Loading...

Avast Driver Updater 3 laitteelle 1 vuosi

13.80

Avast Driver Updater 3 laitteen 1-vuoden tilaus on kattava ratkaisu Windows-laitteiden saumattoman toiminnan ylläpitämiseksi. Tämän kätevän työkalun avulla voit automaattisesti skannata, päivittää ja korjata vanhentuneet, puuttuvat tai vialliset ajurit kolmessa laitteessa koko vuoden ajan. Koe parannettu järjestelmäsuorituskyky, laitteiston yhteensopivuus ja saumaton tietokoneen käyttökokemus Avast Driver Updaterilla kolmen laitteen 1-vuoden tilauksella.

Avast Driver Updater 3 laitteelle 1 vuosi: Optimoi tietokoneesi suorituskykyä

Avast Driver Updater 3 laitteelle on tehokas ohjelmistoratkaisu, jonka tarkoituksena on pitää tietokoneesi toiminnassa sujuvasti ja tehokkaasti skannaamalla, päivittämällä ja korjaamalla vanhentuneet tai vialliset ajurit. Yhden vuoden tilauksella käyttäjät voivat ylläpitää laitteensa suorituskykyä, estää laitteisto-ongelmia ja nauttia saumattomasta tietokoneen käyttökokemuksesta.

Tärkeät ominaisuudet

 • a. Kattava ajurien skannaus: Avast Driver Updater 3 laitteelle skannaa tietokoneesi laitteiston ja ohjelmiston tunnistaakseen vanhentuneet, puuttuvat tai vialliset ajurit, jotta järjestelmäsi toimii optimaalisesti.
 • b. Automaattiset ajuripäivitykset: Ohjelmisto päivittää säännöllisesti laitteesi ajurit uusimpiin saatavilla oleviin versioihin, mikä poistaa manuaalisten päivitysten tarpeen ja vähentää laitteistoyhteensopimattomuuksien riskiä.
 • c. Varmuuskopiointi ja palautus: Avast Driver Updater mahdollistaa nykyisten ajuriesi varmuuskopioiden luomisen ennen niiden päivittämistä, jotta voit nopeasti palata aiempaan versioon, jos kohtaat ongelmia.
 • d. Laaja yhteensopivuus:Yli 500 000 ajurin tuki yli 100 suurelta merkiltä takaa sen, että Avast Driver Updater varmistaa laitteesi laitteistokomponenttien aina olevan ajan tasalla ja yhteensopivia uusimpien ohjelmistojen kanssa.

Hyödyt

 • a. Parannettu järjestelmän suorituskyky: Pitämällä laitteesi ajurit ajan tasalla, Avast Driver Updater 3 laitteelle auttaa optimoimaan tietokoneesi suorituskykyä tarjoten sujuvamman ja vakaaan tietokoneen käyttökokemuksen.
 • b. Parannettu laitteiston toiminnallisuus: Laiteajureiden säännöllinen päivittäminen varmistaa, että laitteistokomponenttisi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, mikä vähentää laitteiston vikojen, kaatumisten ja muiden ongelmien riskiä.
 • c. Aikasäästö: Avast Driver Updater skannaa ja päivittää laitteesi ajurit automaattisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa, joita manuaalisten päivitysten etsiminen ja asentaminen vaativat.
 • d. Mielenrauha: Avast Driver Updaterilla voit olla varma, että tietokoneesi ajurit ovat aina ajan tasalla ja yhteensopivia uusimman ohjelmiston kanssa, mikä vähentää mahdollisten laite- ja ohjelmistokonfliktien riskiä.

Järjestelmävaatimukset

 • a. Käyttöjärjestelmä: Avast Driver Updater 3 laitteelle on yhteensopiva Windows 7, 8, 8.1, 10 ja 11 (sekä 32- että 64-bittiset versiot).
 • b. Prosessori: PC:ssä on oltava vähintään 1 GHz tai nopeampi Intel Pentium 4 tai yhteensopiva prosessori.
 • c. Muisti: Järjestelmässä on oltava vähintään 1 GB RAM-muistia 32-bittiselle Windowsille tai 2 GB RAM-muistia 64-bittiselle Windowsille.
 • d. Kiintolevytila: Avast Driver Updater tarvitsee 2 GB vapaata levytilaa asennusta ja toimintaa varten.
 • e. Internet-yhteys: Aktiivinen internet-yhteys vaaditaan ohjelmiston lataamiseen ja ajuripäivitysten asentamiseen.

Avast Driver Updater on suunniteltu toimimaan ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmissä. Se on yhteensopiva Windows 7, 8, 8.1 ja 10 kanssa, sekä 32- että 64-bittisten versioiden kanssa. Ohjelmisto ei tue macOS:ia, Linuxia tai muita kuin Windows-käyttöjärjestelmiä.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Avast Driver Updater 3 laitteelle on tehokas ja luotettava ratkaisu Windows-laitteen sujuvaan ja tehokkaaseen käyttöön. Sen kattavan ajurien skannauksen, automaattisten päivitysten, varmuuskopiointi- ja palautustoimintojen ja laajan yhteensopivuuden ansiosta se varmistaa, että tietokoneesi suorituskyky pysyy optimaalisena ja laitteistokomponentit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Avast Driver Updater on arvokas työkalu laitteiden ajureiden ylläpitoon ja varmistaa saumattoman tietokoneen käyttökokemuksen. Investoimalla Avast Driver Updaterin tilaukseen kolmelle laitteelle voit nauttia parannetusta suorituskyvystä, laajennetusta laitteistotoiminnallisuudesta, ajansäästöstä ja mielenrauhasta, kun tiedät, että ajurisi ovat aina ajan tasalla ja yhteensopivia uusimman ohjelmiston kanssa.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90