Loading...

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle 2 vuodeksi

39.80

SKU: A-HMA-PRO-5D-2Y Tags: ,

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle 2 vuodeksi on korkealaatuinen VPN-ratkaisu, joka tarjoaa tehokasta yksityisyyden suojaa ja turvallista internetselailua jopa viidelle laitteelle samanaikaisesti kahden vuoden ajan. Sen avulla voit käyttää rajoittamattomasti estettyjä sisältöjä ja suojata henkilökohtaiset tietosi verkkourkinnalta ja hakkeroinnilta.

Varasto loppu

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle 2 vuotta: Kattava yksityisyyden suoja ja rajoittamaton pääsy

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle 2 vuotta on virtuaalinen yksityisverkko (VPN) -palvelun tilaus, joka tarjoaa yksityisyyden suojaa, turvallista selausta ja pääsyä maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön jopa viidelle laitteelle samanaikaisesti kahden vuoden ajan. Salaamalla internet-yhteytesi ja peittämällä IP-osoitteesi tämä VPN-palvelu varmistaa, että verkkotoimintasi pysyvät yksityisinä ja turvassa kolmansilta osapuolilta, kuten hakkerit, mainostajat tai internet-palveluntarjoajasi. Laajan palvelinverkon avulla, joka kattaa yli 190 maata, Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteille antaa sinun ohittaa maantieteelliset rajoitukset verkkosivustoilla ja suoratoistopalveluissa, tarjoten rajoittamattoman pääsyn suosikkisisältöösi maailmanlaajuisesti. Tämä tilaus on yhteensopiva monenlaisilla laitteilla, mukaan lukien Windows, macOS, Android, iOS, Linux ja reitittimet.

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle - keskeiset ominaisuudet

 • a. Laaja globaali palvelinverkko: Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle -tilauksella pääset käyttämään laajaa palvelinverkkoa, joka kattaa yli 190 maata. Tämä laaja kattavuus mahdollistaa yhteyden muodostamisen palvelimiin ympäri maailmaa, varmistaen saumattoman selailukokemuksen nopeilla yhteyksillä.
 • b. Vahva salaus: Avast Hide My Ass Pro VPN käyttää alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausta suojatakseen internet-yhteytesi. Tämä salauksen taso varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa ja yksityisinä selatessasi, suoratoistaessasi tai ladatessasi sisältöä verkosta.
 • c. Monialustainen tuki: Avast Hide My Ass Pro VPN on yhteensopiva monenlaisten laitteiden kanssa, mukaan lukien Windows, macOS, Android, iOS, Linux ja reitittimet. Tämä helpottaa kaikkien laitteidesi suojaamista ja yksityisyyden ylläpitämistä eri alustoilla.
 • d. Samanaikaiset yhteydet: 5 laitteen tilauksella voit suojata jopa viisi laitetta samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa VPN-suojan laajentamisen koko kotitalouteesi tai useille henkilökohtaisille laitteille ilman ylimääräisiä tilauksia.
 • e. Älykäs katkaisukytkin: Jos VPN-yhteys katkeaa, älykäs katkaisukytkin -ominaisuus katkaisee automaattisesti laitteesi yhteyden internetiin, estäen tahattomat tietovuodot ja ylläpitäen verkkosuojaasi.
 • f. Jaetun tunneloinnin ominaisuus: Tämä ominaisuus antaa sinun valita, mitkä sovellukset tai verkkosivustot käyttävät VPN-yhteyttä ja mitkä pääsevät suoraan internettiin. Näin voit ylläpitää tasapainoa turvallisuuden ja suorituskyvyn välillä tietyille sovelluksille tai verkkosivustoille.

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteen hyödyt

 • a. Verkko-privacy: Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle pitää verkkotoimintasi yksityisenä peittämällä todellisen IP-osoitteesi ja salaamalla internet-yhteytesi. Tämä estää kolmansia osapuolia, kuten hakkerit, mainostajat tai jopa internet-palveluntarjoajasi, seuraamasta verkkoaktiivisuuttasi.
 • b. Pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön: Laajan palvelinverkon ansiosta Avast Hide My Ass Pro VPN mahdollistaa maantieteellisten rajoitusten ohittamisen verkkosivustoilla, suoratoistopalveluissa tai online-palveluissa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia rajoittamattomasta pääsystä suosikkisisältöösi mistä päin maailmaa tahansa.
 • c. Turvalliset julkiset Wi-Fi-yhteydet: Julkisten Wi-Fi-verkkojen käyttö voi altistaa tietosi mahdollisille tietoturvariskeille. Avast Hide My Ass Pro VPN varmistaa, että yhteytesi pysyy turvallisena ja yksityisenä, myös suojaamattomissa verkoissa, salaamalla tietosi ja piilottamalla IP-osoitteesi.
 • d. Parannettu verkkovapaus: Avast Hide My Ass Pro VPN:n avulla voit ohittaa internet-sensuurin ja päästä käsiksi estettyihin verkkosivustoihin maissa, joissa on tiukat verkkomääräykset. Tämä mahdollistaa todella avoimen ja rajoittamattoman internet-kokemuksen.

Järjestelmävaatimukset Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle

 • a. Windows: Windows 11, 10, 8.1, 8 tai 7
 • b. macOS: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi
 • c. Android: Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi
 • d. iOS: iOS 10.0 tai uudempi
 • e. Linux: Ubuntu, CentOS tai Debian-distribuutiot
 • f. Reitittimet: Yhteensopivat reitittimet, joissa on OpenVPN- tai PPTP-tuki

Avast Hide My Ass Pro VPN aktivointi

Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteen tilauksen aktivointi on yksinkertainen prosessi:

 • a. Osta tilaus: Osta Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle.
 • b. Luo tili: Jos et ole vielä tehnyt sitä, luo tili Avast Hide My Ass Pro VPN -verkkosivustolla käyttäen sähköpostiosoitettasi ja turvallista salasanaa.
 • c. Lunasta lisenssisi: Kirjaudu sisään tilillesi, siirry ”Omat tilaukset” -osioon ja syötä aktivointikoodi, jonka sait tilauksen ostamisen jälkeen. Tämä aktivoi 2 vuoden suunnitelman Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle.
 • d. Lataa ja asenna: Lataa Avast Hide My Ass Pro VPN -ohjelmisto laitteillesi. Asenna sovellus noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.
 • e. Kirjaudu sisään ja yhdistä: Käynnistä Avast Hide My Ass Pro VPN -sovellus laitteellasi, kirjaudu sisään tilisi tunnistetiedoilla ja valitse haluamasi palvelinsijainti tai käytä automaattista palvelinvalintatoimintoa. Kun olet yhdistetty, internet-liikenteesi salataan turvallisesti, ja IP-osoitteesi piilotetaan, mikä takaa yksityisyyden ja rajoittamattoman pääsyn verkkosisältöön.

Näiden vaiheiden noudattaminen auttaa sinua aktivoimaan helposti Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle ja nauttimaan kattavasta online-privacy-suojasta, pääsystä maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ja turvallisesta selaamisesta julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Laajan globaalin palvelinverkon ja vahvan salauksen ansiosta Avast Hide My Ass Pro VPN 5 laitteelle on erinomainen valinta käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa ja ominaisuuspitoista VPN-ratkaisua 2 vuodeksi.

Virtuaalinen yksityisverkko: Turvaa internet-yhteytesi ja suojaa yksityisyytesi

Tässä virtuaalisen yksityisverkon (VPN) lopullisessa oppaassa käsittelemme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää VPN:stä, siitä, miten ne toimivat, niiden hyötyihin ja miten valita paras VPN omiin tarpeisiisi. Nykyisessä digitaalisessa aikakaudessa, jossa luotamme internetiin lähes kaikessa, online-yksityisyyden ja -turvallisuuden ylläpito on muuttunut yhä tärkeämmäksi. Yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa tämä on käyttää virtuaalista yksityisverkkoa (VPN). VPN:t ovat palveluita, jotka salakirjoittavat internet-yhteytesi ja piilottavat IP-osoitteesi, mikä parantaa yksityisyyttäsi ja suojaa sinut mahdollisilta uhilta verkossa. Jatka lukemista: Virtuaalinen yksityisverkko

 

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90