, kuten Wi-Fi-tarkastaja, Real Site ja SecureLine VPN, joiden avulla voit suojata laitteesi ja tiedot kokonaiseksi vuodeksi.

Avast Premium Security 1 laittelle 1 vuodeksi: Kattava suoja ja edistyneet ominaisuudet

Avast Premium Security 1 laitteelle on kattava virustorjunta- ja tietoturvaohjelmisto Windowsille. Avast Premium Security 1 laitteelle on kattava virustorjunta- ja tietoturvaohjelmisto Windowsille. Tilauspohjainen ratkaisu tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, mukaan lukien suojan haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta, phishing-hyökkäyksiltä, Wi-Fi-verkon skannauksen ja turvalliset VPN-palvelut. Avast Premium Security tarjoaa vankan suojan yhdelle laitteelle määritellyksi ajaksi, tyypillisesti yhdeksi vuodeksi, varmistaen arkaluonteisten tietojen turvallisuuden ja yksityisyyden säilymisen internetin selailun ja verkkotapahtumien aikana.

Avast Premium Security 1 laitteelle: avainominaisuudet

 • a. Virustorjunta- ja haittaohjelmasuoja: Avast Premium Security tarjoaa vankan suojan erityyppisiä haittaohjelmia vastaan, mukaan lukien virukset, kiristysohjelmat ja muut uhkat.
 • b. Wi-Fi-tarkastaja: ämä ominaisuus skannaa Wi-Fi-verkkosi ja kytketyt laitteet, tunnistaen haavoittuvuuksia ja turvallisuusongelmia.
 • c. Real Site: Avast Premium Securityn Real Site -ominaisuus suojaa sinua väärennetyiltä verkkosivuilta ja phishing-hyökkäyksiltä varmistaen, että pääset käsiksi laillisiin sivustoihin.
 • d. SecureLine VPN: SecureLine VPN salaa internet-yhteytesi, varmistaen yksityisyytesi ja suojaten tietosi mahdollisilta hakkerit ja kyberrikollisilta.
 • e. Palomuuri: Avastin sisäänrakennettu palomuuri estää luvattoman pääsyn laitteeseesi, tarjoten lisäkerroksen turvallisuutta.
 • f. Kiristysohjelmasuoja: Tämä ominaisuus estää luvattomat muutokset henkilökohtaisiin tiedostoihisi, suojellen tietojasi kiristysohjelma-iskuilta.
 • g. Verkkokamera-suoja: Verkkokamera-suoja estää luvattoman pääsyn verkkokameraasi, varmistaen yksityisyytesi ja turvallisuutesi.

Avast Premium Security 1 laitteelle: hyödyt

 • a. Kattava suoja: Avast Premium Security 1 laitteelle tarjoaa kaikenkattavan suojan erilaisilta verkkouhkilta, mukaan lukien haittaohjelmat, kiristysohjelmat ja phishing-hyökkäykset.
 • b. Lisääntynyt yksityisyys: SecureLine VPN:n ja verkkokamera-suojan avulla Avast Premium Security varmistaa, että verkkotoiminnot ja arkaluonteiset tiedot pysyvät yksityisinä ja turvallisina.
 • c. Parannettu järjestelmän suorituskyky: Avast Premium Security optimoi laitteesi suorituskyvyn tunnistamalla ja poistamalla haitalliset tiedostot, vapauttaen järjestelmäresursseja.
 • d. Automaattiset päivitykset: Avast Premium Security päivittää automaattisesti virustunnisteensa ja ohjelmistonsa, varmistaen, että sinulla on aina uusimmat suojaukset uusia uhkia vastaan.
 • e. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Avast Premium Security tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka tekee laitteen turvallisuusasetusten navigoinnista ja hallinnasta helppoa.

Avast Premium Security 1 laitteelle: Järjestelmävaatimukset

 • a. Käyttöjärjestelmä: Windows 11, 10, Windows 8.1, Windows 8 tai Windows 7 (sekä 32-bittiset että 64-bittiset versiot)
 • b. Prosessori: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 tai uudempi
 • c. Muisti:: 1 GB RAM tai enemmän
 • d. Tallennustila: 2 GB vapaata levytilaa
 • e. Internet-yhteys: Vaaditaan päivityksiä ja aktivointia varten

Avast Premium Security 1 laitteelle: Aktivointi

 • a. Osta Avast Premium Security 1 laitteelle 1 vuodeksi (Windows)
 • b. Lataa ja asenna Avast Premium Security -ohjelmisto Windows-laitteeseesi.
 • c. Syötä aktivointikoodi, jonka sait ostaessasi tilauksen, asennusprosessin aikana tai sovelluksen sisällä.
 • d. Kun aktivointikoodi on syötetty, Avast Premium Security aktivoituu laitteessasi, ja pääset käyttämään kaikkia ominaisuuksia ja suojausta yhden vuoden ajan.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Avast Premium Security 1 laitteelle tarjoaa kattavan suojan erilaisia verkkouhkia vastaan, varmistaen laitteesi ja tietojesi turvallisuuden. Edistyneillä ominaisuuksilla, kuten Wi-Fi-tarkastaja, Real Site ja SecureLine VPN, Avast Premium Security tarjoaa huippuluokan turvallisuutta ja yksityisyyttä Windows-laitteellesi. Nauttiaksesi Avast Premium Securityn eduista, varmista, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset ja noudata aktivointiprosessia. Investoimalla Avast Premium Security 1 laitteelle voit suojata digitaalisen elämäsi ja nauttia turvallisesta ja huolettomasta verkkokokemuksesta kokonaisen vuoden ajan.

Antivirus-ohjelmistot: Digitaalisen elämän suojaaminen kyberuhkilta

Antivirus-ohjelmistot ovat erittäin tärkeitä digitaalisten varojemme turvaamisessa ja turvallisen selauskokemuksen varmistamisessa. Teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa digitaalisen elämämme turvaamisen tärkeyttä ei voi liioitella. Koska yhä suurempi määrä arkaluonteista tietoa tallennetaan laitteisiimme ja verkkotileillemme, kyberuhista on tullut merkittävä huolenaihe niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Tässä artikkelissa tutustumme modernin antivirus-ohjelmiston maailmaan, keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja tarjoamme katsauksen markkinoilla saatavilla olevista suosituista vaihtoehdoista. Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90