Loading...

Avast BreachGuard 3 laitteelle 1 vuosi

13.80

Avast BreachGuard 3 laitteelle tarjoaa yhden vuoden tilauksen vahvaan yksityisyyssuojaukseen tarkoitettuun työkaluun, joka auttaa pitämään henkilökohtaiset tiedot turvassa ja suojattuina. Tämä tehokas ohjelmisto valvoo tietojen vuotoja, poistaa henkilökohtaiset tiedot tietojen välittäjäsivustoilta ja tarjoaa ennakoivaa yksityisyysneuvontaa 3 laitteelle. Suojaa verkossa oleva läsnäolosi ja estä henkilöllisyysturvallisuus Avast BreachGuardilla 3 laitteelle, 1 vuoden tilauksella.

Varasto loppu

Avast BreachGuard 3 laitteelle, 1 vuoden tilaus: Kattava yksityisyyssuojaus

Avast BreachGuard 3 laitteelle tarjoaa yhden vuoden tilauksen vahvaan yksityisyyssuojaukseen tarkoitettuun työkaluun, joka auttaa pitämään henkilökohtaiset tiedot turvassa ja suojattuina. Tämän päivän digitaalisessa maailmassa henkilökohtaisten tietojen vuodot ja henkilöllisyysturvallisuus ovat yleistyneet. Avast BreachGuard 3 laitteelle on suunniteltu henkilöille, jotka arvostavat digitaalista yksityisyyttään. Tämä tehokas ohjelmisto tarjoaa olennaiset toiminnot tietojen valvomiseen ja suojelemiseen, antaen rauhan ja huolenpidon kasvavassa verkkouhkien maailmassa.

Tärkeät ominaisuudet

 1. Tietojen vuodon valvonta Avast BreachGuard valvoo jatkuvasti tietojen vuotoja, ilmoittaen sinulle, jos henkilökohtaiset tiedot löytyvät vuotaneista tietokannoista. Tämä ennakoiva lähestymistapa mahdollistaa välitöntä toimintaa, kuten salasanojen muuttamista, tilien suojelemiseksi hyökkäyksiltä.
 2. Henkilökohtaisten tietojen poistaminen: Avast BreachGuard skannaa tietojen välittäjäsivustoja, tunnistaen tapaukset, joissa henkilökohtaisia tietoja on jaettu tai myyty. Se pyytää sitten henkilökohtaisten tietojen poistamista, vähentäen digitaalista jälkeäsi ja minimoimalla henkilöllisyysturvallisuuden riskin.
 3. Yksityisyysneuvonta: Avast BreachGuard tarjoaa henkilökohtaista yksityisyysneuvontaa, ohjaa sinua parantamaan yksityisyysasetuksia sosiaalisilla medioilla, verkkosivuilla ja muilla digitaalisilla palveluilla varmistaaksesi henkilökohtaisten tietojen yksityisyyden.
 4. 24/7 tuki: Avast tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea avun ja huolenaiheiden kanssa liittyen Avast BreachGuardiin, varmistaen sulavan käyttäjäkokemuksen.

Hyödyt

 1. Parannettu yksityisyys: Avast BreachGuard tarjoaa kattavan ratkaisun auttaaksesi hallitsemaan digitaalista identiteettiäsi ja varmistaaksesi henkilökohtaisten tietojesi yksityisyyden ja suojan verkkorikollisilta.
 2. Henkilöllisyysturvallisuuden estäminen: Valvomalla tietojen vuotoja ja poistamalla tietosi tietojen välittäjäsivustoilta, Avast BreachGuard vähentää henkilöllisyysturvallisuuden todennäköisyyttä ja sen mahdollisesti liittyviä taloudellisia ja henkilökohtaisia seuraamuksia.
 3. Rauhan tunne: Avast BreachGuardin avulla voit olla varma verkko-toiminnoissasi, tiedostaen, että henkilökohtaisia tietojasi suojataan ja valvotaan aktiivisesti.
 4. Parannettu verkko-turvallisuus: Avast BreachGuardin henkilökohtaiset yksityisyysneuvot auttavat sinua tekemään informoituja päätöksiä verkossa olemisestasi, edelleen parantaen yleistä digitaalista turvallisuuttasi.

Järjestelmävaatimukset

Avast BreachGuard on yhteensopiva Windows 11, 10, Windows 8.1 ja Windows 7 (32-bittiset ja 64-bittiset versiot). Ohjelmiston toimimiseksi tarvitaan nopea internet-yhteys.

Aktivointi

 • Avast BreachGuardin aktivointi on yksinkertainen prosessi. Oston jälkeen saat ohjelmiston avaimen sähköpostitse.
 • Aktivoidaksesi tuotteen: Lataa ja asenna Avast BreachGuard
 • Avaa ohjelmisto ja siirry “Tilauksen” tai “Aktivointi” -osioon.
 • Anna sähköpostitse saamasi aktivointikoodi.
 • Napsauta “Aktivoi” lopputuloksen saavuttamiseksi.

Avast BreachGuard 3 laitteelle tilauksesi on nyt aktiivinen, ja voit aloittaa hyödyntämään sen vahvan yksityisyyssuojauksen ominaisuuksia.

Yhteenveto

Maailmassa, jossa henkilökohtaiset tietojen vuodot ja henkilöllisyysturvallisuus ovat yleistymässä, Avast BreachGuard 3 laitteelle, 1 vuoden tilaus, on arvokas työkalu kaikille, jotka huolehtivat digitaalisesta yksityisyydestään. Sen kattavien ominaisuuksien, kuten tietojen vuodon valvonnan, henkilökohtaisten tietojen poistamisen ja yksityisyysneuvonnan, ansiosta Avast BreachGuard tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut ja tuken henkilökohtaisten tietojesi suojelemiseen ja digitaalisen identiteettisi hallitsemiseen. Investoimalla Avast BreachGuardiin 3 laitteelle voit nauttia parannetusta yksityisyydestä, lisääntyneestä turvallisuudesta ja rauhasta tietäen, että henkilökohtaisia tietojasi suojataan aktiivisesti verkko-uhilta.

Lue lisää: Antivirus-ohjelmisto

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-laitetta 2-vuotta
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90