Loading...

Avast Driver Updater 1 laitteelle 1 vuosi

11.80

”Avast Driver Updater yhdelle laitteelle (1-vuoden tilaus): Optimoi tietokoneesi suorituskykyä ja stabiilisuutta Avast Driver Updaterin avulla, joka on suunniteltu yhdelle laitteelle 1 vuoden tilauksella. Tämä tehokas työkalu skannaa, päivittää ja korjaa automaattisesti laitteesi ajurit varmistaakseen sulavan toiminnallisuuden ja estääkseen laitteen ongelmat. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja tukemisen yli 500 000 ajurista huolimatta Avast Driver Updater parantaa tietokoneesi suorituskykyä, vähentää kaatumisia ja parantaa yleistä tehokkuutta. Pidä laitteesi parhaassa kunnossa luotettavalla ja tehokkaalla ratkaisulla Avastilta.”

Avast Driver Updater 1 laitteelle 1 vuosi: Optimoi tietokoneesi suorituskyky.

Avast Driver Updater 1 laitteelle on tehokas ohjelmistoratkaisu, joka on suunniteltu pitämään tietokoneesi sujuvasti ja tehokkaasti skannaamalla, päivittämällä ja korjaamalla vanhentuneet tai rikkinäiset ajurit. Yhden vuoden tilauksella käyttäjät voivat ylläpitää laitteensa suorituskykyä, estää laitteisto-ongelmia ja nauttia saumattomasta tietokoneen käyttökokemuksesta.

Tärkeät ominaisuudet

 • a. Kattava ajurien skannaus: Avast Driver Updater 1 laitteelle skannaa tietokoneesi laitteistot ja ohjelmat tunnistaakseen vanhentuneet, puuttuvat tai vioittuneet ajurit, varmistaen, että järjestelmäsi toimii optimaalisesti.
 • b. Automaattiset ajuripäivitykset: Ohjelmisto päivittää säännöllisesti laitteesi ajurit uusimpiin saatavilla oleviin versioihin, mikä poistaa manuaalisten päivitysten tarpeen ja vähentää laitteistoyhteensopimattomuuksien riskiä.
 • c. Varmuuskopiointi ja palautus: Avast Driver Updater mahdollistaa nykyisten ajuriesi varmuuskopioiden luomisen ennen niiden päivittämistä, jotta voit nopeasti palata aiempaan versioon, jos kohtaat ongelmia.
 • d. Laaja yhteensopivuus:Yli 500 000 ajurin tuki yli 100 suurelta merkiltä takaa sen, että Avast Driver Updater varmistaa laitteesi laitteistokomponenttien aina olevan ajan tasalla ja yhteensopivia uusimpien ohjelmistojen kanssa.

Hyödyt

 • a. Parannettu järjestelmän suorituskyky: Pitämällä laitteesi ajurit ajan tasalla, Avast Driver Updater 1 laitteelle auttaa optimoimaan tietokoneesi suorituskyvyn, tarjoten sulavamman ja vakaamman tietokonekokemuksen.
 • b. Parannettu laitteiston toiminnallisuus: Laiteajureiden säännöllinen päivittäminen varmistaa, että laitteistokomponenttisi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, mikä vähentää laitteiston vikojen, kaatumisten ja muiden ongelmien riskiä.
 • c. Aikasäästö: Avast Driver Updater skannaa ja päivittää laitteesi ajurit automaattisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa, joita manuaalisten päivitysten etsiminen ja asentaminen vaativat.
 • d. Mielenrauha: Avast Driver Updaterilla voit olla varma, että tietokoneesi ajurit ovat aina ajan tasalla ja yhteensopivia uusimman ohjelmiston kanssa, mikä vähentää mahdollisten laite- ja ohjelmistokonfliktien riskiä.

Järjestelmävaatimukset

 • a. Käyttöjärjestelmä: Avast Driver Updater yhdelle laitteelle on yhteensopiva Windows 7, 8, 8.1, 10 ja 11 (sekä 32-bittiset että 64-bittiset versiot).
 • b. Prosessori: PC:ssä on oltava vähintään 1 GHz tai nopeampi Intel Pentium 4 tai yhteensopiva prosessori.
 • c. Muisti: Järjestelmässä on oltava vähintään 1 GB RAM-muistia 32-bittiselle Windowsille tai 2 GB RAM-muistia 64-bittiselle Windowsille.
 • d. Kiintolevytila: Avast Driver Updater tarvitsee 2 GB vapaata levytilaa asennusta ja toimintaa varten.
 • e. Internet-yhteys: Aktiivinen internet-yhteys vaaditaan ohjelmiston lataamiseen ja ajuripäivitysten asentamiseen.

Avast Driver Updater on suunniteltu toimimaan ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmissä. Avast Driver Updater 1 laitteelle on yhteensopiva Windows 7, 8, 8.1, 10 ja 11 (sekä 32-bittiset että 64-bittiset versiot). Ohjelmisto ei tue macOS:ia, Linuxia tai muita kuin Windows-käyttöjärjestelmiä.

Yhteenveto

Loppuselvityksenä Avast Driver Updater on tehokas ja luotettava ratkaisu tietokoneesi sujuvaan ja tehokkaaseen toimintaan Windows-laitteessasi. Sen kattavan ajurien skannauksen, automaattisten päivitysten, varmuuskopiointi- ja palautustoimintojen ja laajan yhteensopivuuden ansiosta se varmistaa, että tietokoneesi suorituskyky pysyy optimaalisena ja laitteistokomponentit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Avast Driver Updater on arvokas työkalu laitteiden ajureiden ylläpitoon ja varmistaa saumattoman tietokoneen käyttökokemuksen. Hankkimalla Avast Driver Updater 1 laitteelle, voit nauttia parannetusta järjestelmän suorituskyvystä, tehostetusta laitteisto-toiminnallisuudesta, ajan säästä ja rauhasta tiedostaen, että ajurisi ovat aina ajan tasalla ja yhteensopivia viimeisimmän ohjelmiston kanssa.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90